MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#145526 Re: Re: Re: Je třeba rázně zakročit proti dezinformacim EU a NATO!!!

2019-03-13 16:50

#145523: - Re: Re: Je třeba rázně zakročit proti dezinformacim EU a NATO!!! 

Bolševickým plesnivým a ke všemu smradlavým dědkem, jak jistě nahlédneš, je komunista a KGBácký donašeč Miloš Zeman. 

Evropan

#145527 Re: Hanba vrahům z balkánských válek!

2019-03-13 17:39

#145518: Skandál! -  

Protože byli zadrženi a odsouzeni skuteční vrazi, kteří způsobili balkánský konflikt v čela se srbskými řezníky Miloševičem a Karadžičem. Hanba vrahům !!!

 

Evropan

#145528 Re: Proto jde Pitomio a Zleman s ostatními buzeranty do hoven!

2019-03-13 17:41

#145503: Pana prezidenta opět udeřili na hlavičku! 

Hradního ožralu někdo uděřil na hlavičku? Ovčáčku, kde je coment???

 


Nepřihlášený uživatel

#145529 V čem se liší Švachula od ŠtBáka Babiše? Oba jsou trestně stíhaní, obvinění.....

2019-03-13 19:19

Švachulu odvolali z funkce radního

Jiří Švachula (ANO), který je podezřelý společně s dalšími osmi lidmi z ovlivňování veřejných zakázek, byl ve středu odvolán z funkce radního městské části Brno-střed. Na jednání zastupitelstva pro to hlasovalo všech 41 přítomných.

......Babiš je navíc ŠtBák tedy bez lustračního osvědčení. Babiš je navíc komouš, prokazatelně stát okrádá každoročně o 30 mil. prostřednictví obchodu, který učinil sám se sebou tedy mezi osobami spojenými. Svojí vlastní  trestnou činnost s ptačím hnízdečkem pospal do steno záznamu ve Sněmovně. 

Nic takového ANO ŠtBák Švachula neudělal, tedy teoreticky (byť jistě obtižně uvěřitelné) by mohl být Švachulův případ podobnou tomu Jourovou. 

ANO ŠtBáci jsou ale velmi podivná parta, Štbák řekne vyhodit, tak ho vyhodí. 


Nepřihlášený uživatel

#145530 Faltýnek jinde už bručí.....

2019-03-13 19:21

Šéf Trumpovy volební kampaně Manafort dostal další trest vězení

Bývalý šéf volebního štábu prezidenta Donalda Trumpa 69letý Paul Manafort byl ve středu odsouzen šest let a jeden měsíc. Už minulý týden byl v jiné kauze odsouzen na 47 měsíců. Část trestů si odpyká souběžně, takže se mu trest prodlouží o 43 měsíce na 7,5 roku.

.....a 7,5 roku není málo. Bureš má min. nepodmíněnou sazbu 5 let v jeho trestné činnosti z které je obviněn. Hraje tedy o hodně a bude jednoznačně usilovat o absolutní beztrestnost pomocí stejných voličů, kteří dopravili na Hrad KGBáka Zemana, tedy prostřednictvím lidí, které je snadné ovlivnit spikleneckými teoriemi, vyvoláváním nenávisti, atd.  Prostě lidí, kteří se nechávají podvádět od šmejdů, kterými KGBák Zeman i ŠtBák Babiš jednoznačně jsou, o tom dnes není nejmenších pochybností a velká část společnosti o tom dokonce nikdy ani nepochybovala. 


Nepřihlášený uživatel

#145531 Petiční zákon je jedním ze základních zákonů demokracie, podobně jako zákon volební....

2019-03-13 19:26

Pusťte slepice z klecí, volá 580 tisíc Evropanů

Snaha ochránců zakázat chov hospodářských zvířat v klecích, hlavně slepic a králíků, má mezi občany EU podporu. Na peticích takovou legislativní změnu podpořilo zatím 580 tisíc lidí.

.....který KGbák Zeman i ŠtBák Babiš porušovali, KGBák dokonce tak, že to musel konstatovat Nejvyšší správní soud v rozsudku vol. 2013/39. 

Ale k jiné věci, EU pokud jakýkoliv občan sepíše petice, postará se o to, aby byla přeložena do všech jazyků států EU a zajistí, aby jí občané celé EU mohli podepisovat, neboť je EU, kterou tvoříme my občané EU zemí demokratickou. EU opravdu není Russákov, ČLR, Severní korea. 

 


Nepřihlášený uživatel

#145532 Nové zprávy od ANO ŠtBáka ministra školství, ušetřím 10 % z rozpočtu ministerstva, ale účitelů....

2019-03-13 19:33

Jednání o státním rozpočtu: Ministři slíbili většinou úspory v provozu, nemají se týkat učitelů

 

.....tak těch se to fakt nedotkne. Ty vole ANO ŠtBák v akci :-). Drtivou většínu rozpočtu ministerstva tak asi 99 % tvoří právě platy učitelů :-). 

Jak takový člověk může mít respekt od jakéhokoliv učitele?  Kdyby tohle předvedl žák základní školy, hned by ho český učitel známkoval a veřejně šikanoval před třídou, že je to přece debil. 


Nepřihlášený uživatel

#145533 KGBák Vladěna Iljič Putler přítel to KGBáka Miloše Zemana....

2019-03-13 19:36

Nejvíc o ovlivnění eurovoleb stojí Rusko. Další se ale mohou inspirovat, říká šéf BIS

.....samozřejmě chce Evropu destabilizovat.  V Polsku mají naprostou pravdu, pokud bychom nebyli dnes v NATO, bylo by to ve východní Evropě velmi horké, to russák na Ukrajině předvedl a předvádí mírou více než vrchovatou. 


Nepřihlášený uživatel

#145534 Jo ona je ANO ŠtBačka podvodnice s vysokoškolskými diplomy podnikatelka v lichvě....

2019-03-13 19:41

ANO rozhodne o vyloučení Švachuly a Liškutina. Babiš chce hnutí očistit, říká Malá

....dosud členkou této zločinecké ANO ŠtBácké organizace?

To je velmi zvláštní, neboť to přece odporuje nejen dobrým mravům, ale jistě i velkým nárokům, které Štbák a komouš Babiš klade na své zaměstnce ve zločinecké organizaci schvalující, že premíér nemá lustrační osvědčení, navíc je komouš a co více uzavřel koalice k komouši, kteří na svém webu propagují komusnistickou zločineckou ideologii, neboť tam šíří komunistický manifest, anit by ten byl opatřen vysvětlujícím textem, že komunsitická odeologie je zločinná stejně jako nacismus, kde je šíření nacistických knih vždy opatřenou vysvětlením co nacsmus byl a jak nebezpečným byl. 


Nepřihlášený uživatel

#145535 Klaus ml. se bude vedle polodiota a neonacisty Roznera cítit skvěle....

2019-03-13 19:57

ODS vyzvala Klause ml., aby odešel z poslaneckého klubu

ODS ve středu večer podle informací Práva vyzvala Václava Klause ml., aby odešel z poslaneckého klubu. Důvodem je jeho úterní kontroverzní výrok na plénu Sněmovny, kdy přirovnal český parlament k židovskému výboru, který místo toho, aby schvaloval zákony, tak jen rozhoduje o tom, koho pošle do transportu.

......tam opravdu zapadne, to je asi tak úroveň, kterou prokázal. Smutné je, že ho s klubu budou muset vyloučit, KGBácký synáček má opravdu hroší kůži. 


Nepřihlášený uživatel

#145536 KGBáký synáček je "proizraelský" asi Pitomio Okamůra píšící dopis Židovské obci, že.....

2019-03-13 20:03

Klaus: Má pozice je proizraelská 

Vůči kritice, která se na Klausovu hlavu snesla, se ve středu na plénu ohradil. „Mediální darebáci se mi snaží nasadit antisemitskou notu. Ale celý můj přístup je opačný, má pozice je velmi proizraelská,“ řekl. V úterý svůj výrok hájil s tím, že byl „drsný, ale sedí.”

 

...."to tak nemyslel", je tak "proizraelský" jako KGBák Miloš Zeman, který tak nestoudne lhal o holokaustu a navrhovl dokonce přesně to co jako "pranýřoval" tedy napravovat svět vražděním. 

Proč vlastně tvrdí, že je "pro-izraelský" v době o které ten idiot tak odporně mluvil Izrael neexistoval. Opravdu vedle polodementa zabrušovače a vybrušovače mu bude skvěle, SPD nemůže minout a pokud mine, tak pak už jen KSČm, nakonec vyrostl v bolševické rodince, kruh by se uzavřel. U ANO ŠtBáků vedle taktéž polodementní Malé by mu také vlastně bylo dobře, máme tu těch zločineckých partiček už poněkud hodně, KGBácký synek má na výběr :-). 


Nepřihlášený uživatel

#145537 Re: Bakalova štětka

2019-03-13 22:45


Nepřihlášený uživatel

#145538

2019-03-14 00:03

Pan Václav Klaus ml. bude jednou dobrý prezident.


Nepřihlášený uživatel

#145539 Re:

2019-03-14 05:52

#145538: -  

V komunistické Severní Koreji by byl dokoce super prezidentem :-), pak by se tako velmi dobře vyjímal v předválečném nacistickém Německu. Skutečně zdatně ve svých projevech kombinuje jejich rodinný komunismus s nacismem, mimo jiné proto, že nacismus je poslední stádium komunismus. 

Oslovovat komunistu min. myšlením Klause ml. pan je jeho velká urážka, je to soudruh nebo soukmenovec či soudkmenovec. 


Nepřihlášený uživatel

#145540 Andrej Babiš dnes přikázal, aby byla vyhozena podvodnice s vysokoškolským vzděláním.....

2019-03-14 05:57

.....a "podnikatelka" v lichvě Malá ze všech stranických i nestranických funkcí, se slovy, "padni komu padni". 

ANO ŠtB to je budoucnost ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#145541 Horší je, že to neví ani Mayová a vůbec nejhorší je, že to neví Británie....

2019-03-14 06:07

Moderátorka řekla očima, co si myslí všichni Britové

Hrdinkou sociálních sítí se ve středu ve Velké Británii stala Emily Maitlisová (48), moderátorka Newsnight, večerní relace BBC. Nepříliš nápadnou, ale výmluvnou řečí těla dokonale shrnula náladu celé Británie.

.....tedy občané Británie. Kampaň pro brexit provázely lži, celá pro brexit kampaň byla lživá a navíc jí provázely spiklenecké teorie a vyvolávání nenávisti na sociálních sítích o placených trolů z Ruska. Vlastní výsledek byl nepřesvědčivý, celá území např. Skotsko či Severní Irsko hlasovaly pro setrvání v EU, stejně tak obrovský Londýn. Rozdíl pro a proti byl minimální za celou zemi, proto tedy dnes ani Britové neví, co vlastně chtějí a do jisté míry se není možné divit, že to neví Mayová, že to neví parlament, neboť samozřejmě vlády i parlament v demokracii je obrazem společnosti. 

Zde je to stejné. ŠtBák Babiš i KGBák Zeman lhali ve volebních kampaních. Část společnosti v jejich lžích žije a důvěřuje jim, dál se v nich utvrzují na serverech spikleneckých rusských teorií kdy výkladní skříní jsou valento - russko listy a jejich desítky klonů. 

Tedy russákům se podařilo lhaním rozdělit nejen společnost v ČR, ale bohužel i ve Velké Británii. Dnes jsme totiž ve stavu, že vlastně žádný občan EU si již není jistý tím, co vlastně Britové chtěli či aktuálně chtějí. 


Nepřihlášený uživatel

#145542 ČR má nepochybný problém s komunisty, jak se na post bolševickou zemi "sluší a patří"...

2019-03-14 06:10

ČR má problém s nenávistí k Romům, policejní korupcí i Zemanem, říká zpráva USA o lidských právech

Česká republika se nadále potýká s projevy nenávisti vůči Romům, korupcí v řadách policie či s přeplněnými věznicemi. Uvádí to výroční zpráva o stavu lidských práv ve světě, kterou vypracovalo ministerstvo zahraničí Spojených států. Dokument zveřejněný ve středu na 26 stranách věnovaných Česku zmiňuje i kontroverzní výpady prezidenta Miloše Zemana vůči novinářům.

......trestně stíhaný komunista a ŠtBák Babiš premiérem je obrovský problém, stejně jako donaše ruským a čínským zpravodajským službám komunista a gigazloděj Miloš Zeman. To je naprostá jistota. 


Nepřihlášený uživatel

#145543 A kdy soud v ČR bude rozhodovat o ukradení Mostecké uhelné společnosti Milošem Zemanem?

2019-03-14 06:18

Do soudního spisu k privatizaci OKD přibyl nový důkaz. Do kauzy zasáhla sněmovna

Bakala prokazatelně zaplatil za OKD 4 mld. korun, Mostecká uhelná společnost za stejný objem akcií byla doslova ukradena za 650 mil. korun a co více, k ním byla přidána 14 mld. hotovost Mostecké uhelné společnosti. Takto kradl Miloš Zeman. Co více, celá věc je již odsouzena ve Švýcarsku, které také hotovost MUS zabavilo. Zeman nebyl mezi obžalovanými, neboť jej pološílení blbové dopravili do pozice absolutně beztrestného.

Co je vůbec nejhorší, že je Zeman obelhal právě u zlodějiny MUS kdy jim ve volební kampani tvrdil, že to privatizovalo vláda Tošovského přitom z níže uvedeného rozhodnutí Zeman - Klausovy oposmluvní zlodějské bandy plyne, že se privatizace odehrála až rok po ustavení této zločinecké bandy a asi nejpikatnější je, že se zlodějina odehrála v době parlamentních prázdnín, tedy první interpelace mohla padnou až 3 měsíce po vlastním ukradení MUS. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

 


Nepřihlášený uživatel

#145544 Andrej Babiš včera rozhodl, že má být ze všech stranických i politických funkcí....

2019-03-14 06:27

......vyhozen idiot Vondráček, protože je idiot. Doprovodil to slovy, padni komu padni. 

ANO ŠtB bude líp :-)


Nepřihlášený uživatel

#145545 Andrej Babiš včera podal návrh zmrdovi Miloši Zemanovi na odvolání ministra dopravy Ťoka, .....

2019-03-14 06:29

....který nezdůvodnil, ale spekuluje se, že je za odvoláním kmotr Jaryn. 

ANO ŠtB už je lépe :-). 


Nepřihlášený uživatel

#145546 To je pořád stejný Charouz, který okradl komerční banku snad až o miliardu a prošlo mu to?

2019-03-14 06:32

Charouze policie podezřívá z krácení daní

„Nešlo vůbec o mě,“ dušoval se minulý týden ve svém mediálním prohlášení milionář a bývalý automobilový závodník Antonín Charouz potom, co jej doma a v jeho pražských kancelářích „navštívila“ policie. Jak ale Právo zjistilo ze soudního příkazu k prohlídce podnikatelova bytu a zázemí jeho společností, o Charouze, jenž zatím není v kauze obviněn, šlo policistům primárně.

 


Nepřihlášený uživatel

#145547 A jak o dění v ČR informuje Babiš - Pleslův Blesk, kdysi standardní noviny....

2019-03-14 06:37


Nepřihlášený uživatel

#145548 Spiklenecký teorietik a bolševický sociolog Cílek opět "promluvil" ....

2019-03-14 06:38

„Myslím si, že je to napůl výmluva. Pamatuji si, jak nás v šedesátých a sedmdesátých letech všichni strašili jadernou válkou, což bylo ještě horší než klimatická změna. Vyústěním bylo, že lidé měli více dětí,“ míní klimatolog, geolog a spisovatel Václav Cílek.

 


Nepřihlášený uživatel

#145549 Jaký je tedy problém s vypsáním nového referenda, když parlament o stejném bude....

2019-03-14 06:46

O dvakrát odmítnuté dohodě o brexitu by se mohlo hlasovat potřetí

Poté, co britští poslanci ve středu odmítli odchod z EU bez dohody, je pravděpodobné, že jim premiérka ještě jednou předloží návrh dohody o odchodu z Evropské unie, kterou už dvakrát odmítli. Naznačila to konzervativní poslankyně Andrea Leadsomová a zmiňovaly to britský Huffington Post i list The Guardian, Podle televize Sky News je možné, že by se o dvakrát odmítnutém návrhu hlasovalo opět příští týden.

....hlasovat podruhé a dokonce běžně hlasuje dvakrát i vícekrát a to samozřejmě nejen ten britský. 

Referendum je opravdu velmi složité věc, jak je zřejmé i z toho, co se děje v GB. Celospolečenská diiskuse a pak také celospolečenské hlasování musí mít pravidla nastavena velmi striktně, neboť skutečně není možné rozdělit společnost hlasování 51 % ku 49 % kdy např. ještě 30 % ze všech nehlasuje. 

To je dnes i Británii naprosto zřejmé. 

....................

Byl vskutku velmi zhovadilý nápad Starostů a nezávislých přijít s přímou volbou a pravidla nestanovit striktně, nepřízpůsobit Ústavu, nemít možnost pro parlament postihovat porušování ústavnosti pozici prezident. Dnes po 6 letech praxe je naprosto zřejmé, že to byla opravdu zhovadilost, Miloš Zeman skutečně fatálně poničil ČR, demokracii, vygeneroval zločineckou skupinu pevně jí zakotvil ve veřejném prostoru. To se Russákům nutno říci povedlo dokonale. 


Nepřihlášený uživatel

#145550 KGbák Miloš Zeman to "vysvětlil" on jako řádný KGBák se kamarádí s Putlerem a Xi ping pongem...

2019-03-14 06:57

Očima Saši Mitrofanova: Čučkaři, čučche a Zemanův koš

.....a ŠtBák a komouš Babiš se kamarádí s Trumpetou, a důvodem je nejspíše to, že jsou oba komouši, případně jsou si trestně stíhaní Babiš a Trumpeta blízcí i v této věci, proto tedy KGBák Miloš Zeman určil, že se Trumpetou se bude kamarádit ŠtBák Babiš, tedy alespoň do doby, než se podaří obvinit i KGBáka Miloše Zemaan :-)