MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#145651 A to se Pitomío Okamůra soudil, že není pitomío :-).....

2019-03-17 13:26

Spojitost s vraždou a vítězstvím Zuzany Čaputové vidí i lídr SPD Tomio Okamura. „Aktivistka Čaputová představuje vše, co by měla tradiční slovenská společnost odmítnout, a vše, co se naopak snaží bruselská lobby zlikvidovat. Podporuje likvidaci tradiční rodiny a tradičních křesťanských hodnot, podporuje likvidaci suverenity národních evropských států. To nejhorší, co nám od Čaputové hrozí, je riziko zvrácení jednoty Visegrádské čtyřky a jejího kritického přístupu k migrantům a na politiku Bruselu,“ vyjádřil se pro iDNES.cz lídr SPD Tomio Okamura. 

......a na idiota si hraje snad při každém jeho veřejném projevu. 

Administrativat EU nedělá nic jiného, než na čem dohodne Evropská rada, Rady ministrů, Evropský parlament a co jsme předtím již nedojednali. Lepší a produktivnější dohody v Evropy nikdy nebyly a lhát o dohodách, že níčí národní státy je absurdní. 

Nikdy neměl občan Evropy většní zastání, práva a svobody, než má nyní. Nikdy nebyly národní jazyky, kultura a národní bohatství podporováno ostatními národy Evropy více než nyní. 

Pitomio je navíc ubohý lhář

 


Nepřihlášený uživatel

#145652 Nějak to ANO ŠtBáci řeší? Proč v Lucembursku nebo Itálii je rozdíl pouhých 5,5 %

2019-03-17 14:04


Nepřihlášený uživatel

#145653 To bych řekl, ANO ŠtBačka Švindllerová nemůže zvládnout na to opravdu nemá.....

2019-03-17 14:07

Co s rozpočtem? Ministři se omezují, ale na plnění plánu to nestačí

......neb přijít s průhledným podvodem na výběr dalších 70 mld. daní, tedy 5 % z celku a tvrdit, že se všem daně sníží, tak to byl opravdu nápad idiota. 

Konex ANO ŠtBáků je tedy v dohledu a je to velmi velmi dobře.....


Nepřihlášený uživatel

#145654 Trumpeta je tedy KGBák, který poškozuje vlastní zemi jako zde KGBám Miloš Zeman?

2019-03-17 14:11

Trumpova obchodní válka připravila USA již o miliardy dolarů, upozorňují ekonomové

.....formálně je to jistě uvěřitelná zpráva, byť jí publikuje ANO ŠtBácký blesk II. 


Nepřihlášený uživatel

#145655 Co vlastně dělají vědci russákova, informují russákové o jejich "výzkumech" na zemi i ve vesmíru?

2019-03-17 14:16

Čeští vědci připravili databázi vzorků DNA starých až 30 tisíc let

.....není to snad "tajné" na čem bádají. Vyvíjejí nějaké hrůzné novičoky?  My v EU děláme věci evidentně záslužné a jistě i zajímavé. Vědci v EU se totiž svobodně rozhodují co budou dělat, co je bude bavit, čím se budou život, je to jen na nich na nikom jiném. 

USA dokonce každoročně zveřejňuje obory, které bude pro dané období dporovat a v jakém rozsahu. Tedy administrativa USA transparentně sděluje, v kterých oborech se chce udržet na světové špicce, byť by se jistě mohlo říci no přece ve všech, stejně jako EU. 


Nepřihlášený uživatel

#145656 ANO ŠtBácký blesk II. na první straně připomenul, čeho všeho jsou lidí KGBáka Miloše Zemana schopni

2019-03-17 14:23

VIDEO: Kandidátka do Senátu rozjela večírek, mluvčí prezidenta nesměle pozoroval rej

.....snad jsem přeci jen kousíček posunuly, byť ples u satana, jak jej popsal Bulgagok v Mistrovi a Markét a odehrál se nedávno na Hradě s projevem Alex byla také opravdu děsivá hrůza a bohužel už tradiční. 

Dnes už se dokonce ani nikdo neptá, kdo tento ples u satana vlastně platí a z jakých prostředků, už to přestalo být tématem. 


Nepřihlášený uživatel

#145657 Spíše sociální myšlení, cítění než socialismus - neboť ten je opravdu zrůdný stejně jako nacismus...

2019-03-17 14:30

Simon Mawer: Dubček byl pro Západ hrdina. Socialismus dnes k evropským zřízením patří

.....o tom snad opravdu nepochybují dnes ani v KSČm. Nebo snad ANO ŠtB?


Nepřihlášený uživatel

#145658 Klaus senior lže jak junior....

2019-03-17 15:09

KOMENTÁŘ: Opusťme EU nadutého francouzského polomonarchy, dokud je čas

17. března 2019  12:07
Více Evropy, vyzval obyvatele celého kontinentu v rozsáhlém poselství před květnovými volbami Emanuel Macron. Opusťme Evropskou unii nadutého francouzského polomonarchy, dokud je čas, velí v reakci na jeho plány bývalý prezident Václav Klaus, který jako premiér v roce 1996 podal žádost o vstup do EU.

.....platí to samé co o zvolení Miloše Zemana, který masivním lhaním nejen o jeho zlodějinách ve stovkách miliard porušoval volební zákon. 

Kampaň pro Brexit byla postavená na lžích, což ovšem Britů bylo sděleno, až po vlastním referendu. Co horší, stejně tak byla kampaň pro Brexit provázena lhaním na sociálních sítích, tedy s největší pravděpodobností russkou propagandou. 

To občanům sdělila vláda GB a i parlament po referendu, ale ani vláda ani parlament z toho nebyl schopen vyvodit důsledky. 

Klaus senior se už spojil snad se všemi hnutími co jich tu bylo proti EU z těch nových nenocistické německé AFD, Pegida ale byl tu i v minulosti např. Declan Ganley s "hnutím" Libertas, které bylo prokazatelně placeno z Russka, ale nebylo to jen toto hnutí. Klaus senior se napojuje na roztodivné další extrémisty tady i třeba na SPD viz. kandidatura Jakla podpořená juniorem.  

Přitom si jistě mnozí z nás vzpomenout, jak jakékoliv občanské sdružení horlivě kritizoval, že se chce zasahovat do politiky, aniž by měla (ta sdružení) jakýkoliv politický mandá. 

ODS byla Klausem založena jako post-bolševická strana, kdy Klaus udělal z bolševiků "oběť" "bolševiků" za to, že ho budou volit a on bude moci krást. Šlo o závratných 1,2 mil. hlasů.  Dnes se to jeví tak, že to byl nejspíše mistrovský kousek russáckých zpravodajských služeb než nápad KGBáka Klause seniora, Klaus senior byl "jen" agentem. 


Nepřihlášený uživatel

#145659 Sedmnáctileté děti mají žít svůj bezstarostný život a ne být nuceny.....

2019-03-17 15:36

VIDEO: Za masakr na Novém Zélandu může imigrace, tvrdil senátor. Chlapec mu rozplácl vejce na hlavě

.....se odvážně vyjadřovat k buranství ubožáků, kteří mají politickou moc. Je to velmi smutné. 

Totéž bohužel museli dělat čeští katoličtí studenti, když protestovali proti buranvství a lidské ubohostu Dominika Duky. 

Dopis papeži do Vatikánu naštěstí byl alespoň částečně vyslyšen a Duka byl jen dočasně pověřen, mandát mu prodloužen nebyl.

Buranství Duky a buranství Anninga se ve své podstatě ničím neliší. 


Nepřihlášený uživatel

#145660 A my tu měli čtyři roky lenivou neschopnou ANO StBačku Krnáčovou....

2019-03-17 15:40

Město se začne chovat jako houba, ujišťují radní v souvislosti s klimatickými změnami

Radnice v německém Berlíně se rozhodla přikročit ke změnám charakteru města, aby pomohla minimalizovat projevy klimatických změn patrné v posledních letech. Projekt nese název Město houba. Jeho podstatou je snaha zachytit maximum vody ze srážek na jeho území a využít zeleň i dešťovou vodu k jeho ochlazování.

.....důsledky budou v Praze patrné ještě min. další volební období a to je ještě velká klika, že s ŠtBákem Burešem už opravdu nikdo slušný nechce nic mít a lichvář s obytným mostem se projevil v plné síle ANO ŠtBáků. 


Nepřihlášený uživatel

#145661 Policie zajistila majetek obviněného Svachuly.....

2019-03-17 16:11

.....StBácký donašeč Babiš je stejně obviněn jako Švachula, tedy proč není zajištěn i jeho majetek? Trestná činnost obou obviněných je rozsáhlá. I z tohoto je zřejmé, jak nesmyslné je, že člověk bez negativního lustračního osvědčení, dokonce trestně stíhaný je stále v pozici premiéra a ono "demokrakratické" hnutí ANO ŠtB s tím nedělá vůbec nic. 


Nepřihlášený uživatel

#145662 Re: Klaus senior lže jak junior....

2019-03-17 16:25

#145658: - Klaus senior lže jak junior.... 

To víš, že jo, ty .... .


Nepřihlášený uživatel

#145663 Je úžasné, jakou radost mají Američané z toho, že jich kolegové přiletěli v pořádku....

2019-03-17 16:30

Vesmírná loď Sojuz tentokrát doletěla. Posádka přistála u ISS

15. 3. | Po šestihodinové cestě přistála u Mezinárodní vesmírné stanice (ISS) ruská vesmírná loď Sojuz MS-12 s tříčlennou posádkou. Rus Alexej Ovčinin a Američané Christina Kochová a Nick Hague by měli na stanici strávit 204 dní. Ovčinin a Hague se k ISS vydali po neúspěšném říjnovém letu, při němž tehdy po oddělení prvního stupně rakety selhal motor druhého stupně. Posádka se 11. října musela předčasně vrátit na Zemi.

.....jsou to úžasné záběry. Tak vypadá svoboda, demokracie, to je to, co už skoro třicet let v ČR také máme k dispozici, přestože se to různí komunisté v různých pozicích, prezident, premiér i předdseda Sněmovny snaží zničit. 

 
REKLAMA
 

Nepřihlášený uživatel

#145664 Re: Re: Klaus senior lže jak junior....

2019-03-17 16:36

#145662: - Re: Klaus senior lže jak junior.... 

Pokud žiješ v představě, že Klaus senior nelže, nebude pro tebe žádný problém jeho slova doplnit argumentací tak, aby to bylo zřejmé, případně moje slova doplnit argumentací, která má slova vyvrátí. 

Já jsme jasně argumentoval, že vláda i parlament GB až po Brexitu sdělili občanům, že kampaň pro brexit byla postavena na lžích, dokonce to uznali i některé tváře brexitu.  

Bohužel Británie takovou věc nebyla schopna řešit, podobně jako ČR nebyla schopna řešit rozsudek Nejvyššího správního soudu vol. 39/2013, kde jasně konstatováno, že je Miloš Zeman lhář a stejně tak jsou lháři lidé z jeho "týmu", že lhaním byl porušen zákon. Dokonce je v rezsudku spekulováno nad tím, že jiná lhaní nejsou žalována, přestože součet těchto lží mohl být ve svém důsledku destruktivnější pro porušování zákona. 

Porušování volebního zákona je velmi vážná věc, jeho ochrana je zjevně v ČR nedostatečná neboť Zemanovi prošlo vše, lhaní, porušování pravidel financování, dékla kampaně. Vše porušil. 

 

Pokud snad žiješ v tom, že se Klaus nenapojil na extrémisty Libertas financované prokazatelně z russákova, na Pegidu, na AfD na akci DOST, na SPD přes jeho poskoka Jakla na russáky na russácké ambasádě, kdy dokonce neváha si připnout oranžovo černou stuhu a tím schvalovat russáckou agresi na Krymu....., je potřeba jasně ukázat, že tomu tak není. Doložit to jeho projevem, rozhovorem např. pro soukupovizi tam to bude jisstě bomba :-), nebo kdekoliv jinde. 

Nic z toho jsi neudělal, tupě si se snažil jakousi ironii naznačit, že nemám pravdu, ale argumenty nemáš žádné. 


Nepřihlášený uživatel

#145665 "expertní tým" Miloše Zemana, tak to zní děsivě, obzvláště, když je "expertkou" jeho obdivovatelka..

2019-03-17 16:54

Zemanův expertní tým odmítl nejvyšší soudcovskou radu. Kritizoval i pomalost soudců

.....komunistikcá prokurátorka Benešová. 

Věc velmi souvisí přitom s případem předsedkyně nejvyššího soudu Ivou Brožovou a následným zrušení částí zákona o soudcích a jejich "odvolávání" Ústaním soudem, kde je v rozsudku velmi dobře popsáno, jaké možnosti - modely samosprávy soudů existují a jak tedy k věci přistupovat a je to už opravdu drahně let, po dohledání - stalo se to v roce 2006, kdy Klaus pani Brožovou odvolal a následně proběhla soudní přes u Ús. Dnes po 13 letech tu máme Benešovou v "expertní komisi" KGBáka Miloše Zemana, hrůza hrůz, co na to říci jíného. 

"Expertní tým" a Miloš Zeman tedy možná tvoří problém tam, kde vůbec neexistuje, jak je Zemanovým zvykem a jak se na správného komouše sluší a patří. 


Nepřihlášený uživatel

#145666

2019-03-17 18:04

Dalajláma:Evropa patří Evropanům.  Běženci by se měli vrátit do svých zemí, aby se podíleli na jejich obnově

Papež odmítl přijmout Dalajlámu kvůli vztahům s Čínou


Nepřihlášený uživatel

#145667 Re: Re: Re: Klaus senior lže jak junior....

2019-03-17 18:52

#145664: - Re: Re: Klaus senior lže jak junior.... 

Tvole žvásty jsou mi u brusele


Nepřihlášený uživatel

#145668

2019-03-17 18:53

Zemanovi bych vysvětlil rizika odchodu z EU, říká slovenský prezidentský kandidát Maroš Šefčovič



Nepřihlášený uživatel

#145669

2019-03-17 21:30

ČAPUTOVÁ JE SLUNÍČKÁŘSKÁ KRÁVA!


Nepřihlášený uživatel

#145670 Re:

2019-03-17 22:00

#145669: -  

Wikipedie: V roce 2016 byla jako právnička občanské iniciativy Skládka nepatří do města oceněna Goldmanovou environmentální cenou za boj o uzavření skládky odpadu v Pezinku. Problematice pezinské skládky se aktivně věnovala 14 let.]Právě při této příležitosti se dostala do sporu s kontroverzním podnikatelem Mariánem Kočnerem. Ten zastupoval firmu, která chtěla novou skládku v Pezinku založit


Nepřihlášený uživatel

#145671 Re: Re:

2019-03-17 22:21

#145670: - Re:  

Stalinův maršál  Rodion Jakovlevič Malinovskij na konci  WWII  sídlil se svým štábem v Pezinku. Někteří  tvrdí, že během zastavení toho jara  jeho vojáci vyprázdnili  ve sklepích všechny sudy


Nepřihlášený uživatel

#145672 Rudé trenky nad Hradem

2019-03-18 05:05

Ať vyhraje na Slovensku z těch dvou kandidátů kdokoliv, můžeme je Slovákům jenom závidět!Bohužel.


Nepřihlášený uživatel

#145673 Re: Re: Re: Re: Klaus senior lže jak junior....

2019-03-18 06:25


Nepřihlášený uživatel

#145674 Rozdíl mezi ANO ŠtBáckým Bleskem a bulvárem Daily Mail je propastný.....

2019-03-18 06:31

Otec při střelbě v mešitě zachránil dvouletého syna vlastním tělem

Zulfirman Syah vyrazil v pátek do mešity Linwood v novozélandském městě Christchurch k pravidelné modlitbě. S sebou měl i dvouletého syna Averroese. Když k mešitě dorazil útočník a začal střílet do lidí, neváhal Syah a svého syna chránil vlastním tělem. Jako zázrakem přežili oba dva, píše server Daily Mail.

.....ŠtBák z docela normálních novin udělal bulvár odporného ražení, aby tam mohl prezentovat ANO ŠtBácké výmysly.  Bulvár Daily Mail je bulvárem kde se píše bulvárně, ale nelže se a má snahu tedy lidem s obtížemi chápající i jednoduchý novinový text sdělit realitu byť i tam se bleskovky a halo novinky Ochcácka bohužel také objevují. Tedy pořád je bulvár. 


Nepřihlášený uživatel

#145675 Tedy denně ukradnou za více než 27 mil. korun, tak to je docela masakr....

2019-03-18 06:35

Češi nakradou v obchodech zboží za 10 miliard

Krádeže zboží v obchodních řetězcích, ale i menších obchodech v Česku ročně dosahují až 10 miliard korun. Největší ztráty však nezpůsobují zloději, ale samotní zaměstnanci obchodů. Dohromady se podílejí na téměř 80 procentech všech škod. Za nimi následují ztráty způsobené většinou na dodávkách zboží.

Tak to je vlastně ANO ŠtBák Babiš vlastně naprostý břídil, když každoročně krade pomocí obchodu mezi osobami spojenými 30 mil. korun, ale je zase pravda, že nic neriskuje, na jedné straně se podepsal jako štbák Babiš na druhé jako ŠtBák Babiš vlastník karuselu Agrofertu na stejný dokument a od té doby okrádá stát o 30 mil. za rok provozuje tento "zázrak" šestým rokem, přestože to zákon o dani z příjmu nepřipouští a za normálních okolností tvrdě postihu, jenže ŠtBák ovládá finanční správu, tedy v tomto případě nepostihuje. 

A co je nejlegračnější, že si Bureš tuhle zlodějinu "rozplánoval" na 20 let, tedy na krásných 600 mil. - multimiliardář :-) a jediné co musí "zkontrolovat" jestli mu karusel včas pošle peníze :-), tedy jestli do té doby nezkrachuje jako letadlo Agrokor, kterému je jeho karusel tak podobný - deklarovat 80 mld. hodnoty firmy a mít 80 mld. napůjčována a každý rok obě částky o 20 % zvedat, tak to vypadá na letadlo, to nic jiného být nemůže, když onu "hodnotu" neurčuje trh, ale jakýsi "soudní znalnci" - "tak o kolik to soudruhu Babiši zvedneme letos" :-).