MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Ano je líp!

#147215 Ano, je líp!!! Státní dluh už tolik neroste, zato rostou platy a důchody! Za Kalouska platy klesaly!

2019-04-30 09:52

Ano, je líp! S tím žádný vlastizrádný zlodějský havloid z pražské kavárny nic nenadělá. Proto také neslyšíme žádnou jinou kritiku, než Čapí hnízdo, které nezajímá nikoho, kromě havloidů, nebo EET, které zase zajímá pouze zloděje, kteří chtějí opět okrátdat stát na DPH. V minulosti tu  havloidi (především Kalousek, Bakala, Schwarzenberg a sám Havel), rozkradli občanům řádově větší částky, než byla eurodotace na Čapí hnízdo a občané si doby jejich hrůzovlády, tedy snižování platů, nezvyšování důchodů a zvyšování státního dluhu, dobře pamatují.

 

 

http://www.nfpk.cz/kalousek

Odpovědi

Evropan

#147221 Re: Ano, líp už bylo!!! Státní dluh roste, zato růst platů a důchodů se brzy zasekne!

2019-04-30 11:49:00

#147215: Ano líp už bylo! - Švindlerová plánuje propuštění! 

Určitě je dobré si připomenout, že státní dluh vyskočil do ohromné výše v době, kdy byl premiérem Miloš Zeman, dnešní hradní ožrala. No a využití pozitivního vývoje ekonomiky se ne náhodou podařilo nejvíce využít v době, kdy premiér Sobotka vyhodil z vlády ministra financí Babiše. 

A to, že v době ekonomické prosperity "dluh tlik neroste" je ostuda a ne zásluha. Dluh by měl v době prosperity klesat. To ale vláda neschopných amatérů a zlodějů zvládne jen těžko.