MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#145664 Re: Re: Klaus senior lže jak junior....

2019-03-17 16:36

#145662: - Re: Klaus senior lže jak junior.... 

Pokud žiješ v představě, že Klaus senior nelže, nebude pro tebe žádný problém jeho slova doplnit argumentací tak, aby to bylo zřejmé, případně moje slova doplnit argumentací, která má slova vyvrátí. 

Já jsme jasně argumentoval, že vláda i parlament GB až po Brexitu sdělili občanům, že kampaň pro brexit byla postavena na lžích, dokonce to uznali i některé tváře brexitu.  

Bohužel Británie takovou věc nebyla schopna řešit, podobně jako ČR nebyla schopna řešit rozsudek Nejvyššího správního soudu vol. 39/2013, kde jasně konstatováno, že je Miloš Zeman lhář a stejně tak jsou lháři lidé z jeho "týmu", že lhaním byl porušen zákon. Dokonce je v rezsudku spekulováno nad tím, že jiná lhaní nejsou žalována, přestože součet těchto lží mohl být ve svém důsledku destruktivnější pro porušování zákona. 

Porušování volebního zákona je velmi vážná věc, jeho ochrana je zjevně v ČR nedostatečná neboť Zemanovi prošlo vše, lhaní, porušování pravidel financování, dékla kampaně. Vše porušil. 

 

Pokud snad žiješ v tom, že se Klaus nenapojil na extrémisty Libertas financované prokazatelně z russákova, na Pegidu, na AfD na akci DOST, na SPD přes jeho poskoka Jakla na russáky na russácké ambasádě, kdy dokonce neváha si připnout oranžovo černou stuhu a tím schvalovat russáckou agresi na Krymu....., je potřeba jasně ukázat, že tomu tak není. Doložit to jeho projevem, rozhovorem např. pro soukupovizi tam to bude jisstě bomba :-), nebo kdekoliv jinde. 

Nic z toho jsi neudělal, tupě si se snažil jakousi ironii naznačit, že nemám pravdu, ale argumenty nemáš žádné. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145667 Re: Re: Re: Klaus senior lže jak junior....

2019-03-17 18:52:37

#145664: - Re: Re: Klaus senior lže jak junior.... 

Tvole žvásty jsou mi u brusele