MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145480 Bolševici po těch ANO ŠtBácích tedy jdou, alespoň podle toho, co uveřejňují v Novinkách :-)....

2019-03-13 06:06

Schillerová: Platba za státní pojištěnce je anomálie

Superhrubá mzda, kterou slíbila koaliční vláda zrušit, stále platí a odolává pokusu o zrušení. Návrh ministerstva financí spojit ji s reformou zdravotního pojištění, kdy by stát přestal platit za státní pojištěnce, narazil u opozice, komunistů i koaliční ČSSD. I k tomu se v rozhovoru pro Právo vyjádřila ministryně financí Alena Schillerová (za ANO).

Švindllerová přišla s nápadem vybrat o 5 % více daní tedy o 70 mld., aby stát nemusel platit již nyni z našich vybraných daní platby za tzv. státní pojištěnce. Divná to věc, byl to takový pokus zvýšit daně celkově o 5 %, byť se Švindllerová tváříla, že je to vlastně snížění :-). 

Pletichy kolem Kapsche: co zjistila policie

Druhý muž ANO Jaroslav Faltýnek se chce ve čtvrtek před poslanci obhájit před podezřením, že neoprávněně zasahoval do průběhu tendru na nového dodavatele mýtného systému a v tichosti lobboval za firmu Kapsch. Právo proto zveřejňuje podstatné citace z příkazu k domovní prohlídce, která popisuje dosavadní zjištění detektivů Národní centrály proti organizovanému zločinu. Ti se okolnostmi kolem tendru na vybírání mýtného zabývali již od prosince 2016.

To, že je soudruh ANO ŠtBák Faltýnek "fenomén" a krotr Jarin, tak o tom nejspíše v této zemi nepochobují ani voliči ANO ŠtBáků :-), ale ŠtBák a komouš Babiš, tak to je zaručeně "protikorupčník" a trestní stíhání tedy obvinění z trestných činů to "preca" "účelouka" a "hlávně kámpaň" :-). 

-------------------

A co Babiš-Pleslův Blesk sděluje občanům :-) https://www.idnes.cz - asi chtějí upozornit na podobnost s Babaišovou :-)  a nebo třeba Alex, co tak pěkně promluvil na "plesu u satana", jak jej před mnoh a mnoha lety pospal Bulgakov v románu Mistr a Márkétka.

Odpovědi

MUDr. Chocholoušek

#145502 Re: Bolševici z pražské kavárny patří do blázince.

2019-03-13 14:11:04

#145480: -... 

Dnes záchvat propukl v 6:06. Hospitalizace nutná!