MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Karel Ševčík

#144121 Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 09:13

#144106: Zdeněk - poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Poslanec Lubomír Volný: Na svých profilech na českých sociálních sítích opakovaně šíří nepodložené a prokazatelně nepravdivé informace, útočí na lidi odlišných ras, vyznání a názorů a šíří proruskou propagandu.

Ve své místní organizaci čelí Volný opakovaně od kolegů nařčením z nedemokratičnosti, čistek ve straně, likvidování názorových oponentů a dosazování rodinných příslušníků a loajálních podřízených na klíčové stranické posty. Po neúspěšné snaze spolustraníků uspořádat v místní organizaci referendum a po neúspěšné žádosti o vyřešení sporu směřované k místopředsedovi SPD Radimu Fialovi a předsedovi strany Tomio Okamurovi, opustila část členů Moravskoslezskou SPD.

Navzdory stranické politice SPD, která chce zamezit zneužívání sociálních dávek, sám poslanec Volný vlastní dva domy, kde bydlí zejména Romové, od kterých vybírá vysoký nájem. Přímo tak "parazituje" na státních sociálních dávkách.

Mladí lidé, kteří odjíždějí studovat do západní Evropy, získávají podle poslance za SPD Lubomíra Volného naprosto zkreslené informace o tamním životě. A kvůli tomu pak nejsou schopni odhalit hluboké problémy země, v níž pobývají. "Ti lidé se vracejí ze zahraničních pobytů naprosto nekriticky nastavení vůči Evropské unii," stěžoval si Volný na posledním zasedání výboru pro evropské záležitosti Poslanecké sněmovny. Doslova řekl: "Na Erasmus jezdí kampusoví povaleči, žijí tam ve zlaté kleci."

Volný uvádí, že získal titul Mgr. na Ostravské univerzitě, nicméně sama univerzita uvádí, že magisterská práce pana Volného není v databázi, a že Ostravskou univerzitu tedy "nemohl absolvovat". Samotná univerzitní databáze byla však zprovozněna roku až 2003 a Volný uvádí, že titul získal roku 1999.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144125 Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 09:20:01

#144121: Karel Ševčík - Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

To, že Havel měl nějaký podíl na likvidaci zbrojního průmyslu je naprosto nesmyslný mýtus, stejně, jako ten o Masarykovi, který prý nechal střílet do dělníků. I ti, kdo byli tenkrát ve vedení zbrojovek, něco podobného zcela odmítají. Důvodem byl rozpad Varšavské smlouvy, pád SSSR a ztráta jeho spojenců. Najednou pro naše zbraně prostě nebyla odbytiště. Navíc náš zbrojní průmysl technicky i morálně velmi zaostával za západní konkurencí, což se ostatně netýkalo jen zbrojního průmyslu, ale téměř všech odvětví.

To, že poslanec fašistické strany bude dále šířit nepravdivé mýty a nenávist, se samozřejmě dá očekávat. Kdo však není ovce, věřit mu to nebude.


Nepřihlášený uživatel

#144126 Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 09:21:06

#144121: Karel Ševčík - Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Je to vlastně symptomatické, když neonáckové jedhoho z nich označí za zločince a to klidně i včetně důkazů a odejdou "ze strany". 

Proč tito lidé do neonacistické SPD vstupovali, už ovšem vysvětlit zjevně nedokáží. 

Je-li pravda, co píšeš o Lubomíru Volném, je to příkladný člen neonacistické SPD nácka Tomia Okamury.