MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141401 Promluvili si "z očí do očí", Trumpeta podal StBákovi ruku, ten se díval na druhou stranu.....

2018-11-11 21:41

Babiš v Paříži mluvil s Trumpem, ten podle něj Čechy ocenil

Premiér Andrej Babiš u příležitosti stého výročí konce první světové války v Paříži krátce hovořil s americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Ten podle něj české obyvatele ocenil.

.......a při té příležitosti mu Trumpeta sdělil, že v Čechách žijí i skvělí lidé, ne jen Stbáci, komouši a náckové. Na to mu Bureš stále dívající se kamsi do ...... sdělil, jaké máme super výsledky v rámci EU :-) a pak už ho zřízenec odvedl na jeho místo.  

Ty vole, je to radost, když vládu řídí slovenský nomenklaturní komouš, ŠtBák, zloděj a kriminální imigrant, hned je to veselejší, když umí tři souvislé věty v angličtině, když už se za dvacet let nenaučil česky a přitom to zvládla taková "hlava" jako je slovenská Krnda. 


Nepřihlášený uživatel

#141402 Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté.....

2018-11-11 21:46

 
 

 

Z Miloše Zemana je na zvracení i jeho voličům, to je myslím současný pocit občanů této země, přesto je opravdu šílené, že 15-17 % stabilně vyjadřuje názor, že Zemanovi to jeho odporné lhaní věří.  Všichni ostatní nepřetržitě po celou dobu jeho mandátu o něm pochybují a skupina lidí, kteří mu otevřeně nedůvěřují se pohybuje v rozmezí 19-22 %. 

https://cvvm.soc.cas.cz/cz/

Co je děsivé, že porušování Ústavy, zločiny proti tomuto státu v podobě odporné bandy lidí bez bezpečnostních prověrek na Hradě, kterou tam přivedl KGBák Zeman Sněmovna ani Senát neřeší.  Je to velmi zvláštní stav obzvláště v kontextu veřejných částí výročních zpráv BIS, která od vstupu Zemana na Hrad spatřuje obrovské riziko právě v Zemanovi a bandě zločinců, kterou tam Zeman přivedl. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy/

Velmi pochybuji o tom, že by utajované skutečnosti státu a EU nebyly KGBákem Zemane a jeno bandou zločinců přím

o předávány russákům a číňanům. Snad kdyby BIS nebrala např. předání utajovaných skutečností lidem jako je Nejedlým, Mynář, Hlinovský, nebo Remek jako vyzrazení russácké pakáží, tak to leda. "Dotčení Češi" tedy banda russáckýh trotlů na Hradě, zmrd Zeman a zemanovci a samozřejmě jeho KGBácký soudruh Klaus s jeho vlastní zločineckou bandou. 

Citace kapitoly 2.3 z výroční zprávy BIS za rok 2016

"Na poli klasického sběru zpravodajských informací dominovala ruským zájmům v ČR politická rozvědka. Ruské zpravodajské služby v ČR dlouhodobě disponují kvalitní sítí informačních, přístupových a vlivových kontaktů, kterou dále rozvíjely. Dotčení Češi nepředávají ruské straně utajované informace, ale ve velkém rozsahu jí vyzrazují citlivé interní informace. Byť Rusové získávali informace neutajované, jejich charakter a rozsah způsoboval ČR větší škody, než vyzrazení informace utajované (viz pozn. pod čarou č. 4, citát V. I. Trubnikova)."


Nepřihlášený uživatel

#141403 Re: Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté.....

2018-11-11 21:48

#141402: - Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté..... 

Tady Miloš Zeman doslova ukradl russácký dluh v objemu až 140 mld. a kamsi do bývalého russákova....

 

Bělorusko dluží v zahraničí pět miliard dolarů, nemá je z čeho splácet

.....ho "zprivatizova", přičem už při této zlodějině se spekulovalo, že ona "privatizace" byla do blízkosti Vladěna Iljiče Putina a ten si přitom vypral 30 mld. korun a s tím už se dá udělat i druhá komunisticko-nacistické "revoluce" v russákově i okupovat Krym. 

Ruský dluh koupí podezřelá firma

1. dubna 2001  23:15
P r a h a - Stát chce vymoci mnohamiliardový dluh, který u něj má Rusko, s pomocí firmy podezřelé ze spojení s podsvětím. Ministři financí Pavel Mertlík a zahraničí Jan Kavan po několika měsících nalezli společnou řeč a rozhodli se prodat ruský dluh společnosti Falkon Capital. Před ní však varuje ministerstvo vnitra: existuje podezření z napojení na zahraniční tajné služby a mafii. Pražskou firmu Falkon Capital si vybrali sami Rusové. Delegace ministra Mertlíka právě dnes jedná v Moskvě o konečné verzi dohody. Dluh dosahuje 3,7 miliardy dolarů (téměř 140 miliard korun).

..........po této Zemanově giga zlodějině zůstalo utajované rozhodnutí vlády, několik soudních rozhodnutí, že má být rozhodnutí oddtajněno, ale co je děsivé, velmi špatně se dokonce hledá i číslo a datum rohodnutí Klause-Zemanovy zlodějské bandy russácký dluh "privatizovat". 

Mimochodem Zeman - Klausova zlodějská banda kradla russácký dluh v dubnu 2002 a volby do Sněmovny se konaly v červnu 2002.  Je navíc velmi pravděpodobné, že tato zlodějina v ČR zapříčinila získat moc KGBábákovi Putlerovi v russákově, neboť to vypadá dle textu, že tam bylo ukradeno další 30 mld. korun, které někde skončili u Vladěny Iljiče Putlera. 

Ukradení russáckého dluhu Zeman-Klausovou zlodějskou bandou také vcelku objasňuje servilitu KGbáků Zemana a Klause k současným russáckým zločincům v Kremlu, neboť si ti zločinci vybírají dodnes "palmáre" z této zlodějiny. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#141404 Re: Re: Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté....

2018-11-11 21:54

#141403: - Re: Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté..... 

Tedy každý rozhovor Zemana s Putlerem začíná: "Pamatuješ Vladěno, jak jsme ti se soudruhem Klausem umožnili vyprat těch 30 mld. a přitom jsem okradli naše občany o 120 mld.?" 


Nepřihlášený uživatel

#141405 Babišův Blesk I. trochu Rudé právo z padesátých let....

2018-11-11 21:58

Babiš se v Paříži krátce setkal s Trumpem, pak hovořil o terorismu

11. listopadu 2018  21:44
Premiér Andrej Babiš v neděli krátce mluvil s americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Ten podle něj ocenil české obyvatele. „Řekl mi, že v České republice jsou great people (skvělí lidé),“ prohlásil Babiš.
 
Klement Gottwald se na setkání soudruhů seznámil se soudruhy ze Senegalu, Alžírska, ale také se soudruhy z Cuby, Argentiny a Bolívie. 
 
Krátce si potřásl rukou se soudruhem Stalinem a využil příležitosti a seznámil se s jeho ženou.  Soudruh Stalin mu řekl, že v Československu jsou skvělí soudruzi a na to soudruh Gottwald kontroval, že KSČ má skvělé výsledky v rámci komunistických stran a tak mu soudruh Stalin zakroutil krkem. 
 
Slovenský ŠtBák ve Strakovce, pro kterého píší idioti oslavné články. To je už opravdu hnus. 
 
.................
 
Je mi fakt úplně jedno, jestli se StBák seznamuje s tou či onou, co je ale zasádní, že je to pořád Stbák a že ČR doslova vykrádá, když v době mimořádně nízkě nezaměstnanosti, masivního růstu mezd, růstu HDP a řízené inflace jsou zadluženy zdravotní pojišťovny, nemocnice a státní rozpočet je desítky miliard v deficitu, přitom karuselu Agrofert shodou náhod Burešově karuselu naroste jmění o 40 mld. za čtyři roky, co byl slovenský StBák Bureš ministrem financí ČR. To už opravdu vypadá ale hódně divně, to ať se na mne StBák Babiš nezlobí. To "fak sorry áko" to je evidentní "účelouka" tedy jeho zlodějina.  

 


Nepřihlášený uživatel

#141406

2018-11-11 22:06

Holandský bezdomovec Hutka je závistivý ubožák.


Nepřihlášený uživatel

#141407 Dvouprocentní vítačské buzny z pražské kavárny...

2018-11-11 22:09

Postoj české veřejnosti k přijímání uprchlíků - říjen 2018
68 % dotázaných zastává názor, že by Česká republika neměla uprchlíky ze zemí
postižených válečným konfliktem přijímat vůbec, 24 % je pro jejich přijetí do doby,
než se budou schopni vrátit do země svého původu. Jen velmi malá část občanů
ČR (2 %) pak zastává názor, že by ČR měla uprchlíky přijmout a nechat je usadit
se zde.
Ve srovnání s výsledky šetření z dubna 2018 došlo k nárůstu (o 10 procentních
bodů) podílu lidí, kteří zcela odmítají přijetí uprchlíků.


Nepřihlášený uživatel

#141408 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 22:11

#141399: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska  

Já se v tom rýpat nezačal.  V té  době se o nějakých dalších letadlech psalo.  Tak  nebuď líný a vyhledej si i tom dobové zprávy.


Nepřihlášený uživatel

#141409 Re: Babišův Blesk I. trochu Rudé právo z padesátých let....

2018-11-11 22:14

#141405: - Babišův Blesk I. trochu Rudé právo z padesátých let.... 

Zase špatně.... Kléma byl ještě na Stalinově pohřbu.  Ale byla tam ruská zima a nastydl se.


Nepřihlášený uživatel

#141410 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 22:15

#141408: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska  

O žádných dalších letadlech, natož polských, které by tam přistávaly se nic nikdy nepsalo. Vymýšlíš si bláboly. 

Nic to navíc nemění na věci, že russák cosi "vyšetřoval" a nikoho k tomu nepřizval, pak nalezl skříňky a zase k tomu nikoho nepřizval a dodnes Poláci nemají přístup k troskám letadla. Tedy co pořád řešíš. Je to divné, vypadá to jako další masová vražda polské elity v Katyni a já to za to považuji, přestože to také považuji částečně za "spikleneckou teorii" leč od té doby Putler rozpoutal několik válek, okupuje Krym, uspořádal opravdu šílené vojenské cvičení v russákově, nechal zavraždit několik lidí a to dokonce na území EU. 


Nepřihlášený uživatel

#141411 Re: Re: Babišův Blesk I. trochu Rudé právo z padesátých let....

2018-11-11 22:18

#141409: - Re: Babišův Blesk I. trochu Rudé právo z padesátých let.... 

Je mi vcelku úplně jedno, kde se zrůda Gottwald "nastydl" a  na jakém pohřbu jiné zrůdy byl. Je to nepodstatné, článek v Babišově Blesku tedy idnes je tak oslavně debilní, že vypadá, jak když vypadl ze samotného Plesla tedy rudého práva padesátých let, byť je pod ním podespaná nějaká pepina, možná už jsou na tom v idnes jak na v TV barrandov u toho šaška, který to všechno dělá a ostatní jen statují. 

Jak říkal lichvář s obytným mostem, má profesionály tedy v tomto případě profesionálku. :-) i Hitlerm měl profesionálky a také o něm psaly oslavné články, jak se seznámil s tou či onou tam či onde :-/ je to prostě reálně odporný hnus co nejspíš Plesl napsal.  


Nepřihlášený uživatel

#141412 Re: Vždyť je poradcem Ochcáčka a příští rok bude vyznamená samotným Zemanem.....

2018-11-11 22:20


Nepřihlášený uživatel

#141413 Re: Re: Vždyť je poradcem Ochcáčka a příští rok bude vyznamená samotným Zemanem.....

2018-11-11 22:25

#141412: - Re: Vždyť je poradcem Ochcáčka a příští rok bude vyznamená samotným Zemanem..... 

To jako, že Izer nedělá zdarma :-) poradce Ochcáčkovi a příští rok jej Zeman nenavrhne na vyznamenání. No tak nic, vypadalo to tak :-). 

Mluvit o Babišovše Blesku III: připojenému k Blesku I. tedy idnes jako o "zprávě z tisku" je poněkud troufalé, řekl bych.  I babiš - pleslův Blesk I tedy idnes je už jen obrázkovou přílohou valento russko listů, natož ten šílený express či jak tomu s Pleslem říkají. 


Nepřihlášený uživatel

#141414 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 22:38

#141410: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska  

Je mi suma f u c k , co si o tom myslíš. Najdi si to sám, soudruhu.


Nepřihlášený uživatel

#141415 Vlastně je vše jak má být, když totiž slovenský ŠtBák mluví o terorismu, je na to vlastně odborník..

2018-11-11 22:41

Babiš se v Paříži krátce setkal s Trumpem, pak hovořil o terorismu

....viz výcvik, podpora, i reálné teroristické činy StBáků v době komunistické totality, byť to vlastně zprvu vypadalo, že StBák mluvící o terorismu na oslavě konce první světové války je vlastně naprostá hovadina, ale pořád lepší, než kdyby ty nesmysly žvanil KGBák. StBácký odborník na terorismus, to je prostě jiná káva, přestože to s koncem první světové války má společného asi tolik jako komouší s demokracíí. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#141416 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 22:45

#141414: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska  

Já tě vůbec nenutím, abys mi něco hledal, mimo jiné proto, že bys nic nenašel jak Ochcáček a dokonce i kdybys našel a tak to na věci nic nemění.

Znovu - zničené letadlo russácké výroby na území russákova, zmařené životy polské politické elity, russák cosi jako vyšetřuje, pak cosi najde a zase jako "vyšetřuje" pak přijde s nějakými nesmysly, ale co je podstatné, nikdy k tomu jejich jako vyšetřování nikoho nepřizve a Poláky dokonce odstíní od trosek tak dokonale, že k nim nemají přístup dodnes. 

Co si tom myslet jiného, než že je to masová vražda, kterou nařídil spáchat Putler, starej KGBák, zločinec, který se Zemanem spolukradl russácký dluh v ČR v objemu 140 mld už v roce 2002 a vypral přitom 30 mld.  

Soudruha si blbe nech pro Ochcáčka se zmrdem Zemanem, mne z těch vašich bolševických důvěrností vynech. 


Nepřihlášený uživatel

#141417 Re: Re: Babišův Blesk I. trochu Rudé právo z padesátých let....

2018-11-11 22:55

#141409: - Re: Babišův Blesk I. trochu Rudé právo z padesátých let.... 

Plesl už snad "pracuje" v ČTK, to je fakt maso. 

 

Babiš v Paříži krátce hovořil s Trumpem. Ten mu řekl, že jsou u nás skvělí lidé

Skutečný Evropan

#141418

2018-11-11 23:21

Havlisti budou pykat za svoje protistátní zločiny a podporu banderovců!


Nepřihlášený uživatel

#141419 Re:

2018-11-11 23:28

#141418: Skutečný Evropan -  

Je vskutku zvláštní, že si vytváříš jakési imaginární představy o imaginárních zločinech a ty reálné Miloše Zemana s jeho zločineckou bandou zemanovců financovanou z russákova tě něchávají chladnými. 

Je také velmi zvláštní, že tě nechává chladným vykrádání ČR slovenským ŠtBákem Babišem, když při mimořádné nízké nezaměstnanosti, vysokém růstu mezd, růstu HDP a řízené inflaci, jsou zdravotní pojištovny v minusu, nemocnice jsou v minusu, státní rozpočet je dokonce desítky miliard v minusu, ale slovenský ŠtBák navýší majetek jeho karuselu Agrofert za čtyři roky v pozici ministra financí  ČR o 40 mld a stát současně minimálně o 80 dalších milliard zadluží.

Chce se skoro zvolat, že jsme svědky komunistického zázraku, že by měl být slovenský kriminální imigrant Babiš komunisticky svatořečen, jako např. souduh Stalin nebo Lenin nebo Gottwald, že by měl být snad za živa balzamován a vystavován na Vítkově jako odstrašující příklad.  

To ti jako vykrádání ČR nepřipadá? Jak si takový zázrak slovenského ŠtBáka Babiše vlastně vysvětluješ? "Genialitou" slovenského ŠtBáka?

Tuhle mi jeden důchodce říkal, že hotel za miliardu u rybníka v polích s osmdesáti lůžky se nikdy zaplatit nemůže to my opravdu nedokážem, ale Andrej, tak ten to zvládne, ten z toho udělá prosperující podnik :-), člověk by si řekl, že by onen důchodce už mohl mít rozum, ale třeba to byla nepochopená ironie. :-) 


Nepřihlášený uživatel

#141420 Slovenský Stbák Babiš to vyřeší, staví Pompidou centre u nádraží v Dejvicích, řeší světový....

2018-11-11 23:42

Češka se v Mexiku stala obětí sexuálního násilí, napsal tamní list

Mexický list Vanguardia v neděli informoval o Češce, která se v Mexiku stala obětí sexuálního násilí. Podle deníku byla několik měsíců držena v domě, kde ji její partner, údajně lékař, nutil k sexuálním praktikám včetně styku se zvířaty a sadomasochistickým aktivitám.

.....terorismus, vede soudy o tom, že není StBákem a přesně ví, že vyhraje, jen když to StBák Šuman zase dosvědčí, přesně také ví co udělá s veletržním palácem - nechá ho znovu vyhořet, má prosperující hotel v polích u rubníka za miliardu, kde jeho děti dřou do úmoru, tohle bude pro něj naprostá brnkačka, jen je škoda, že to není Slovenka, to by jeho motivace ještě desetkrát vzrostla, když má ten karusel teď na Slovensku "vo svereneckých fondoch", to by dokonce nechal namalovat osobný dar pre prezidenta Mexika a ve svém volném čase, když zrovna spí by to zajel do Acapulca vyřešit s malíčkem v nose vlastním nadzvukovým migem, ale boubelku by nechal doma. 


Nepřihlášený uživatel

#141421 Re: Re:

2018-11-12 04:17

#141384: - Re:  

Produkt tvého chorobného mozku?

Evropan

#141422 Re: Promluvili si "z očí do očí", Trumpeta podal StBákovi ruku, ten se díval na druhou stranu.....

2018-11-12 05:49

#141401: - Promluvili si "z očí do očí", Trumpeta podal StBákovi ruku, ten se díval na druhou stranu..... 

Tak on Trumpetka ocenil Čechy. A o Slovácích ani slovo? To ale muselo slovenského eštébáka docela mrzet :)))

Evropan

#141423 Re:

2018-11-12 05:51

#141418: Skutečný Evropan -  

Ano, opět vyhrožování. To jste prostě vy, zemandrtálci. Hrubý slovník a vyhrožování!

 


Nepřihlášený uživatel

#141424 Re: Re: Promluvili si "z očí do očí", Trumpeta podal StBákovi ruku, ten se díval na druhou stranu...

2018-11-12 06:21

#141422: Evropan - Re: Promluvili si "z očí do očí", Trumpeta podal StBákovi ruku, ten se díval na druhou stranu..... 

Je také možné, že Trumpetovi nerozumněl, to je u Andreje naprosto normální, neb když se ten blb nedokázal za 20 let soužítí s boubelkou naučit česky, tak je pak velká pochybnost, jestli rozumí v jiné řeči, co je mu říkáno. Je klidně možné, že si odpověď vymýšlí, jak potřebují jeho "profesionálové" z PR :-/, neb je vlastně naprosto jedno co řekne, stejně je to min. z poloviny lež. 


Nepřihlášený uživatel

#141425 Dnes by už tedy bylo potřeba doplnit posloupnost událostí na Ukrajině.....

2018-11-12 07:15

Volby v separatistických republikách na Donbasu odsoudili Macron a Merkelová

Francouzský prezident Emmanuel Macron a německá kancléřka Angela Merkelová odsoudili jako „nelegální a nelegitimní” volby uspořádané v neděli u proruských separatistů v samozvané Doněcké lidové republice a Luhanské lidové republice na východě Ukrajiny. Volby podle dílčích výsledků vyhráli dosavadní vůdci separatistů Denis Pušilin a Leonid Pasečnik.

Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

2017-04-07 21:46
 

2.12.1991 uznání Ukrajiny jako samostantého státu Ruskem

14.1.1994  A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf (výměna jaderných zbraní za smlouvní bezpečnost Ukrajiny)

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií.