MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#140726

2018-11-03 11:23

Historie amerického dopingu je dlouhá. Už od 70. let je v podezření program Nike zaměřený na běh. Za posledních více než 30 let byly na všech letních olympijských hrách odhaleny nějaké případy amerických dopujících sportovců. Dokonce i Carl Lewis přiznal, že podváděl. Odhaleni byli například také známí běžci Justin Gatlin či Tyson Gay.

Důkazy nasvědčují tomu, že v případě amerických sportovců byl doping řízen centrálně. „Před olympiádou v Los Angeles v roce 1984 byl odhalen doping u 84 amerických sportovců, ale stejně jim nebyla zakázána sportovní činnost. Mezi lety 1988 až 2000 bylo tímto způsobem ignorováno dalších 114 případů. 


Nepřihlášený uživatel

#140727 Demokracie je skvělá v tom, že tu mohou tvořit lidé jako je pan Páv a to bez ohledu na to.....

2018-11-03 11:24

.....že na Hradě prokazatelně sedí odporný zločinec a ve Strakovce je kriminální imigrant a StBák. Pořád je tu zatím demokracie, což je zřejmé i z rozhovorů na DVTV. Administrativa státu sice zdaleka nekrotí zločinnosti Zemana s Babišem rychlostí a efektivitou, kterou bychom si asi představovali, ale přeci jen se jim nepodařilo demokracii plně zničit. 

Filmaři ukázali život v obřím africkém slumu. Na první pohled vypadá děsivě, říká Páv

dnes | O Kibeře se ve světě mluví úplně jinak, než jaká je realita, opomíjíme, že tam žijí statisíce lidí, kteří se snaží realizovat a táhnout za jeden provaz, upozorňuje Martin Páv, režisér dokumentu Kibera: Příběh slumu. Přiblížil v něm život obyvatel jednoho z největších slumů v Africe, včetně protestů po loňských volbách nebo okamžiků, kdy bere spravedlnost do svých rukou ulice. Společnost v Kibeře je silně postavená na kolektivu, který tam funguje. A když někdo jedná proti kolektivu, například když krade, tak může k něčemu takovému dojít, popisuje Páv. Snímek získal cenu diváků na nedávném festivalu dokumentů v Jihlavě.


Nepřihlášený uživatel

#140728 Re: Re:

2018-11-03 11:31

#140721: - Re:  

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#140729 Re:

2018-11-03 11:33

#140714: Partyzán -  

Táhni do Ruska moskale!


Nepřihlášený uživatel

#140730 Re: Pan prezident Zeman je proti zrůdě Havlovi junák!

2018-11-03 11:35

#140724: - Pan prezident Zeman je proti zrůdě Havlovi junák! 

Jak může junák člověk, který ubohým lhaním nahrazuje pravdu? Miloš Zeman byl zjevně vždy duševní mrzák a že je dnes i mrzákem fyzickým je jen důsledek jeho duševního mrzáctví. 


Nepřihlášený uživatel

#140731 Re:

2018-11-03 12:13

#140726: -  

Ve valento-russko listech a jejich celebritá je možné opravdu cokoliv, včetně centrálníí dopingu celého světa USA .:-). 

Proč si doslova zasíráš mozek takovými debilitami? To, že jsi volič prolhaného zlodějského zmrda a StBáka s tebe přece ještě nemusí dělat naprosté debila, který uvěří každému nesmyslu z russácké propagandy? 


Nepřihlášený uživatel

#140732 A russácký trotl a zlodějský zmrd Miloš Zeman zase "slaví" v russácké hospodě.....

2018-11-03 12:15

 

 

Chicago slaví 100. výročí ČSR už měsíc. Přijdou i pravnuci Masaryka či Muchy

.....vzpomínáte, jak se ten idiot ožral v russácké hospodě s russáckou pakáží a pak hulil v hotelu na pokoji, který pak museli za naše daně dezinfikovat. 


Nepřihlášený uživatel

#140733 Re: Re:

2018-11-03 12:52

#140729: - Re:  

Já si tě najdu, fašisto!


Nepřihlášený uživatel

#140734 A pak že StBák Babiš není ultra bolševické hovado.....

2018-11-03 13:45

Babiš: Migrace není lidské právo

Globální pakt OSN o migraci by mohl zakotvit lidské právo na migraci, což je pro Česko nepřijatelné. V rozhovoru pro Právo to řekl premiér a lídr ANO Andrej Babiš.

....zrvona on slovesnký kriminální imigrant má co kecat. 


Nepřihlášený uživatel

#140735 Na co ještě poslanci a senátoři tedy čekají, až sem russácký zlodějský zmrd pozve russáky ....

2018-11-03 13:54

......na "dovolené"? Z jakého důvodu už dávno Zeman s Babišem nesedí v kriminále? Tady už jdou žerty opravdu stranou, tady jde o státno, máme mít sakra nějakou odpovědnost k EU a NATO. Zeman a ta jeho zločinecká banda mají přístup ke všem utajovaným skutečnostem státu a to přesto, že napsal Babiš - pleslův blesk I, což je taková obrázková vezre velento-russko listů. 

Je ale jednoznačně potřeba najít důvod, proč to babiš-pleslův blesk zveřejnil. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.
 
---------------------------
 
Dnes je již naprosto jasné proč Zeman ukradl russácký dluh 100 -140 mld. korun a "zprivatizoval" ho dob bývalého russákova neznámo komu a neznámo za co, byť vždy s podezřením na vazby na Vladěnu Iljiče Putlera a jeho zlodějskou bandu. 
 
Miloš Zeman skutečně není žádným malým zlodějem, ale gigantickým zlodějským zmrdem a jeho zlodějiny se velmi zostřují a čím dál více je zřejmé pro koho Zeman kradl. 
 
Metlík by měl promluvit, je to velmi vážné. Je možné, že mu russáci zakroutí krkem. 
 

Ruský dluh koupí podezřelá firma

1. dubna 2001  23:15
P r a h a - Stát chce vymoci mnohamiliardový dluh, který u něj má Rusko, s pomocí firmy podezřelé ze spojení s podsvětím. Ministři financí Pavel Mertlík a zahraničí Jan Kavan po několika měsících nalezli společnou řeč a rozhodli se prodat ruský dluh společnosti Falkon Capital. Před ní však varuje ministerstvo vnitra: existuje podezření z napojení na zahraniční tajné služby a mafii. Pražskou firmu Falkon Capital si vybrali sami Rusové. Delegace ministra Mertlíka právě dnes jedná v Moskvě o konečné verzi dohody. Dluh dosahuje 3,7 miliardy dolarů (téměř 140 miliard korun).

 

 


Nepřihlášený uživatel

#140736

2018-11-03 13:58

Rodinu moji mamy Nemci deportovali, Rusove je osvobodili. Je neuveritelne, jake lzi a nenavsit tady sirite. Ale ceske kolaboranstke svine byli a jsou stejne (a je jedno jestli se jedna o kolaboraci s nacisty, komunisty nebo s novodobymi militantnimi rusofobními pseudodemokraty)

 

Nepřihlášený uživatel

#140737 Re: Russák jako osvoboditel je komunistické klišé....

2018-11-03 14:09

#140736: -  

.....neuvádíš nic o tom, kam byla rodina deportována a kde "byla osvobozena".  Napsat, že rodina byla deportována Měnci je poněkud hodně nepřesný fakt, když II. světovou válku započali společně Hitler s Stalinem.  Co se týče "osvobozování" koncetračních táborů, ty nebyly v době, kdy tam russáci vrthli nijak již nacisty kontrolovány, nacisté tam již nebyli, tedy jedná se spíše o obsazení koncentračních táborů a je to o to absurdnější, že v russákově přitom Stalin provozoval gulagy, tedy předobraz vyhlazovacích koncentračních táborů nacistů, neboť je Stalin s Leninem provozovali dávno před Hitlerem. "Zděšení" russáků z vyhlazovacích táborů bylo tedy spíše hrané a zničení plynových komor v Osvětimi nasvědčuje tomu, že chtěli vytvořit prostředí pro "popírání holokaustu", nakonec protokoly sionských mudrců je pamflet právě z russákova. 

Russák na každém území, kterým procházel masivně znásilňoval, první masovou genocidní vraždu dokonce realizoval právě russák v Katyni a není pochyb, že vraždili  a znásilňovali, zaváděli totality při celém údajném  "osvobozování", to víme všichni v post bolševických zemích, ať se jedná o Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Litvu. Lotyško, Estonsko, Ukrajinu, Bělorusko, či právě nás Českoslovesko či Českou Republiku. 

Více jak 40 let komunistické totality a z toho 21 let okupace russáckou pakáží je dostatečným důkazem, že russák nikdy nebyl osvoboditel, na tom se opravdu nedá nic změnit a už vůbec ne žádným anonymním textem bez jakýchkoliv uvěřitelných reálií tedy i argumentů. 

Jestli žiješ v představě, že tvojí mámu russák osvobodil, tak si můžeš být naprosto jist, že je představa romantická, daleko pravděpodobnější by byl příběh, že jí russák při "osvobozování" znásilnil. 

Není na tomto názoru nic "rusofobního" je to bohužel jen konstatování faktů, jak jistě velmi dobře víš. Věc je nyní navíc velmi vážná, neboť se russko stalo nejen okupací Krymu odporným agresorem, který vyvola válku v Evropě. Zde ovládá Miloše Zemana a zjevně i kriminálního imigrata StBáka Babiše. Věci jsou opravdu velmi velmi vážné. 

..................................

Mimochodem prakticky naprosto neprobádanou historickou realitou jsou lampasácké nevěstince provozované v russáckých lágrech po okupaci Československa. Které ženy k činnosti v techto nevěstincích byly přinuceny a kde skončily v době, kdy russácí odjeli je dodnes velmi nejasné a není pochyb, že takové nevěstince provozovali russáci ve všech jejich lágrech po celém okupovaném východním bloku. Jsou to tedy osudy stovek či tisíců žen. 


Nepřihlášený uživatel

#140738 Pan Nohavica je v dobré společnosti

2018-11-03 14:29

Vladimír Vysotsky dostal Puškinovu cenu v roce 2012, od pana prezidenta Putina jí převzala jeho manželka.


Nepřihlášený uživatel

#140739 Re: Pan Nohavica je v dobré společnosti

2018-11-03 14:33

#140738: - Pan Nohavica je v dobré společnosti 

Ty by sis k sobě domů pozval KGBáka nebo StBáka? Ty jsi snad idiot? Ty bys opravdu podal ruku KGBákovi Putlerovi? Nehraj si na hrdinu - idiota. 

Jestli si Nohavica pro cenu pojede, je to naprostý kretén a jen potvrdí jeho StBáckou minulost s kterou se nijak nevyrovnal, nezveřejnil svůj spis, nezveřejnil jakým způsobem s StBáky spolupracoval, jestli byl k donášení nucen či byl aktivním donašem o své vlastní vůli, jaká byla geneze jeho donašečeství, prostě nic. To je velmi ubohý stav a svědčí o poměrně velké patologii. 


Nepřihlášený uživatel

#140740 StBácký Ken to zjevně na zdravotnictví ale hóooodně nezvládá a není se co divit......

2018-11-03 14:56

Čtvrtina nemocnic skončila ve ztrátě

Čtvrtina českých nemocnic skončila loni ve ztrátě. Celkové náklady 135 zdravotnických zařízení překročily 160 miliard korun. Jejich pohledávky na konci roku byly 14,1 miliardy a závazky 17,7 miliardy korun. Vyplývá to ze zprávy Ekonomické výsledky nemocnic 2017, kterou zveřejnil Ústav zdravotnických informací a statistiky.

.....StBáci na cestě k moci prakticky zničili celou administrativu státu, setrvačnost funguvání je ale v ČR gigantická, administrativa zde dokonce jakž takž fungovala i v době komunistické totality, jako pozůstatek úřadování ještě z první republiky i následné okupace a přetrvala celou následnou komunistickou totalitu přestože komouši stát setrvale ničili. 

Bureš je ale přeborník, do administrativy státu přivedl tak lenivý druh prospěchářů a zlodějů, že stát začíná být prakticky rozkraden, když ani v době masivní zaměstnanosti, růstu HDP a nízké inflace není schopen vyprodukovat dostatečné množství daní na jeho reprodukci. 

Slovenský StBák přitom jen za první čtyři roky u moci navýšil majetek o 40 mld. To se jeví absurdním když za stejné období zadlužil stát min. o 80 mld. korun. 


Nepřihlášený uživatel

#140741 Re: StBácký Ken to zjevně na zdravotnictví ale hóooodně nezvládá a není se co divit......

2018-11-03 15:01

#140740: - StBácký Ken to zjevně na zdravotnictví ale hóooodně nezvládá a není se co divit...... 

Jo tak on je Ken ze zdravotnictví již na odstřel, to to tady bere obrat. PPP Ťok ten to má tak na tři týdny, potom Ken, to je tak na měsíc a půl.  Budou nové "tváře" ve vládě maškar a šašků :-)

Jen Brabeček se neotřesitelně drží, přestože je tam pět let, za tu dobu země přišla prakticky o spodní vodu v konrétním hloubkové míře, je všechno v pohodě, Brabeček přežije cokoliv. 

Peníze, pneumatiky i nitroděložní tělíska. Nemocnice lákají nové sestry

3. listopadu 2018  15:08
Minulý rok chybělo v českém zdravotnictví přes tři tisíce zdravotních sester. Největší krizi zažívají zařízení akutní lůžkové péče, kde jich podle ministerstva zdravotnictví začátkem roku chybělo okolo dvou tisíc. Některé nemocnice se proto snaží sestry lákat na zajímavé benefity – těmi jsou někdy i stovky tisíc korun.
 
--------------------
 
Odborně zavedené "nitroděložní tělísko" to je základ, lékař pak má jistotu, že sestra neotěhotní. Je to opravdu už masakr. S StBákam došlo k devastaci celého veřejného prostoru. 
 
Kromě náborových příspěvků však nemocnice získávají zaměstnance i na zvýhodněné ubytování, dotované stravování či na umístění dětí do nemocničních školek. Některá zařízení pak jdou ještě dál a své zaměstnance vábí dokonce na levnější pneumatiky a slevy na servis aut, další pak například na aplikaci nitroděložních tělísek pro zaměstnankyně zdarma.

 


Nepřihlášený uživatel

#140742 Aktuálně by mělo zjistit, proč to babiš-pleslův blesk, jakýsi obrázkový magazín valento-russko listů

2018-11-03 15:17

Zemanovce platily firmy napojené na právníka Vladimira Putina, zjistil deník MF Dnes

....zveřejnil. Zpráva je to jistě uvěřitelná a je jistě poměrně snadné pro každého ověřit skutečnosti v textu prostřednictvím např. www.justice.cz či rejstříků národních států EU, ale není zřejmý důvodu, proč to Babiš nechal zveřejnit. Není to samo sebou, neboť i Babiš je zjevně napojen na russáky, jeho "podnikání" je velmi rustikální po celou dobu existence, desítky miliard napsané na jednu fyzickou osobu je jednoznačně rustikální způsob "podnikání". Babiš má půjčeno v karuselu Agrofert to samé, co uvádí jako jmění agrofertu po celou dobu "podnikání" tedy dnes výnos z desítek miliard korun kamsi plyne, ale ve výročních zprávách karuselu není uvedeno kam. Tedy napojení na russáky bude v případě Babiše velmi pravděpodobné. 

Zatím je tedy věc nejasné, že to všechny noviny přetisknou je naprosto zřejmé, je potřeba aby to prověřily a hlavně aby prověřily, proč právě Babišům Blesk I. je totiž absurdní představa, že by to balo nějakou "aktivitou redakce", když ta z normálních novin udělala doslova bulvár. 


Nepřihlášený uživatel

#140743 Re: Jediné, co je potřeba urychleně a masově řešit, jsou záložní zdroje....

2018-11-03 15:35

#140718: - Jediné, co je potřeba urychleně a masově řešit, jsou záložní zdroje.... 

To je výsledek aktivit zelených. Potažmo Evropské unie. Plody jeich práce jsou zhoubné.


Nepřihlášený uživatel

#140744 Všechny tyhle děti byly....

2018-11-03 15:38


Nepřihlášený uživatel

#140745 Re: Re: Jediné, co je potřeba urychleně a masově řešit, jsou záložní zdroje....

2018-11-03 15:43

#140743: - Re: Jediné, co je potřeba urychleně a masově řešit, jsou záložní zdroje.... 

Ale houby, přestava, že budeme spalovat uhlí či "uran" jak před desítkami tisíc let je jistě poněkud absurdní, to bychom se opravdu nikam neposunuli. 

Dnes je více než zřejmé, že spalování fosilních paliv je věc vskutku již vlastně absudrní a je potřeba to vyřešit, neboť generovat výrobou elektrické energie doslova "bordel" na tisíciletí dopředu je již dnes se součanými technologiemi obnovitelných zdrojů opravdu jistý druh idiocie. 

EU, zelení, s tím nemají nic společného, je to prostě realita, kterou je potřeba začít řešit, jako řešíme spoustu jiných realit každý den. Demokracie a EU jsou úžasné v tom, že mají připravené platformy, jak se na řešení dané situace dohodnout, EU dokonce na úrovní členských států EU, což se čím dál více při pohledu na 1,2 mld. Čínu, 1,5 mld. Indidi,  330 mil. USA jeví jako věc naprosto skvělá, neboť si troufale musíme přiznat, že máme nejlepší vzdělání, nejlepší školy, nejlepší správu veřejného prostoru, nejlepší sociální a zravotní zabezpečení na Světě, jsme dokonce celosvětovým etalonem jak spravovat veřejné prostory, tedy je nutné, abychom se na řešení problémů, které přesahují hranice EU podíleli, nic jiného nám nezbývá. 

Už jen kombinace využívání "nespolehlivých" zdrojů v místech, kde to nijak neohrožuje existenci, tedy v domácnostech kde by bylo možné spotřebu pečlivě plánovat - dávkovat při omezené akumulace by byl obrovským skokem, neboť v autě také ubereme plyn, když nám dochází palivo a pumpa ještě daleko. Koláč upečeme až zítra, dnes není dostatek akumulované energie, nic dramatického se nestane, hlavně když vystačí na provoz lednice, případně provoz plynového kotle. V nejhoším připojím auto, když jsem si nabil v práci nebo během nákupu a ráno do práce ještě dojedu a nebo mi půjčí soused, přes soude, co jsou zrovna na dovolené, v divadle, za sportem, stačí poslat sms a je to vyřízené a nebo se to stane přímo automatem. Starší lidé s nižší spotřebou přeprodávají  energii mladším sousedům s dětmi, misto aby ti si pořizovali větší akumulátor. Celá ulice má navíc kogenerační záložní jednotku, kterou si pronajímají. To není žádné scifi, to je možné realizovat již dnes součanými technologemi. 

Za pět let budeme mít "každý" (každá rodina, která má dnes dvě auta) doma jedno auto na baterky a druhé velké na jiný druh paliva, ale s Marttou Semelovou Novákovou na ministerstvu průmyslu a abchodu se bohužrel žádná aktivita očekávat nedá, to  od tak hloupé ženy opravdu nelze ta jen plní příkazy StBáka Babiše a ten je jak známo polodement řídící karusel pomocí sms. 

------------------------

Mušíš být také velmi konkrétní a sdělit, co by na práci dekomkratické politické strany mělo být zhoubného.  Např. na komunistech, tedy politických sektářích je naprosto zjevné, co chtějí dělat, jaké zločiny chtějí páchat, mají to napsané v komunistickém manifestu, který stále propagují dnes již elekronicky na svých stránkách. Podobné je to s neonacistickou SPD účelového nacisty Tomia Okamury. 

U zelených to budeš muset dohledat a zveřejnit, kde by jejich stanovy a celkové směrování strany (ideje) mělo být nedemokratické či dokonce zhoubné pro společnost. 


Nepřihlášený uživatel

#140746 Re:

2018-11-03 15:56

#140671: - Agent KGB v službách pražské kavárny... 

Ty ses taky ve sluzbach PK.. Tvoje fantasmagorie nabyva neobycejnych rozmaru


Nepřihlášený uživatel

#140747

2018-11-03 15:57

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#140748 Tak to mají fakt blbý......

2018-11-03 15:59

Korea chce trestat své občany, kteří si dají v Kanadě joint

Jihokorejské právo platí pro občany země, i když jsou v cizině. Na to bylo podle britského deníku The Guardian opakovaně upozorněno 23 tisíc jihokorejských studentů v Kanadě.

 


Nepřihlášený uživatel

#140749 Tohle vypadá jak fotka z russáckého okupantského lágru z konce osmdesátých let....

2018-11-03 16:11


Nepřihlášený uživatel

#140750 Dáša to měla prostě strašně těžké po paní Olze Havlové.....

2018-11-03 16:29

První dáma Dagmar Havlová: část veřejnosti ji několik let odmítala

-------------

To jako bude i článek o Martě Ivaně Zemanovně? Tak to bude masakr. Taky by měl být článek o "první pornografické dcerunce" neb ta přece měla zastávat roli "první dámy" :-).