MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145408

2019-03-10 19:40

KVIČTE SI JAK CHCETE, PRO OBČANY JSTE NEJVĚTŠÍ ZLO VY, PRAŽSKÁ KAVÁRNO S KALOUSKEM V ČELE!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145410 Re: Za koho mluvíš? Za tebe a tvojí Martu Semel Zemanovnu?

2019-03-10 19:47:52

#145408: -  

Tak to tu opravdu dlouho nebylo :-). 

Osočovat pana Kalouska po letech od napsání hanopisu o něm a po letech, kdy Babiš investoval stovky milionů korun aby alespoň něco z hanopisu potvrdil a nepotvrdil nic a nic je nula,  je opravdu čiré bláznoství. 

Babiš prohlašoval o panu Kalouskovi, že je zlodějem stovek miliard a dnes jsme v situaci, že dokonce i pan Kalousek podal na Babiše trestní oznámení, neboť jej Babiš osočil lživě z toho, že může za smrt lidí a to už si pan Kalousek opravdu nenechal líbit. 

Je tedy velmi zvláštní, že soudruh Štbák Babiš, komouš a kriminální imigrant není schopen najít žádnou dokonce i smyšlenou záminku pro kterou aby pana Kalouska zažaloval. 

Tedy buď v naprostém klidu, pan Kalousek je skvělý odpovědný politik, který provedl zemi odbytovou krizí s nezaměstnaností, která byla o 3 procentní body menší, než měl idiot Miloš Zeman v době růstu HDP 3 %. Měl bys tedy být panu Kalouskovi vděčný, že ti umožnil blahobyt v kterém žiješ a neměl bys plácat hovadiny do diskuse o ubohosti a zločinnosti Miloše Zemana.