MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141405 Babišův Blesk I. trochu Rudé právo z padesátých let....

2018-11-11 21:58

Babiš se v Paříži krátce setkal s Trumpem, pak hovořil o terorismu

11. listopadu 2018  21:44
Premiér Andrej Babiš v neděli krátce mluvil s americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Ten podle něj ocenil české obyvatele. „Řekl mi, že v České republice jsou great people (skvělí lidé),“ prohlásil Babiš.
 
Klement Gottwald se na setkání soudruhů seznámil se soudruhy ze Senegalu, Alžírska, ale také se soudruhy z Cuby, Argentiny a Bolívie. 
 
Krátce si potřásl rukou se soudruhem Stalinem a využil příležitosti a seznámil se s jeho ženou.  Soudruh Stalin mu řekl, že v Československu jsou skvělí soudruzi a na to soudruh Gottwald kontroval, že KSČ má skvělé výsledky v rámci komunistických stran a tak mu soudruh Stalin zakroutil krkem. 
 
Slovenský ŠtBák ve Strakovce, pro kterého píší idioti oslavné články. To je už opravdu hnus. 
 
.................
 
Je mi fakt úplně jedno, jestli se StBák seznamuje s tou či onou, co je ale zasádní, že je to pořád Stbák a že ČR doslova vykrádá, když v době mimořádně nízkě nezaměstnanosti, masivního růstu mezd, růstu HDP a řízené inflace jsou zadluženy zdravotní pojišťovny, nemocnice a státní rozpočet je desítky miliard v deficitu, přitom karuselu Agrofert shodou náhod Burešově karuselu naroste jmění o 40 mld. za čtyři roky, co byl slovenský StBák Bureš ministrem financí ČR. To už opravdu vypadá ale hódně divně, to ať se na mne StBák Babiš nezlobí. To "fak sorry áko" to je evidentní "účelouka" tedy jeho zlodějina.  

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141409 Re: Babišův Blesk I. trochu Rudé právo z padesátých let....

2018-11-11 22:14:19

#141405: - Babišův Blesk I. trochu Rudé právo z padesátých let.... 

Zase špatně.... Kléma byl ještě na Stalinově pohřbu.  Ale byla tam ruská zima a nastydl se.