MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145658 Klaus senior lže jak junior....

2019-03-17 15:09

KOMENTÁŘ: Opusťme EU nadutého francouzského polomonarchy, dokud je čas

17. března 2019  12:07
Více Evropy, vyzval obyvatele celého kontinentu v rozsáhlém poselství před květnovými volbami Emanuel Macron. Opusťme Evropskou unii nadutého francouzského polomonarchy, dokud je čas, velí v reakci na jeho plány bývalý prezident Václav Klaus, který jako premiér v roce 1996 podal žádost o vstup do EU.

.....platí to samé co o zvolení Miloše Zemana, který masivním lhaním nejen o jeho zlodějinách ve stovkách miliard porušoval volební zákon. 

Kampaň pro Brexit byla postavená na lžích, což ovšem Britů bylo sděleno, až po vlastním referendu. Co horší, stejně tak byla kampaň pro Brexit provázena lhaním na sociálních sítích, tedy s největší pravděpodobností russkou propagandou. 

To občanům sdělila vláda GB a i parlament po referendu, ale ani vláda ani parlament z toho nebyl schopen vyvodit důsledky. 

Klaus senior se už spojil snad se všemi hnutími co jich tu bylo proti EU z těch nových nenocistické německé AFD, Pegida ale byl tu i v minulosti např. Declan Ganley s "hnutím" Libertas, které bylo prokazatelně placeno z Russka, ale nebylo to jen toto hnutí. Klaus senior se napojuje na roztodivné další extrémisty tady i třeba na SPD viz. kandidatura Jakla podpořená juniorem.  

Přitom si jistě mnozí z nás vzpomenout, jak jakékoliv občanské sdružení horlivě kritizoval, že se chce zasahovat do politiky, aniž by měla (ta sdružení) jakýkoliv politický mandá. 

ODS byla Klausem založena jako post-bolševická strana, kdy Klaus udělal z bolševiků "oběť" "bolševiků" za to, že ho budou volit a on bude moci krást. Šlo o závratných 1,2 mil. hlasů.  Dnes se to jeví tak, že to byl nejspíše mistrovský kousek russáckých zpravodajských služeb než nápad KGBáka Klause seniora, Klaus senior byl "jen" agentem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145662 Re: Klaus senior lže jak junior....

2019-03-17 16:25:54

#145658: - Klaus senior lže jak junior.... 

To víš, že jo, ty .... .