MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#147201 toto jsou vůdcové jelimanů českých !!!

2019-04-30 08:02

Ovar chcípá na zadušení zvratky a jelitami
Agronetvor se rozkládá v kosteleckou směs
Kikina má náběh na bankovní mrtvici
Pitomio si roztahuje otvory kvůli dešikmizaci
a všichni jsou práskáni rudobelzebubskými biřici
po svých odporných pérdelích.


Nepřihlášený uživatel

#147202 SPD má naprostý útrum, jsou to ubožáci !!! SPD-vepřové pseudovlastenectví

2019-04-30 08:04

SPD-Pitomiovci debilotiovci - to je konstatování holého faktu a pravdy, že jedinci mdlého rozumu postižení digitální debilitou a vystrašení k smrti svými vůdci typu Ovara, Okradmůry, Kikiny a jiných zázračně spasitelských fýrerů - můžou dopadnout takto : jsa vystrašeni a zblbnuti do té míry, že buďto za 1) dostanou kolaps a infarkt ze strachu a zdechnou či za 2) vystrašení a vybičovaní pitomiovskými bludy do erxtrému začnou kácet stromy na koleje a rozhazovat pseudovzkazy od tajemného Sorose a jeho imaginárních houfů z Mordoru.


Nepřihlášený uživatel

#147203 Ruce vzhůru podělaný vepřoidní pseudočecháčkové !!!

2019-04-30 08:06

Ruce vzhůru ovaroidi
Ruce vzhůru okradmůroidi
Ruce vzhůru babišoidi
Palte na ně, palte na jejich štáby !!!
Svoloč prasečí pseudočecháčkovská se konečně válí v krvavé lázni.

patrioti zemí koruny české

#147204 Vepřoidi podporují rusko-čínské krvavé tyranie a bolševicko-nacistické teroristy po celém světě!!!

2019-04-30 08:07

K smrti nenávidíme prolhané, zlodějské, vrahounské, teroristické, ovaroidní, okradmůroidní, babišoidní, kikinoidní a hlavně pseudočecháčkovské vepřoidní zmrdy z prašivého lůzovitého bachratého pseudočeského stáda hnusných prasat!


Nepřihlášený uživatel

#147205 Re: Vepřoidi podporují rusko-čínské krvavé tyranie a bolševicko-nacistické teroristy po celém světě!

2019-04-30 08:10

#147204: patrioti zemí koruny české - Vepřoidi podporují rusko-čínské krvavé tyranie a bolševicko-nacistické teroristy po celém světě!!! 

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratý čecháčkovský prasata a prasnice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.


Nepřihlášený uživatel

#147206

2019-04-30 08:38

Řev europaviánů do státní hymny na Václaváku dokazuje jejich idiotismus


Nepřihlášený uživatel

#147207

2019-04-30 08:44

Soudce dostal podmínku. Úplatek neprokázán, policie prý pochybila

 

Ve zkorumpované postdemožumpoidní justici je třeba udělat pořádný průvan!


Nepřihlášený uživatel

#147208 Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2019-04-30 08:45


Nepřihlášený uživatel

#147209

2019-04-30 09:16

 Všichni, opakuji VŠICHNI politici, kteří aktivně nebojují proti islámu, jsou zrádci národa!

Milión chvilek nenávisti

#147210 Rychle, rychle! Musíme udělat další demonstraci

2019-04-30 09:32

Ohrožení demokratického systému! Premiér mění ministry! Hrůza, děs! :D

Evropan (ten původní)

#147211 Re: toto jsou vůdcové jelimanů českých !!!

2019-04-30 09:34

#147201: - toto jsou vůdcové jelimanů českých !!! 

Havler chcípl na otravu alkoholem.


Nepřihlášený uživatel

#147212

2019-04-30 09:37

„Jen slepí lidé nevidí, co se děje. Obžalovali premiéra a on vzápětí odvolá ministra spravedlnosti. To je snad každému jasné a s tím se není možné smířit. Musíme podpořit nezávislost justice,“


Nepřihlášený uživatel

#147213 Pěkně to pan Vítězslav Jandák napsal:

2019-04-30 09:44

Krasoduchové se sesypali

Čekal jsem, že svým monologem v rozhlasové radě píchnu do vosího hnízda. Použít totiž peprnějších výrazů pro presudointelektuální kruhy není dostatečně salonfahig. Výjimku tvoří urážení prezidenta republiky a premiéra, případně českého národa. Tam je povoleno vše a ještě za to následuje pochvala před nastoupenou jednotkou pravdy a lásky.

Krasoduchové se z toho (a na mě) sesypali! Reakce byly zoufale nenápadité a rádobyvtipné. Žlučovitý novinář Šídlo, žijící z peněz filantropa Zdeňka Bakaly, překonal laťku, zvednutou poměrně vysoko útoky na Miloše Zemana. Tomu krasoduchové ve svém svatém hněvu dokonce vyčítají, že má rád nezdravá jídla, například ovar. Sami se asi živí okvětními lístky a zapíjejí je rosou. Teď se ještě překonali a ztotožnili mě se zápornými postavami, které jsem hrál. 

Paní exkolegyně z PS Němcová ze mě byla tradičně zaskočená a zděšená, posléze přiznala, že si teprve bude muset poslechnout, co jsem to vlastně říkal a pak mě teprve začne likvidovat. Nerad někomu radím, ale spíš by si někdy měla prostudovat, kam se posunula její strana, dnes likvidující své členy za odlišný názor!

Můj exkolega z Filmového studia Barrandov Karel Steigerwald, který kdysi trpěl jako scenárista normalizačních filmů a rozhlasových seriálů, ze závětří svých vyženěných majetků moralizuje. (Karle, nech toho, oba přece víme, jakým způsobem jsi na potkání a jen tak ze sportu urážel lidi…)

Petr Fischer píše něco v tom smyslu, že „se ví“, že jsem kulturně limitovaný a hulvát. Ptám se: kdo to ví? On a jeho stará? Odkud to vědí? A co se ví o něm? Uklidňuje mě, že takhle v bakalonovinách kontinuálně stejně okopává Donalda Trumpa.

Pana Rosího s Newsroomu, zvaného His Master’s Voice, a politizující sporťačku Vymětalíkovou, oba nositele jediného správného názoru, tedy názoru ČT, si dokonce spolufinancuji televizními poplatky. 

Závěrem ještě připomenu, o čem byl můj krátký a prokletý monolog na rozhlasové radě. Každý, koho žabomyší inkviziční křížové cesty ušlechtilých lidí zajímají, by si ho měl poslechnout. Je o tom, že křičící a agresivní menšina už delší dobu u voleb prohrává s mlčící většinou (vlastním národem). Zatím to vždycky nějak okecá. Svede to na hloupé české voliče: burany, primitivy, senilní důchodce, nevzdělance. Mám však předtuchu, že brzy už to projede definitivně. Ten strašlivý český národ jich totiž má plné zuby.

Krasoduchové, končíme.

Vlastenec

#147214 Re:

2019-04-30 09:48

#147212: -  

Blábol, nic nového o u miliónu chvilek nenávisti. Ať si dají studený obklad na hlavu a smíří se s tím, že ve volbách prostě prohráli!

Nyní je již jasné, že tímto brečením prohrajou brzo znovu, jejich milovaný TOP09/STAN, který tyto rozvraceče podporujem brzo skončí v propadlišti dějin!

Ano je líp!

#147215 Ano, je líp!!! Státní dluh už tolik neroste, zato rostou platy a důchody! Za Kalouska platy klesaly!

2019-04-30 09:52

Ano, je líp! S tím žádný vlastizrádný zlodějský havloid z pražské kavárny nic nenadělá. Proto také neslyšíme žádnou jinou kritiku, než Čapí hnízdo, které nezajímá nikoho, kromě havloidů, nebo EET, které zase zajímá pouze zloděje, kteří chtějí opět okrátdat stát na DPH. V minulosti tu  havloidi (především Kalousek, Bakala, Schwarzenberg a sám Havel), rozkradli občanům řádově větší částky, než byla eurodotace na Čapí hnízdo a občané si doby jejich hrůzovlády, tedy snižování platů, nezvyšování důchodů a zvyšování státního dluhu, dobře pamatují.

 

 

http://www.nfpk.cz/kalousek

Politolog

#147216

2019-04-30 10:00

Myslet si, že prezident Zeman praktikuje směrem k Číně jakousi prý "vtíravou politiku", za situace, kdy do Číny jezdí obchodovat celý svět, o vrcholných politicích zemí EU ani nemluvě, by bylo hlubokým omylem. Nazval bych to ze strany Hradu spíš držením pozice svrchované a suverenní politiky České republiky. České republiky. Té země kterou by možná někteří politici EK a silných zemí EU, podobně jako někteří čeští politici v EU, v duchu hesla "Více Evropy", rádi viděli jako pouhou periferii a zdroj levné pracovní síly pro nadnárodní korporace. Nechci teď mluvit o tom, že právě prvky oné panem Jirsou zmíněné "vtíravé politiky", za dob hluboké totality nazývané také politikou "družby", směrem k cizí mocnosti tolik postrádající potřebnou míru suverenity a svrchovanosti, byly a jsou patrné v některých posledních krocích vlády, o minoritní části společnosti, kterou na politických korporacích závislá media tak ráda a tak často zviditelňují jako "pražskou kavárnu" či jinou "občanskou společnost", ani nemluvě. 
Jsem rád, že právě takové osobnosti, jako Jaromír Jágr, dokázaly prohlédnout atributy politiky, kterou prezident Zeman v zájmu České republiky hájí a přijaly účast v jeho delegaci. Dalo se očekávat, že některé z již zmíněných subjetů, podobně jako okázalí "nositelé dobra", "pravdivě a láskyplně" rozdělující společnost již po dlouhá léta, účast Jaromíra Jágra v delegaci prezidenta Zemana nezkousnou a budou vyjadřovat "zklamání" či dokonce "zradu svých ideálů". Ale v tom je ale právě ten symbol. Jaromír Jágr, který svým číslem na dresu jednoznačně vyjádřil svůj postoj k okupaci Československa vojsky Varšavské smlouvy se i dnes svými postoji ukazuje jako svobodná a suverenní osobnost a nepochybuji o tom, že i takovou by chtěl mít svoji vlast.


Nepřihlášený uživatel

#147217

2019-04-30 10:09

Havloidi se nám snaži namluvit, že pár tisíc křiklounů z pražské kavárny mají větší váhu, než miliony voličů Babiše a Zemana. Tak si zkuste havloidi představit v ulicích ty miliony zatím pasivních voličů a hlavně co by s vámi voliči Babiše a Zemana udělali... Být vámi, neprovokuji hada bosou nohou.


Nepřihlášený uživatel

#147218 Re: Pěkně to pan Vítězslav Jandák napsal:

2019-04-30 11:18

#147213: - Pěkně to pan Vítězslav Jandák napsal: 

Jandáku, vystupoval jsi vždycky všude jako idiot.

Byl jsi přitom hodně vylepšenej.

Evropan

#147219 Re:

2019-04-30 11:37

#147217: -  

Vyjdete do ulic, nebo vypajdáte? No každopádně ty milióny z psychiatrických léčeben asi propustku nedostanou, tak se neraduj!

 

Evropan

#147220 Re: Čest památce pana prezidenta Václava Havla!

2019-04-30 11:44

#147211: Evropan (ten původní) - Re: Eštébák a Ožrala jsou vůdcové jelimanů českých? 

Teda napoprvé vypadáš na hlupáka, ale na druhý pohled je určitě dobře, že tady připomínáš památku pana Václava Havla, tohoto nezpochybnitelného budovatele českého státu a ochránce českých zájmů. Podle svých možností hájil naši státnost a dělal nám ve světě jenom čest. Přestože nepodlézal čínským komunistům, tak obchod s Čínou postupně stoupal. Nezapomínal ale ani na důležitější partnery z východní Asie, kterými jsou Japonsko, Jižní Korea a Thajwan, tedy demokratické státy, které u nás investují bez politických požadavků. Také nepodlézal neofašistům z Russka, a přesto byla tehdy russká nekvalitní ropa levnější než nyní. Samozřejmě ale největší pozornost věnoval pěstování kontaktů s našimi nejbližšími partnery v rámci Evropské unie. To jeho nástupci Propiska a Ožrala nás dostali na samotný okraj zájmu a nadšeně nás vybízejí, abychom pokračovali po cestě do bezvýznamnosti za nadšených ovací. Bylo by potřeba nového Václava Havla, který by lidem otevřel oči!

 

Evropan

#147221 Re: Ano, líp už bylo!!! Státní dluh roste, zato růst platů a důchodů se brzy zasekne!

2019-04-30 11:49

#147215: Ano líp už bylo! - Švindlerová plánuje propuštění! 

Určitě je dobré si připomenout, že státní dluh vyskočil do ohromné výše v době, kdy byl premiérem Miloš Zeman, dnešní hradní ožrala. No a využití pozitivního vývoje ekonomiky se ne náhodou podařilo nejvíce využít v době, kdy premiér Sobotka vyhodil z vlády ministra financí Babiše. 

A to, že v době ekonomické prosperity "dluh tlik neroste" je ostuda a ne zásluha. Dluh by měl v době prosperity klesat. To ale vláda neschopných amatérů a zlodějů zvládne jen těžko.

 


Nepřihlášený uživatel

#147222 Re: Re: Re: Russáci se snaží ovládnout českou muslimskou komunitu a spolupracují s teroristy!

2019-04-30 11:59

#147196: Evropan - Re: Re: Russáci se snaží ovládnout českou muslimskou komunitu a spolupracují s teroristy! 

Jenže poslední dobou ohrožují Evropu hlavně hlasatelé sunny, ne šiítského Íránu nebo Sýrie. O ISIL si to ostatně špitají už dávno všichni vrací na střeše, že je to vlastně nepravidelná armáda USA a zpravodajský projekt Západu. Tedy jsou to vaší spojenci, nabíječi evropských koz a havloidních řítí kdo Evropu ohrožuje, i kdo dělal poslední útoky na Srí Lance. 

Evropan (ten původní)

#147223 Re: Re: Ano, líp už bylo!!! Státní dluh roste, zato růst platů a důchodů se brzy zasekne!

2019-04-30 12:16


Nepřihlášený uživatel

#147224 Ubožáci by chtěli nazpět ke korytům. :D

2019-04-30 12:40

Včera demonstroval i soudruh Sobotka! :-)))

Dobrá zpráva, havloidi opět utřeli!

#147225 Havloidi by se mohli na protest třeba všichni upálit. Stejně je dostihne spravedlnost.

2019-04-30 12:48

Pan prezident jmenoval paní Marii Benešovou do funkce ministrině spravedlnosti!