MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145541 Horší je, že to neví ani Mayová a vůbec nejhorší je, že to neví Británie....

2019-03-14 06:07

Moderátorka řekla očima, co si myslí všichni Britové

Hrdinkou sociálních sítí se ve středu ve Velké Británii stala Emily Maitlisová (48), moderátorka Newsnight, večerní relace BBC. Nepříliš nápadnou, ale výmluvnou řečí těla dokonale shrnula náladu celé Británie.

.....tedy občané Británie. Kampaň pro brexit provázely lži, celá pro brexit kampaň byla lživá a navíc jí provázely spiklenecké teorie a vyvolávání nenávisti na sociálních sítích o placených trolů z Ruska. Vlastní výsledek byl nepřesvědčivý, celá území např. Skotsko či Severní Irsko hlasovaly pro setrvání v EU, stejně tak obrovský Londýn. Rozdíl pro a proti byl minimální za celou zemi, proto tedy dnes ani Britové neví, co vlastně chtějí a do jisté míry se není možné divit, že to neví Mayová, že to neví parlament, neboť samozřejmě vlády i parlament v demokracii je obrazem společnosti. 

Zde je to stejné. ŠtBák Babiš i KGBák Zeman lhali ve volebních kampaních. Část společnosti v jejich lžích žije a důvěřuje jim, dál se v nich utvrzují na serverech spikleneckých rusských teorií kdy výkladní skříní jsou valento - russko listy a jejich desítky klonů. 

Tedy russákům se podařilo lhaním rozdělit nejen společnost v ČR, ale bohužel i ve Velké Británii. Dnes jsme totiž ve stavu, že vlastně žádný občan EU si již není jistý tím, co vlastně Britové chtěli či aktuálně chtějí. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145572 Re: Horší je, že to neví ani Mayová a vůbec nejhorší je, že to neví Británie....

2019-03-15 01:37:19

#145541: - Horší je, že to neví ani Mayová a vůbec nejhorší je, že to neví Británie.... 

Video nafoukané baby 

Proč na videu má na rukou děravé rukavice? Vypadá, jako když  maskuje  narkomanské vpichy.