MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142879 Třeba bude stbák následovat Billa Gatese...

2018-12-02 08:45

#142834: - Podobně štbák komunikuje a komunikoval u korunových dluhopisů, že se chová dle zákona, ani tam to .. 

Bill Gates daroval 4,6 miliardy dolarů na charitu. Největší příspěvek za 17 let představuje 5 % jeho majetku

Zakladatel Microsoftu chce rozdat většinu svého majetku.

************************************

...Třeba bude stbák Bureš následovat Billa Gatese...  ha ha ha, to jsem asi hodně hodně naivní, tenhle odporný, hrabivý zloděj je velmi opatrný, aby mu neubyla jediná korunka.. tfij, to je ale zku*vená povaha...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142880 Re: Třeba bude stbák následovat Billa Gatese...

2018-12-02 08:56:01

#142879: - Třeba bude stbák následovat Billa Gatese...  

Z toho co je dostupné, štbák Babiš žádné peníze reálně nemá, je to jen bilý kůň na rozdíl od pana Gatese, který je skutečným vlasntníkem Microsoftu a vždy jím byl.

Tvrzení štbáka Babiše, že" oným milardárom" a že nemá potřebu krást je liché. Těžko si představit, že by syn skutečného miliardáře žil v sociálním bytě ve Švýcarsku a doprovod po russákovu mu dělal russácký agent. 

Těžko si představit, že by takový člověk tvrdil, že dal dětem do podnikání 100 mil. a reálně přitom žádné hotové peníze děti nikdy nedostaly a ona půjčka byla ve skutečnosti záruka za půjčku banky a sám se k tomu oný miliardár pak přiznal do steno záznamu ve Sněmovně.  

Z hlediska karuselu agrofert, tak ten v roce 2017 vykazoval majetek kolem 80 mld. korun, tedy 5 % by představovalo 4 mld. korun :-). 

Aktuálně je to tak, že ČR bude muset občanům EU vrátit 10 mld. které karusel agrofert dostal neoprávněně, tedy slovenský štbák Babiš je sakra drahou osobou. 

Co je naprosto jisté, pokud by karusel Agrofert musel vráti 10 mld. dotací, je naprosto jasné, že ho čeká cesta chorvastkého Agrokoru.  O tom není nejmenších pochybností, když roční daň karuselu agrofert je cca 700-800 mil. korun.