MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141789 Babiš je psychopat? Jestli tím myslí "novináře" z valento-russko listů, tak snad, ale pokud tím....

2018-11-16 06:55

Babiš: Nikdy neodstoupím, nikdy! Nech si to všichni zapamatují

Premiér Andrej Babiš v pátek ráno na tiskové konferenci před odletem do Bruselu emotivně prohlásil, že navzdory výzvám k rezignaci v souvislosti s kauzou údajného únosu jeho syna na Krym nehodlá odstoupit a neučiní tak nikdy. Zároveň obvinil novináře, že informováním o kauze farmy Čapí hnízdo způsobili zhoršení zdravotního stavu jeho syna, který podle něj trpí schizofrenií.

.....myslí standardní novináře, kteří než něco zveřejní, tak se snaží iniformace ověřit a neověřené informace explicitně označí za neověřené nebo je vůbec nezveřejní, tak je opravdu blázen a měl by se léčit. 

S Babišem je problém v tom, že žije v představě, že když lže ve volební kampani, touto lží ovlivní voliče a oni mu dají hlas, stal se beztrestným. To pravda opravdu není. Dokoonce i kdyby voličům nelhal, beztrestným by nebyl. 

Je také podivné, že se stále dokola ohání tím, že "voliči všetko veděli" tedy právě díky novinářům a přesto byl volen. Je zvláštní, že v tom nevidí rozpor, že se neptá po důvodech, že volič ví, že kradl a přesto ho volí. 

...................

Mimochodem Janukovič také říkal, že nikdy neodstoupí a je dnes v russákově, je vyšetřován nejen švýcarskou policii, je na něj vydán mezinárodní zatykač.  Bývaly majitel zkrachovalého Agrokoru a přítel Andreje Babiše Ivica Todorič byl dokonce zatčen v GB.  Tedy představy Babiše a realita se již zjevně velmi rozcházejí. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141804 Re: Babiš je psychopat? Jestli tím myslí "novináře" z valento-russko listů, tak snad, ale pokud tím.

2018-11-16 08:37:28

#141789: - Babiš je psychopat? Jestli tím myslí "novináře" z valento-russko listů, tak snad, ale pokud tím.... 

Arogantní gauner je  Bureš nic jiného. No nic.. Na každé pra*e se vaří voda... Zitra na demonstraci v Praze.. Bude to velké..


Nepřihlášený uživatel

#141806 Re: Babiš je psychopat? Jestli tím myslí "novináře" z valento-russko listů, tak snad, ale pokud tím.

2018-11-16 08:54:35

Evropan

#141812 Babiš je psychopat? Jestli tím myslí "novináře" z valento-russko listů, tak snad, ale pokud tím....

2018-11-16 09:30:39

#141789: - Babiš je psychopat? Jestli tím myslí "novináře" z valento-russko listů, tak snad, ale pokud tím.... 

A jejda. Před Macronem se předvádí jako ten největší demokrat ve střední Evropě, a nám vyhoržuje tím, že nikdy neodstoupí, což asi okoukal od nefašisty Putlera nebo antisorose Orbána. V každém případě je to v demokratických Čechách vyhrožování, které do našeho regionu nepatří. Takže s ním zpátky na východ, a když to bude Krym, tak jedině dobře. Až Russák potáhne domů, třeba ho tam nezapomenou, a pracovitý eštébák bude moci pomáhat s rozebíráním mostu.