MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#145401 V ČR byli vyškoleni ("studovali") i teroristé, kteří se dnes vyskytují....

2019-03-10 17:59

Za komunismu studovali u nás, dodnes umí česky. Angolané vzpomínají na Prahu

.....v bezprostřední blízkosti válečného zločince Asada.  Byli nebezpeční tehdy a jsou nebezepeční i dnes. 

Russákové v ČR v osmdesátých letech vyškolili stovky či tisíce teroristů. Nikdy seznam takto vyškolených osob neposkytli mezinárodnímu společenství, aby se před těmito zločinci mohlo chránit. Dnes je těmto teroristům kolem 50 let a chtějí svůj díl slávy, peněz, moci, tedy na počátku IS je s největší pravděpodobností právě školení KGB, ŠtB, Stasi lidí z celého světa v použítí teroru k získání politické moci. 


Nepřihlášený uživatel

#145402 Není rozdílu mezi nacismem a komunismem, přesto tu máme po 30 letech od skončení....

2019-03-10 18:30

 

 

Před 75 lety došlo k největší popravě Čechoslováků. Rudolf Vrba z Osvětimi utekl a podal svědectví

Jen hrstka lidí dokázala v letech 1940 až 1945 z osvětimského pekla utéci. Patřil k nim i Rudolf Vrba, jemuž se to společně s Alfredem Wetzlerem podařilo v dubnu 1944 a jejich svědectví se stalo jedním z nejzávažnějších dokumentů druhé světové války. Zejména informace o největší hromadné popravě československých občanů v historii, zavraždění 3792 obětí v plynových komorách v noci z 8. na 9. března 1944.

.....studené války donašeče zločinecké komunistické  organizaci ŠtB pemíérem, navíc je naprosto zřejmé, že je to nejen donašeč ŠtB, ale že je to také komunista a dnes dokonce trestně stíhaný zloděj za trestné činy v trestní nepodmíněné sazbě. Na Hradě máme dokonce naprosto evidentního donašeče Russákům, kdy Rusko se dnes od nacistického předválečného Německa prakticky ničím neliší. 

Jsme opravdu velmi podivná země, jen co je pravda. Volba Zemana i Babiše je velké znevážení odvahy pana Vrby a spousty dalších odvážných Čechoslováků, kteří zahynuli či emigrovali v době komunismu i nacismu. Je to obrovské znevážení památky našich odvážných spoluobčanů. 

Voliči Zemana s Babišem nemají ani tu špetku odpovědnosti vůči sobě a vůči svým spolubočamů, namají zjevně ani špetku sebúcty, když takovým zločincům umožňují politickou moc. Volit Zemana je stejné jako volit Gottwalda a volič Babiše se ničím neliší od komunistických příznivců Jakeše s Husákem. 

Věci se již ale začínají měnit. Dnes je již jasné, že ANO ŠtB není nic jiného než zločinecká banda vykrádající stání i místní rozpočty. Členové této bandy jsou stále ještě voleni, ale ve skutečnosti za nimi není vidět žádná práce, jen zlodějiny, náklady na jejich "platy" a jen a jen pusté žvanení jak od normalizačních komoušů. 

 

.....................

Proč vlastně došlo k masivnímu propadu výběru DPH? Věc je vlastně prostá, karuseloví zločinci se naučili vytvořit řetězec, kde v naprostém klidu pošlou všechna kontrolní hlášení velmi pečlivě vyplněna, vše je vlastně tedy v naprostém pořádku, přesto na konci dojde k vyplacení nadměrného počtu DPH a po převzetí odpočtu ke krachu firmy :-). Liší se to jen tím, že úředník je klidný, přece všechna kontrolní hlášení jsou v naprostém pořádku :-) systém hlásí "zaplať" :-). 

Druhý horší důvod je, že došlo k propadu ekonomiky. Promarnilo se šest let debilitami typu kontrolní hlášení a EET, šikanováním firem, atd. Výsledky se dostavily. 

 


Nepřihlášený uživatel

#145403 Co spojuje Alex s boubelkou Babišovou, Martou Zemanovnou, první porno priceznou Zemanovou?

2019-03-10 19:06

Přestože mají vlastně neomezéné prostředky na oblečení a úpravu zevnějšku a přesto že se oblékají na první pohled velmi draze, vypadají jako šmudly. 

Zeman slavil šest let ve funkci prezidenta, příznivcům děkoval za podporu

I Marta Gottwaldová vypadala vždy jako šmudla. 

 


Nepřihlášený uživatel

#145404 Ty vole ANO ŠtBáci opět v "akci".....

2019-03-10 19:11

Vláda plánuje sociální podniky, chce jim dát zakázky a zvýhodněné úvěry

 




    • Sociálním podnikům by se od příštího roku mělo dostat podpory státu.

    • Firmy, které budou zaměstnávat lidi ve vyšším věku nebo s trestním záznamem, dosáhnou snadněji na veřejné zakázky a úvěry.

    • Na oplátku budou omezeny v nakládání se ziskem.


......... ti tedy mají starosti. 
 
Pomocí korunových dluhopisů vydaných osobami spojenými tedy např. také Andrejem Babišem je tato země okrádána o 5 mld. ročně. To ale ŠtBák s jeho ultra zlodějskou ANO ŠtBáckou bandou logicky neřeší, když on sám okrádá tento stát korunovými dluhopisy o 30 mil. ročně. 
 
Přitom by každého z nás napadlo mít dvě pravnické osoby, které by si mezi sebou tak dlouho fakturovaly, až by ze zisku kterékoliv z nich nic nezbylo :-).  Proto zákon o dani z příjmu jasně říká, že osoby spojené, např. tedy Babiš a jeho Agrofert nemohou mezi sebou udělat obchod, který by kterékoliv z nich snížil daňový základ.  Přesto tato zlodějiny ŠtBákovi už šestý rok prochází a v úhrnu s Agrofertem okradl stát o 180 mil. korun za 6 let. 
Evropan

#145405 Re: Ty vole ANO ŠtBáci opět v "akci".....

2019-03-10 19:31

#145404: - Ty vole ANO ŠtBáci opět v "akci"..... 

Takže budou podporovat neziskovky, jen se tomu nesmí říkat neziskovka, protože hradní ožrala se při slovu neziskovka opupínkuje a nový zákon o neziskovkách by nepodepsal. 

 


Nepřihlášený uživatel

#145406 Re: Re: Ty vole ANO ŠtBáci opět v "akci".....

2019-03-10 19:36

#145405: Evropan - Re: Ty vole ANO ŠtBáci opět v "akci"..... 

I tak se na to dá dívat a Vaše vysvětlení je vlastně nejpravděpodobnější ze všech. Ještě si z toho socani udělají "téma" a budou se tvářit, že "pracovali". 

Je to smutný pohled na tuto zemi, jen co je pravda. 

Na druhou stranu buď to bude muset řešit přímo stát, nebo si službu nakoupí u neziskového sektoru od toho také zákon o neziskových organizacích existuje, jen ŠtBák s KGBákem si na tom v nedávné minulosti potřebovali vytvořit téma, neb potřebovali vytvořit "své vlastní" "nové" neziskové na ně přímo napojené organizace. 


Nepřihlášený uživatel

#145407 Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-10 19:37

#145398: - Re: Re: Re: Re:  

Tvé prolhanosti se vyrovnává jen  tvoje prohnanost.

 


Nepřihlášený uživatel

#145408

2019-03-10 19:40

KVIČTE SI JAK CHCETE, PRO OBČANY JSTE NEJVĚTŠÍ ZLO VY, PRAŽSKÁ KAVÁRNO S KALOUSKEM V ČELE!


Nepřihlášený uživatel

#145409 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-10 19:42

#145407: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Když už mne osočuješ, najdi v kterémkoliv mém příspěvku lež a tedy dolož tvé tvrzení. Není přece pro tebe nic snažšího, když tvrdíš, že jsme lhář.

Pomohu ti, skutečně není jisté, že je KGBák Miloš Zeman KGBáckým donašečem, ale je to velmi pravděpodobné, jak si jistě shodnu i s jeho voliči :-), kteří jej právě proto, že russákům donáší volili. 

Nepleť si také prohnanost s faktickými znalostmi. To jsou dvě naprosto rozdílné věci. To, že já mám argumenty a ty nikoliv je jednoduché, obhajuji demokracii a na to stačí bohatě znalost základních principů demokracie, protože se jedná  mravný a kulturní princip správy veřejného prostoru a tedy je logické, že se tento princip odrazí k v deailu pravidel, smluv, zákonů atd. 

Pokud bys chtěl např. obhájit komunismus, je to vlastně strašně složité, neboť je na první pohled zřejmé, že je to nemravný a nekulturní - dokonce zločinný způsob správy veřejného prostoru, je to jen kýč jakási alterace totalit, co jich lidé v historii zažili jakási víra ve zlaté tele, popsaná v tisíce let starém textu.

To obhájit opravdu nejde, proto také žádné argumenty nemáš. A víra, že je komunista Zemana mravný či kulturní nebo, že je ŠtBák a komouš Babiš mravný a kulturní je skutečně víra ve zlaté tele, nic víc. Není to víra v existenci absolutního dobra jako jednoho ze základních principů bytí na této zemi. V tom je onen rozdíl a onen jednoduchý princip, proč já argumenty vždy mít budu a ty nikoliv. 

Jestli je někdo prolhaným v politice v ČR, má lež dokonce jako základní program, je to nepochybně KgBácký donašeč Miloš Zeman. neboť v každém jeho veřejném projevu je min. jedna účelová lež a mnohé pojevy jsou na lži přímo postaveny, např. pověstný projev "o holokaustu". 


Nepřihlášený uživatel

#145410 Re: Za koho mluvíš? Za tebe a tvojí Martu Semel Zemanovnu?

2019-03-10 19:47

#145408: -  

Tak to tu opravdu dlouho nebylo :-). 

Osočovat pana Kalouska po letech od napsání hanopisu o něm a po letech, kdy Babiš investoval stovky milionů korun aby alespoň něco z hanopisu potvrdil a nepotvrdil nic a nic je nula,  je opravdu čiré bláznoství. 

Babiš prohlašoval o panu Kalouskovi, že je zlodějem stovek miliard a dnes jsme v situaci, že dokonce i pan Kalousek podal na Babiše trestní oznámení, neboť jej Babiš osočil lživě z toho, že může za smrt lidí a to už si pan Kalousek opravdu nenechal líbit. 

Je tedy velmi zvláštní, že soudruh Štbák Babiš, komouš a kriminální imigrant není schopen najít žádnou dokonce i smyšlenou záminku pro kterou aby pana Kalouska zažaloval. 

Tedy buď v naprostém klidu, pan Kalousek je skvělý odpovědný politik, který provedl zemi odbytovou krizí s nezaměstnaností, která byla o 3 procentní body menší, než měl idiot Miloš Zeman v době růstu HDP 3 %. Měl bys tedy být panu Kalouskovi vděčný, že ti umožnil blahobyt v kterém žiješ a neměl bys plácat hovadiny do diskuse o ubohosti a zločinnosti Miloše Zemana. 

 


Nepřihlášený uživatel

#145411 "sociolog" co v 18. letech vstoupil do KSČ, aby mohl studovat něco tak absurdního.....

2019-03-10 20:11

KOMENTÁŘ: Společný hlas - Jan Keller

Na každém evropském summitu je vždy znova a znova zdůrazňováno, že bezpečnost Evropské unie je společnou záležitostí všech členských států a musí se o ni rozhodovat jednotně. Ty země, které si chtějí zajistit bezpečnost například ostrahou vlastních hranic, jsou pranýřovány za nedostatek solidarity.

 

.....jako byla komunisitcká socilogie. Prochází spíše tedy degenerací nebo se točí v kruhu své komunistické ubohosti a komunistických lží a to je to přitom kandidát socanů. 


Nepřihlášený uživatel

#145412 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-10 20:14

#145407: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Tvá představa, že komunismus je protivahou nacismu je skutečně legrační. Není rozdílu mezi komunismem a nacismem a to nejen proto, že se jedná o extrém a ten jak dobře víme z matematiky je opravdu jen jeden. 


Nepřihlášený uživatel

#145413 Teď právě na ČT24 mluví o cizojazyčných kriminálních klanech v Německu....

2019-03-10 20:29

....tady máme také cizojazyčný kriminální klan sami si říkaji ANO bude líp, tedy logicky jen členům této slovenské zločinecké organizace. 


Nepřihlášený uživatel

#145414

2019-03-10 22:32

Táhněte už do hoven, havloidi!


Nepřihlášený uživatel

#145415 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-10 22:43

#145409: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nějak váhám, jak označit promiskuitní sračkomet. Silný zdroj zmrdokydů. Patologických žvástů. To stojí za vyhlášení výběrového řízení.


Nepřihlášený uživatel

#145416 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-11 00:14

#145412: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jsi jen fušer. Non plus ultra. A vždycky jím budeš.


Nepřihlášený uživatel

#145417 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-11 06:41

#145415: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Přečti si po sobě tvůj vlastní příspěvek. 

"Nějak váhám, jak označit promiskuitní sračkomet. Silný zdroj zmrdokydů. Patologických žvástů. To stojí za vyhlášení výběrového řízení."

A takové voliče má ŠtBák Babiš a KGBák Miloš Zeman. Bylo by to k smíchu, kdyby to nebylo k pláči. 


Nepřihlášený uživatel

#145418 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-11 06:44

#145416: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Je skvělé, že žádné argumenty nemáš, je to tak správně. 


Nepřihlášený uživatel

#145419 Re:

2019-03-11 06:45

#145414: -  

Tak ty voliče ŠtBáka Babiše a KGBáka Miloše Zemana opravdu nezapřeš. 


Nepřihlášený uživatel

#145420 Aneb ples u satana jak jej věrně vylíčil Bulgakov ve svém slavném románu....

2019-03-11 06:46

 

 

Projev Miloše Zemana na oslavách jeho šestého roku ve funkci

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě oslaví se svými podporovateli šest let ve funkci. K výročí inaugurace mu ve Španělském sále zazpívá francouzská šansoniérka Mireille Mathieuová. Zeman přednese projev.

 

....zajisté dorazili i Zemanovi spolupachatelé soudruzi Černošek, Faltýnek či např. již asi polodementní Čech.  Bude to stejné jako vždy, budou rozdávány instrukce. 


Nepřihlášený uživatel

#145421 Slyšet od KGBáka Zemana, že ho má rád, je jistě poněkud děsivé.....

2019-03-11 06:48

 

 

Mám Tě rád, Alex, řekl slavící Zeman na závěr projevu. Pohladil Mynářovou a popřál štěstí s miminkem

.....pokud toto řekl někomu předobraz Zemana Gottwald, končilo to tragicky. 

Dnes by si nikdo z nich nepřipustil, že by tam seděli i v době Gottwalda, přesto je dnešní sešlost na Hradě naprosto stejná, jako kbyby tam místo Zeman stál jeho předboraz Gottwald.

Už za deset patnáct let budou titíž tvrdit, že tam nikdy nebyli, neboť vazby KGBáka Zemana na Rusko budou jistě v nejbližších 10-15. letech velmi dobře zdokumentovány, včetně velezrádného jednání Miloše Zemana a jeho zločinecké bandy. 

Spolupracovníci? Snad spolupachatelé! Alex v tom má opravdu hokej. 


Nepřihlášený uživatel

#145422 ANO ŠtBáci v akci :-)

2019-03-11 06:49

 

 

Zakázky na radnici, kterou prohledala policie. Všem se to nezdálo, ale nikdo neměl důkazy

"Jirka" byl takový snaživý, přes odbor proteklo jen v posledním roce 300 mil. a Jiřík se stal členem tak, že tam napochodoval soudruh Faltýnek a členům ANO ŠtB zavelel, podobě jako velí ANO ŠtBákům, když se hlasuje ve Sněmovně. 

Opisovačka Malá je krajskou šéfovou a  spolupachatelkou ANO ŠtBáků, hmmm to jsou panečku věci. 

..................

Každý politik má právo i povinnost si vybrat s kým bude spolupracovat. Stejně tak má právo i povinnost, některým lidem dveře zavřít. V ANO ŠtB mají zjevně zločinci dveře otevřené a není se co divit, když jim předsedá Štbák, komouš a zloděj. 


Nepřihlášený uživatel

#145423 Re: ANO ŠtBáci v akci :-)

2019-03-11 06:51

#145422: - ANO ŠtBáci v akci :-) 

Bureš se "vyjádřil" se prokorupční "hnutí" ANO ŠtB musí zbavovat korupčníků :-), proto má poskoka Faltýnka, proto nominoval idiota Vondráčka na předsedu Sněmovny, proto udělal z opisovačky a podvodnice v lichvě Malé krajskou předsedkyni :-). 

Co vlastně po slovenském kriminálním imigrantovi chtít? 


Nepřihlášený uživatel

#145424 Re: Je opravdu absurdní, že 30 let po skončení studené války....

2019-03-11 06:54

#145381: -  

.....jsou ve dvou nejvyšších politických pozicích v ČR donašečí KGB (FSB, GRU) a StB a že jsou to shodou okolností oba také komunisté. 

Předsava, že by ve dvou nejvyšších pozicích v Německu 30 let po II. světové válce byly donašečí gestapu a členové Hitlerovy NSDAP je přitom naprosto nemyslitelná. 

Neproběhlá debolševizace je tedy velmi vážná věc, neboť KGBák Zeman umožnil získat moc ŠtBákovi porušení pravidla o tom, že členem vlády může být jedině člověk s negativním lustračním osvědčení. 

Důsledky jsou opravdu fatální a velmi brzo se projeví i v ekonomice, neboť 6 let zlodějin, křiváren, ubohostí a neschopností ŠtBáka Babiše se bohužel skutečně projevit musí, neboť nikdo kdo si jen trochu váží sám sebe dnes Štbákovi už ruku nepodá.  Pokud by měl ŠtBák Burše moc v době odbytové krize, je velmi pravděpodobné, že by země zkrachovala. 


Nepřihlášený uživatel

#145425 Re: ZRUŠTE ČT!

2019-03-11 06:55

#145376: ZLODĚJI! - ZRUŠTE ČT! 

Nikoliv, ČT ma hlavní úkol udržet informovanost a tedy zajistit objektivní zpravodajství. Za tímto účelem jasně sděluje, jak informace zpracovává, jakým procesem prochází, aby bylo zajistěno, že jsou důvěryhodné a stejně tak jak budou informace zveřejňovány. 

Tedy ČT postupuje plně v soulady se zákony ČR, obecnými principy novinářské práce. Tedy informace tam zveřejňované jsou informace ověřené z více zdrojů, případně je upozorněno, že se jedná o informace, které nelze ověřit. Striktně je oddělen názor od informace. 

Naproti tomu tzv. "názorové servery" či "televize" se vyhýbají trestnímu postihu šíření poplašné zprávy tím, že tvrdí o tom co publikují, že je to "názor", ačkoliv to vydávají za "ověřenou informaci".  

Jestli  "názorové servery" a "televize" typu "soukupovize" vyhovuje voličům ŠtBáka Babiše a KGBáka Zemana, pak je potřeba se zamyslet nad tím, jestli nejsou rozumu mdlého.