MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145404 Ty vole ANO ŠtBáci opět v "akci".....

2019-03-10 19:11

Vláda plánuje sociální podniky, chce jim dát zakázky a zvýhodněné úvěry

 




    • Sociálním podnikům by se od příštího roku mělo dostat podpory státu.

    • Firmy, které budou zaměstnávat lidi ve vyšším věku nebo s trestním záznamem, dosáhnou snadněji na veřejné zakázky a úvěry.

    • Na oplátku budou omezeny v nakládání se ziskem.


......... ti tedy mají starosti. 
 
Pomocí korunových dluhopisů vydaných osobami spojenými tedy např. také Andrejem Babišem je tato země okrádána o 5 mld. ročně. To ale ŠtBák s jeho ultra zlodějskou ANO ŠtBáckou bandou logicky neřeší, když on sám okrádá tento stát korunovými dluhopisy o 30 mil. ročně. 
 
Přitom by každého z nás napadlo mít dvě pravnické osoby, které by si mezi sebou tak dlouho fakturovaly, až by ze zisku kterékoliv z nich nic nezbylo :-).  Proto zákon o dani z příjmu jasně říká, že osoby spojené, např. tedy Babiš a jeho Agrofert nemohou mezi sebou udělat obchod, který by kterékoliv z nich snížil daňový základ.  Přesto tato zlodějiny ŠtBákovi už šestý rok prochází a v úhrnu s Agrofertem okradl stát o 180 mil. korun za 6 let. 

Odpovědi

Evropan

#145405 Re: Ty vole ANO ŠtBáci opět v "akci".....

2019-03-10 19:31:47

#145404: - Ty vole ANO ŠtBáci opět v "akci"..... 

Takže budou podporovat neziskovky, jen se tomu nesmí říkat neziskovka, protože hradní ožrala se při slovu neziskovka opupínkuje a nový zákon o neziskovkách by nepodepsal.