MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142834 Podobně štbák komunikuje a komunikoval u korunových dluhopisů, že se chová dle zákona, ani tam to ..

2018-12-01 13:43

Babiš je podle Evropské komise ve střetu zájmů. Chovám se dle zákona, oponuje premiér

 

.....to není pravda. Zákon o dani z příjmu jasně od roku 1992 zavádí osoby spojené, tedy osoby, které vlastní "sami sebe" fyzické a zároveň vlastnící osoby právnické.  Takové osoby mezi sebou nesmí uzavírat obchody, které by vedly ke snížení daňových základů takových osob. Je to prosté, to by totiž napadlo každého, založit si tři právnické osoby a mezi nimi realizovat obchody tak, aby žádná ze tří prvnických osob nebyla nikdy v zisku a pokud už by se to snad dokonce stalo, prostě by se přece mohla založit další pravnická osoba, kterou by se ostatním náklady vyrobily. 

Korunové dluhopisy tedy v případě Babiše vydala osoba spojená, na straně Agrofertu vyrobila náklady na straně Babiše vyrobila jen touto jedinou operací nezdanitelný zisk, díky technickému prostředku, který byl použit. Výsledek je náklad u Agrofertu snížující daňový základ 6 % z 1,5 mld. = 90 mil. korun a na straně štbáka výnos 90 mil. korun, který není daněn.  Tedy na straně agrofertu je únik 19 % z 90 mil. = 17,1 mil a na straně štbáka je to zjednodušeně 15 % z 90 mil. tedy 13,5 mil.

Celkem tedy ročně slovenský štbák Babiš jen korunovými dluhopisy okrádá ČR o 30,6 mil. korun a stále tvrdí, že je to "podľa zákona", přitom stačilo vytisknout jeden papír na tiskárně a říci, že je to dluhopis v hodnotě 1,5 mld. a registrovat se jako vydavatel takového papíru. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142879 Třeba bude stbák následovat Billa Gatese...

2018-12-02 08:45:13

#142834: - Podobně štbák komunikuje a komunikoval u korunových dluhopisů, že se chová dle zákona, ani tam to .. 

Bill Gates daroval 4,6 miliardy dolarů na charitu. Největší příspěvek za 17 let představuje 5 % jeho majetku

Zakladatel Microsoftu chce rozdat většinu svého majetku.

************************************

...Třeba bude stbák Bureš následovat Billa Gatese...  ha ha ha, to jsem asi hodně hodně naivní, tenhle odporný, hrabivý zloděj je velmi opatrný, aby mu neubyla jediná korunka.. tfij, to je ale zku*vená povaha...