MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145407 Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-10 19:37

#145398: - Re: Re: Re: Re:  

Tvé prolhanosti se vyrovnává jen  tvoje prohnanost.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145409 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-10 19:42:49

#145407: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Když už mne osočuješ, najdi v kterémkoliv mém příspěvku lež a tedy dolož tvé tvrzení. Není přece pro tebe nic snažšího, když tvrdíš, že jsme lhář.

Pomohu ti, skutečně není jisté, že je KGBák Miloš Zeman KGBáckým donašečem, ale je to velmi pravděpodobné, jak si jistě shodnu i s jeho voliči :-), kteří jej právě proto, že russákům donáší volili. 

Nepleť si také prohnanost s faktickými znalostmi. To jsou dvě naprosto rozdílné věci. To, že já mám argumenty a ty nikoliv je jednoduché, obhajuji demokracii a na to stačí bohatě znalost základních principů demokracie, protože se jedná  mravný a kulturní princip správy veřejného prostoru a tedy je logické, že se tento princip odrazí k v deailu pravidel, smluv, zákonů atd. 

Pokud bys chtěl např. obhájit komunismus, je to vlastně strašně složité, neboť je na první pohled zřejmé, že je to nemravný a nekulturní - dokonce zločinný způsob správy veřejného prostoru, je to jen kýč jakási alterace totalit, co jich lidé v historii zažili jakási víra ve zlaté tele, popsaná v tisíce let starém textu.

To obhájit opravdu nejde, proto také žádné argumenty nemáš. A víra, že je komunista Zemana mravný či kulturní nebo, že je ŠtBák a komouš Babiš mravný a kulturní je skutečně víra ve zlaté tele, nic víc. Není to víra v existenci absolutního dobra jako jednoho ze základních principů bytí na této zemi. V tom je onen rozdíl a onen jednoduchý princip, proč já argumenty vždy mít budu a ty nikoliv. 

Jestli je někdo prolhaným v politice v ČR, má lež dokonce jako základní program, je to nepochybně KgBácký donašeč Miloš Zeman. neboť v každém jeho veřejném projevu je min. jedna účelová lež a mnohé pojevy jsou na lži přímo postaveny, např. pověstný projev "o holokaustu". 


Nepřihlášený uživatel

#145412 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-10 20:14:50

#145407: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Tvá představa, že komunismus je protivahou nacismu je skutečně legrační. Není rozdílu mezi komunismem a nacismem a to nejen proto, že se jedná o extrém a ten jak dobře víme z matematiky je opravdu jen jeden. 


Nepřihlášený uživatel

#145431 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-11 11:04:25

#145407: - Re: Re: Re: Re: Re:  

čím déle se s hovnem mažeš, tím jsi špinavější.