MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#145476 Mayová na zásadní otázku nejspíše účelově zapomněla.....

2019-03-12 19:52

Nyní chce Mayová od parlamentu vědět, co přesně žádá, zda to je odchod bez dohody, odvolání rozhodnutí odejít z EU, prodloužení vyjednávací lhůty, nebo vypsání nového referenda. Upozornila, že pokud se parlament rozhodne pro prodloužení vyjednávací lhůty, bude EU chtít vědět, jak přesně Londýn hodlá čas navíc využít.

.....parlament v Británii nejspíše bude chtít pád vlády a předčasné volby. Těžko říci, jestli Mayová na otázku, na kterou by byla výše uvedená odpověť bude mít odvahu, jestli jí nebude muset položit některý z poslanců. 

Vláda v Británii jasně řekla, že kampaň pro brexit byla lživá, zároveň také občanům sdělila, že kampaň pro brexit provázela lživá kampaň na sociálních sítích, která vůbec nebyla vedena občany GB, ale spíše trolly z russka. 

K této věci už ale neřekla, jak se s tím vypořádat. Místo toho řešila jakési vystoupení z EU aniž by dokonce i měli jistotu, že referendum tedy bylo v pořádku. Důsledky se dostavily a je to vlastně dobře. Přestože selhal mechanismus ochrany hlasování, neselhaly politické strany a úředníci Británie. Projevilo se, že "řešili" "neřešitelné". 

Ve svém důsledku je tedy ono "fiasko" Mayové dobrou zprávou pro demokracii. 


Nepřihlášený uživatel

#145477 Tak Andrej zrovna chyběl :-), jaká to "náhoda" :-)

2019-03-12 22:21

Babiš: Faltýnek měl v ANO dopravu na starosti

Premiér Andrej Babiš (ANO) Novinkám v úterý sdělil, že premiér Bohuslav Sobotka v roce 2015 opravdu hrozil, ze ministra dopravy Dana Ťoka odvolá, pokud mýto rychle nevyřeší. Na jednání, na jehož základě se podle svých slov místopředseda ANO Jaroslav Faltýnek vložil do problematiky mýtného, prý ale tehdy nebyl. Řekl také, že Faltýnek měl politicky téma dopravy v hnutí ANO na starosti.


Nepřihlášený uživatel

#145478

2019-03-13 02:19

Miloš má oči v sloup!

Slunce v duši

#145479 SPD volí hlupáci

2019-03-13 02:23

#145464: Vlastenci - Vlastenci volí SPD! 

Vy Pitomiovci jste jenom banda primitivních nacionálních bolševiků.


Nepřihlášený uživatel

#145480 Bolševici po těch ANO ŠtBácích tedy jdou, alespoň podle toho, co uveřejňují v Novinkách :-)....

2019-03-13 06:06

Schillerová: Platba za státní pojištěnce je anomálie

Superhrubá mzda, kterou slíbila koaliční vláda zrušit, stále platí a odolává pokusu o zrušení. Návrh ministerstva financí spojit ji s reformou zdravotního pojištění, kdy by stát přestal platit za státní pojištěnce, narazil u opozice, komunistů i koaliční ČSSD. I k tomu se v rozhovoru pro Právo vyjádřila ministryně financí Alena Schillerová (za ANO).

Švindllerová přišla s nápadem vybrat o 5 % více daní tedy o 70 mld., aby stát nemusel platit již nyni z našich vybraných daní platby za tzv. státní pojištěnce. Divná to věc, byl to takový pokus zvýšit daně celkově o 5 %, byť se Švindllerová tváříla, že je to vlastně snížění :-). 

Pletichy kolem Kapsche: co zjistila policie

Druhý muž ANO Jaroslav Faltýnek se chce ve čtvrtek před poslanci obhájit před podezřením, že neoprávněně zasahoval do průběhu tendru na nového dodavatele mýtného systému a v tichosti lobboval za firmu Kapsch. Právo proto zveřejňuje podstatné citace z příkazu k domovní prohlídce, která popisuje dosavadní zjištění detektivů Národní centrály proti organizovanému zločinu. Ti se okolnostmi kolem tendru na vybírání mýtného zabývali již od prosince 2016.

To, že je soudruh ANO ŠtBák Faltýnek "fenomén" a krotr Jarin, tak o tom nejspíše v této zemi nepochobují ani voliči ANO ŠtBáků :-), ale ŠtBák a komouš Babiš, tak to je zaručeně "protikorupčník" a trestní stíhání tedy obvinění z trestných činů to "preca" "účelouka" a "hlávně kámpaň" :-). 

-------------------

A co Babiš-Pleslův Blesk sděluje občanům :-) https://www.idnes.cz - asi chtějí upozornit na podobnost s Babaišovou :-)  a nebo třeba Alex, co tak pěkně promluvil na "plesu u satana", jak jej před mnoh a mnoha lety pospal Bulgakov v románu Mistr a Márkétka.


Nepřihlášený uživatel

#145481 A takto Babiš Pleslův Blesk II.

2019-03-13 06:25

PRAHA „Vždycky jsem říkal, že pokud by došlo ke korupci u našich lidí, zbavíme se jich okamžitě,“ pronesl premiér Andrej Babiš (ANO) v pondělním rozhovoru pro LN. Vypadalo to, že předseda hnutí odepsal všechny osoby, které uvázly v sítu policejní razie kolem mýta a brněnských zakázek – tedy i druhého muže ANO Jaroslava Faltýnka.

„Poprava“ klíčového politika hnutí se však minimálně v příštích dnech konat nebude. Podle informací LN premiér za předsedou poslaneckého klubu v tuto chvíli stojí. Ovšem za předpokladu, že na povrch nevyplavou věci, které by Faltýnkovu obranu popřely. Babiš se ztotožnil s jeho vysvětlením, že do mýtného tendru zasáhl kvůli tomu, aby stát ušetřil peníze. Že s Faltýnkovou ingerencí do mýta nesouhlasí ministr dopravy Dan Ťok (za ANO), považuje premiér podle informací LN za výsledek špatných osobních vztahů obou mužů.

Když se krade v ANO ŠtB v miliardách a ještě to jejich PR "umí" vysvětlit jako "úsporu pro stát", viz. např. dotace pro Agrofert, je to v naprosté pohodě :-). 


Nepřihlášený uživatel

#145482 Kdo by vůbec dokázal říci nějaké jiné jméno ANO ŠtBáckého poslance, než opisovačky Malé.....

2019-03-13 06:48

Pro Babiše by politické náklady za odvolání Faltýnka z funkcí ve sněmovně a hnutí byly obrovské. Jak navenek před voliči, tak dovnitř do chodu celého hnutí a zejména poslaneckého klubu se 78 členy. Dokud se neobjeví případné důkazy typu odposlechů naznačujících korupční jednání, bude Babiš a jeho poradenský tým Faltýnka bránit.

......šíleného komouše Vondráčka a soudruha ANO ŠtBáka Faltýnka? Zná někdo ještě nějakého jiného posance ANO ŠtB? Šílený Zlatuška už poslancem ANO ŠtBáků není, jen pro upřesnění :-). 

Po chodbách Sněmovny se ale pohybují partičky ANO ŠtBáků ve špičatých botáh a pokřikující neurvale na poslance odpozice a nepokrytě jim vyhružující, využívající toho, že je to anonymní "masa". 

Nakonec  Bureš sám se po Sněmovně v minulém období pohyboval s patrou "věrných" tedy jeho vizunou - mluvčí a kýmsi a i tito tři nepokrytě nadávali poslancům klidně je rušili i u oběda a také jim nepokrytě vyhrožovali, přičemž se do nadávání a výhrůžek zapojili všichni tři, ačkoliv dva další byli jen poskoky ani nebyli poslanci. Byl a je to opravdu odporný hnus ANO ŠtB, to je naprosto jisté. 


Nepřihlášený uživatel

#145483 Aneb ANO ŠtBácká zločinecká banda v akci....

2019-03-13 06:56

Faltýnek ovlivňoval antimonopolní úřad. Mynář zas soudy. ANO chutná moc


Nepřihlášený uživatel

#145484 Víra ve zlaté tele je ovšem popsána tisíce let včetně důsledků, proto také komunistická pakáž....

2019-03-13 07:02

ROZHOVOR

Věřili jsme na Sověty, o čistkách a hladomorech jsme nevěděli, říká komunistický novinář a později významná postava exilu A. J. Liehm

.....je a byla tak destruktivní (vraždící) věřící lidi, neboť těm bylo a je naprosto jasné, že komunismus se od nacismu ničím neliží, že je to stejně zrůdný extrém. 


Nepřihlášený uživatel

#145485 Co to vlastně kmotr ANO ŠtBák Jaryn Faltýnek vlastně žvaní za debility?

2019-03-13 07:08

To chce občanům namluvit, že si ANO ŠtBáci chctěli vybrat výběrčího mýtného z politických důvodů, když tvrdí, že výběr mýta byla politická záležitost?

Vždyť ten idiot je schopen se jednou větou usvědčit z toho že je to komunisticko-nacistický idiot a zároveň se přiznat k tomu, že je to zločinec. 

Jak jsem psal včera, ANO ŠtBáci se vlastně vždy ze svých zločinů usvědčili sami, ať už se jednalo o Babiše, jedná se o Faltýnka, či Malou opisovačku králíků nebo toho jednodenního opisovače "ministra" na kterého si už nikdo ani nevzpomene. 

Tedy ANO ŠtBáci k výběru dodavatele mýtného sytému přistoupili "tak nějak třídně, politicky Jasánek". 

Noví výběrčí mýtného mají z ANO ŠtBáka Jaryna vskutku radost :-), jestli po něčem opravdu netouží, být spojování s ANO ŠtBáky, jejich "třídním bojem" a aby poslanci opozice vytvořili vyšetřovací komisi, která by prověřila, jak byl nový výběrčí vybírán a vybrán "politicky". 

Třídně Jaryne hlavně třídně. 


Nepřihlášený uživatel

#145486 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2019-03-13 07:11

#145465: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

On i takový  prablb termit,  paralyticus analyticus Darwin, syn. josephus vyskoč Hašek,  umí ledacos.


Nepřihlášený uživatel

#145487 Brexit je naprostá šílenost, to bylo zřejmé, když kampaň pro brexit byla plná lží.....

2019-03-13 07:43

Titulním stránkám britských listů dominuje úterní hlasování o brexitové dohodě s Bruselem, kterou Dolní sněmovna opakovaně odmítla. The Guardian úterní dění popsal tak, že Mayová "chraplavým a skomírajícím hlasem" žádala Dolní sněmovnu o přijetí dohody, avšak výsledek je pro ministerskou předsedkyni "ponižující a zdrcující novou ranou a katastrofickou porážkou".

Daily Mirror poukazuje na nejistotu, která nyní Británii čeká. "Mayová se po další masivní porážce vzdala a ponechala národ na měsíce v chaosu," soudí list.

Podle Financial Times masivní odmítnutí dohody znamená, že Mayová už nad brexitem nemá kontrolu a její autorita je v troskách.

Probrexitový Daily Mail za viníky považuje poslance a Dolní sněmovnu označil za "dům bláznů". "Slíbili, že zajistí brexit, pro nějž Británie hlasovala, a bylo to v jejich moci. Včera (v úterý) večer však pohrdaví poslanci místo toho zvolili alternativu, kterou náš zoufající si národ uvrhli do chaosu," napsal Daily Mail.

 

......a sociální sítě byly zaplaveny dalším lhaním profesionálně produkovaným z Ruska, jak dokonce i vláda GB musela následně konstatovat.  Vláda Mayové konstatovala, ale nijak to vlastně neřešitla, ale řešit to tady logicky musí a museli poslanci.

Tedy bulvár Deily Mail předvádí russké trotlová v čiré podobě.

 

Poslanci GB se přitom chovají odpovědně, jasně říkají, že občané musí naprosto jasně vědět, co brexit pro Británi znamená i to, co mu předcházelo.  To musí být občanů Británie jasné a pak teprve se může brexit uskutečnit a  nebo také neuskutečnit a tedy řešit to novým referendem či novými volbami - pokud by tyto byly fatálně spojené s odchodem GB z EU. 

Říkají to stále po celou dobu, co Mayová  "vyjednává". Cosi vyjednává, ale občanům nesděluje, co vyjednává a co "vyjednala" a především zdali to co vyjednala je nepoškodí a reálně skutečně dojde k vystoupení z EU. Ukazuje se totiž, že reálně vystoupit z EU znamená vytvořit nové smlouvy buď s EU nebo s jednotlivými státy Evropy, přičemž jak všichni víme, smlouva nemůže být jednostraně výhodná, tedy v principu mít výhody člena a nic za to neposkytovat, což byla a nejspíše stále je představa brexitu v Británii pro jeho příznivci, neboť toto jim slíbila ona lživá kampaň pro brexit. 


Nepřihlášený uživatel

#145488 Hlavně tak nějak politicky třídně soudruzi ANO ŠtBáci....

2019-03-13 08:21

Klubu ANO Faltýnkovo vysvětlení stačí

Většina poslanců ANO, které Právo oslovilo, čeká na rozpravu ve Sněmovně, aby se ke kauze svého předsedy Jaroslava Faltýnka mohli postavit. Poslanci jsou však s jeho dosavadním vysvětlením spokojeni.


Nepřihlášený uživatel

#145489

2019-03-13 08:39

NATO bylo založeno jako obrana proti Sovětskému svazu, který vlastnil okolo 30 tisíc jaderných hlavic a rakety schopné je nést. Sovětský svaz se však rozpadnul v roce 1991. Proč nebylo zároveň zrušeno NATO? Mainstreamová média a politici nám neustále předkládají jako hlavní hrozbu Rusko. Pro srovnání, Rusko v roce 2017 vydalo na armádu 69 mld. USD. Jednu desetinu toho co USA. Je dnešní Rusko skutečně hrozbou? Proč tedy Finsko, které přímo sousedilo se Sovětským svazem a dnes sousedí s Ruskem, nikdy nevstoupilo do NATO?

Chceme být vůbec v NATO? Česká Republika vydává na obranu 50 mld. Kč ročně tj. cca 5000 Kč na obyvatele. Sousední Rakousko vydává ročně ekvivalent 63 mld. Kč a v NATO není. Proč o tak důležité otázce jako je členství v NATO nebylo vůbec vypsáno referendum?

Mimochodem některé země ani armádu nevlastní, třeba Costa Rica od roku 1948. S ohledem na Mnichovskou zradu z roku 1938, nebylo by lepší ty peníze na armádu nechat lidem na útratu, když nás mocnosti stejně nakonec obětují? 5000 Kč na osobu, za to je pro čtyřčlennou rodinu jedna dovolená. Je dnes střední Evropa více nebezpečná než střední Amerika?

Co se týká rozvrácení libyjského ústavního řádu a nastolení chaosu, bylo by dobré odpovědět si na několik otázek: Napadla Libye některý z členských států NATO? Je aliance NATO obranná, nebo útočná? Kdo a komu dnes prodává libyjskou ropu? Bylo nastolení tohoto stavu omylem nebo záměrem?

Těch kontroverzních otázek je více, nejen okolo NATO, ale hlavně okolo jejího největšího člena, USA. Pojďme se podívat na dva případy.

1) V dokumentu The Fog of the War z roku 2003 dřívější ministr obrany USA McNamara říká, že torpédový útok na americkou válečnou loď ze dne 4.8.1964 - záminka k válce ve Vietnamu - se nestal. V následující válce zemřel jeden milion vietnamců a 60 tisíc američanů.

2) V roce 1991 uvalily USA téměr úplné embargo na Irák. Hlavním důvodem měla být výroba zbraní hromadného ničení. Díky embargu zemřelo hlady 500 tisíc lidí, převážně dětí. To potvrdila Madeleine Albrightová, v té době velvyslankyně USA v OSN, v rozhovoru ze dne 12.5.1996. Zbraně hromadného ničení nebyly nalezeny.

S ohledem na výše uvedené případy a s ohledem na to, že máme důkazy, že americká vláda otevřeně lže, což ukazuje případ Edwarda Snowdena, který dokázal, že americká vláda protiústavně shromažďuje komunikaci stovek milionů američanů, je potřeba se ptát: Chceme být v koalici s takovým partnerem?

ŘEŠENÍ: Navrhuji vystoupení z NATO a restrukturalizaci armády po vzoru Švýcarska při zachování současných výdajů na armádu.


Nepřihlášený uživatel

#145490 Re: Na tom opravdu není nic složitého ......

2019-03-13 08:58

#145489: -  

Varšavská smlouvy se nerozpadla z iniciativy Russka. Rusko si zachovalo celý válečný potenciál. Dokonce např. z bývalých zemí zločineckého komustického bloku na své území celou řadu zbraní převedlo a to včetně jaderných viz. Trojstranná dohoda o vzniku Ukrajiny výměně jaderného odzbrojení Ukrajiny za závazek z Ruska o neměnnosti hranic Ukrajiny, proto je samozejmě i dnes Krym jen okupované ukrajinské území, nikoliv součást Ruska.

Přesto státy NATO nabídli Rusku partnerství a dokonce se roky toto partnerství rozvíjelo. Rozpoutání občanské války na Urkajině a okupace Krymu ale v současnosti s Ruskem žádné partnerství neumožňuje. 

Smlouva nebylo uzavřena jen jajko obran proti komunistickému Rusku, ale obecně jako obrana demokracie a demokratických zemí, to stále trvá, není ani ten nejmenší důvod NATO rušit, neboť je naprosto zřejmé, že obrana demokratických zemí je nutná. Na tom opravdu není nic složitého k pochopení. 

----------------

Snowden nedokázal nic, neboť z fragmentů zpráv nelze nic dokázat. Vytvořil "šikovně" spikleneckou teorii, nedokázal nic.  

Nespolupráce zemí, neposkytování bezpečnostních informací, počty zbraní, systému atd. Nedůvěryhodné výdaje na zbrojení logicky musí vést k  nedůvěře, není na tom nic divného. 

Komunismus je zločinný stejně jako nacismus, jak je zřejmé nejen u Rudých Khmérů, ale samozřejmě i v ČLR i Vietnamu. Tedy obrana demokracie části Vietnamců za pomoci USA je právě po mnoha letech od pádu komunistických zločineckých režimů více než jasná snaha o zachování demokracie proti komunistické agresi. Totéž samozřejmě platí i v Korei. 

Netvařme se, že je komunismus menší zlo než nacismus, není tomu tak. 


Nepřihlášený uživatel

#145491 I Mayová má na Bureše mobilní telefon, může mu kdykoliv zavolat :-))))))

2019-03-13 10:08

 

Komouš, ŠtBák a trestně stíhaný šašek "světový politik, co si "telefonuje""?

Český premiér Andrej Babiš se na Twitteru svěřil, že Therese Mayové doporučil, aby uspořádala druhé referendum o brexitu.

Koho chce Bureš "ohromit"? Ochcáčka nebo snad Hamáčka? Ten si zase "telefonuje" s paní Merkelovou :-) jak vypráví kde komu na potkání.  Co ovšem na Babišovi opravdu ohromuje je jeho komunismus, ŠtBáctví a zločinnost z kterých dělá ještě přednosti, to je opravdu ohromující, především proto, že mu to část populace dokonce chválí. 

Andrej Babiš@AndrejBabis
 
 

V sobotu jsem si volal s britskou premiérkou @theresa_may. Řešili jsme #brexit. Říkal jsem jí, že nejlepším řešením by bylo, aby Velká Británie zůstala v Evropské unii. Proto jsem přesvědčen, že stojí za to vypsat nové referendum. Odmítla to, ale stále to podle mě není vyloučené.


Nepřihlášený uživatel

#145492 Burešův Blesk informuje občany o neschopnosti ANO ŠtBáků.....

2019-03-13 11:05

Daňové podvody plzeňských politiků. Policie hledá stamiliony korun

13. března 2019  11:21
Když v červnu 2013 opustil ODS Petr Štrunc, všeobecně považovaný za jednoho z nejvlivnějších mužů západočeské politiky, řada vrcholných představitelů strany to přivítala. O měsíc dříve policie pozatýkala jeho spolustraníky, kteří se zapletli do daňových podvodů. Téměř půlmiliardu korun policie nikdy nenašla.

.....evidentně z důvodu odvedení pozornoti.

A co ona pověstná Burešova Kobra? Už našla slespoň jediného karuselového zloděje a přivedl ho před soud? Za 6 let se nepodařilo najít jediného karuselového zloděje a to se přitom masivně propadá výběd DPH. Kam ty peníze mizí, když je nekradou ANO ŠtBáci? 


Nepřihlášený uživatel

#145493 Mnozí z nás roky víme, že ANO ŠtBákov, právě proto, že je Babiš předlužený komouš a ŠtBák....

2019-03-13 11:27

KOMENTÁŘ: Hnutí ANO šatů zbavené - Thomas Kulidakis

Složitou kauzu je někdy dobré zjednodušit. Brněnský politik v barvách ANO Švachula je podezřelý z klasického korupčního jednání. Šéf poslaneckého klubu ANO Faltýnek z rafinovaného vyjednávání výhod pro rakouskou firmu Kapsch. A svůj telefon musel dát policistům ke kontrole i dlouholetý Faltýnkův druh ve zbrani a nyní poslanec za ANO Feranec.

.....je učiněná hovadina.

Snad to nyní dojde i těm nejzabednějším voličům ANO ŠtBáků a příznivcům trestně stíhanou krminálního imigrantem s dluhem v objemu cca 80 mld. korun, byť deklaruje, dalších 80 mld. jako"majetek" karuselu Agrofert, který proti dluhu staví.

Asi si každý z nás, kdo jsem si přečetli i jen jediou výroční zprávu tohoto karuselu, dovedeme přestavit, že reálná hodnota tohoto karuselu je nasobně menší, nejen proto, že onen karusel nikdy nebyl vystaven trhu, ale i proto, že hodnota je nepřetržitě navyšována soudními znalci za účelem karuselových obchodů s akciemi po časovém testu držení akcií uvnitř karuselu, kdy hlavním účelem je neplacení daní ze zisku, tedy tam kde je zisk v karuselu se kupují akcie části karuselu, kde držení akcií už prošlo časovým teste a nebude tedy ze zisku placena daň. Náklad se sice projeví až pri dalším prodeji takový akcií, ale to nic nemění na celém kolotoči, jak bylo i ve Sněmovně do steno  záznamů vysvětleno. 


Nepřihlášený uživatel

#145494 ANO ŠtBáci potřebují vybrat o 5 % více, tedy o 70 mld. a ještě dalších 25 mld. uspořit.....

2019-03-13 12:02

....., jen pro představu to je celkem skoro 7 % a Hujerové se již hlásí - ministr školství uspoří 10 % svého rozpočtu, tak to je "kur...." frajer. Zároveň slibuje, jak učitelé získají prestiž, pod jeho vedením. 

Je tedy potřeba se ptát, to těch 10 % bylo vynakládáno zbytečně, to je ANO ŠtBáci rozkrádali, když je nyní titíž ANO ŠtBáci mohou v klidu ušetřit a ještě se aktivně hlásí? 

Věci se již evidentně daly do pohybu. 

Hledání úspor za 25 miliard: Ťok s Plagou oznámili, že ušetří na dopravě a školství až deset procent výdajů, stejně mluví i Dostálová


Nepřihlášený uživatel

#145495

2019-03-13 12:14

Faltýnek je ideový tajemník ANO?


Nepřihlášený uživatel

#145496 Re:

2019-03-13 12:24

#145495: -  

Po ANO ŠtBacku polititruk? 


Nepřihlášený uživatel

#145497 Re: ANO ŠtBáci potřebují vybrat o 5 % více, tedy o 70 mld. a ještě dalších 25 mld. uspořit.....

2019-03-13 12:27

#145494: - ANO ŠtBáci potřebují vybrat o 5 % více, tedy o 70 mld. a ještě dalších 25 mld. uspořit..... 

10 % zvýšení efektivy za rok, když tam vydrží ještě 9 let, bude všechno "zadarmo", prostě ANO Štbáci :-). 


Nepřihlášený uživatel

#145498 Konečně, valento - russko listy tedy parlamentní listy jsou opravdu jen špička ledovce....

2019-03-13 12:30

Unikátní český systém umí zachytit útok "dezinformační rakety". Nadchnul Brity i USA


Nepřihlášený uživatel

#145499 "ako" "kámpań" "účelouka" ..... :-) ŠtBák Bureš ve svém blesku je jak v soukupovizi....

2019-03-13 12:31

Kauza Faltýnek není, říká Andrej Babiš v Rozstřelu

PŘÍMÝ PŘENOS12. března 2019  17:30, aktualizováno 13. března 12:43
Hostem středečního Rozstřelu je premiér Andrej Babiš. Hlavními tématy diskusního pořadu budou jeho dojmy ze setkání s americkým prezidentem Trumpem, hovořit se bude také o vládní spolupráci s ČSSD, premiérově spokojenosti s ministry nebo současné situaci v ANO.

 

Bureš vykřikoval, že pravice zvyšovala daně a "ony" "snižujou".  Vypadal přitom jak neonácek Okamura.

On snad  ŠtBák Babiš zná jedinou osobu, firmu, které by byly opravdu daně sníženy? Vždyt je to jen ubohý žvanil o ničem. 


Nepřihlášený uživatel

#145500 KGBáckému synáčkovi Klausovi jr. opravdu definitivně hráblo, o tom není pochyb....

2019-03-13 12:39

Klausovi jr. nelze podat ruku. Po výroku o Židech by ho snad nepřijali ani do SPD