MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#141812 Babiš je psychopat? Jestli tím myslí "novináře" z valento-russko listů, tak snad, ale pokud tím....

2018-11-16 09:30

#141789: - Babiš je psychopat? Jestli tím myslí "novináře" z valento-russko listů, tak snad, ale pokud tím.... 

A jejda. Před Macronem se předvádí jako ten největší demokrat ve střední Evropě, a nám vyhoržuje tím, že nikdy neodstoupí, což asi okoukal od nefašisty Putlera nebo antisorose Orbána. V každém případě je to v demokratických Čechách vyhrožování, které do našeho regionu nepatří. Takže s ním zpátky na východ, a když to bude Krym, tak jedině dobře. Až Russák potáhne domů, třeba ho tam nezapomenou, a pracovitý eštébák bude moci pomáhat s rozebíráním mostu.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141815 Re: Babiš je psychopat? Jestli tím myslí "novináře" z valento-russko listů, tak snad, ale pokud tím.

2018-11-16 09:55:26

#141812: Evropan - Babiš je psychopat? Jestli tím myslí "novináře" z valento-russko listů, tak snad, ale pokud tím.... 

Je to už pekelné a Babiš opravdu vypadá i jedná jako psychopat. 

Na Kalouskovi je dnes vidět s jakým klidem komentuje události a je dobré si uvědomit, že byl klidný i když Zeman položil vládu Nečase, že byl klidný, když Zeman v podstatě zapříčinil rozpuštění Sněmovny, je klidný pořád, nemá se čeho obávat, není to totiž Kalousek, kdo by byl oním zločincem, kterého z něj Babiš hanopisem dělal. 

Je to skvělá zpráva pro celou tuto zem, neboť Kalousek je skutečně v politice dlouho a ač neoblíben, v minulosti navíc afektovaný, s dlouhými projevy, dnes je politikem, který jasně říká, že porevoluční vývoj společnosti byl opravu vývojem a ne jen degenrací v podobě Zemana, Klause či Babiše.