MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153200 Re: Re: A už je to tady.

2019-11-06 14:45

#153198: - Re: A už je to tady. 

  To kopírování je provozováno tajnou policií, maskovanou jako vedení výzkumných ústavů. Tím se vysvětluje,  proč všechno ostatní je zašlapáno. Jde o jejich primární činnost. Nic jiného neumějí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153206 Re: Re: Re: A už je to tady.

2019-11-06 18:43:00

#153200: - Re: Re: A už je to tady. 

Není to tím, že primárně komunisitcká pakáž chce vše ukrást a na to se soustředí a je tomu tak naštěstí. Příčina je v nesvobodě a to je velmi dobře. Nelze svobodně vynalézat, podnikat, vyvíjet když je všude okolo bolševický teror a všudypřítomná bolševická korupce, dohled atd. 

Totality hnijí zevnitř a je to tak také správné. Čína nikdy nebude vyvíjet špičkové věci, dělat špičkovou vědu, používat špičkové technologie správně dokud tam bude totalita. Platí samozřejmě i pro Russákov a platí to i pro celou řadu dalších totalit. 

Proto tu StBácký donašeč Bureš masivně omezuje investice do vědy a vzdělání. Je k tomu evidentně zaúkolován, je to způsob jak vyhnat intelektuální elitu ze země. Je to jen jiný způsob bolševické genocidy elit, je to v principu prostě ubohost. 

Naštěstí máme do té míry demokracii, že je počínání slovenského kriminální imigranta a donašeče ŠtB dobře čitelné, viditelné. Vzpomeňte na stav, kdy bolševici před občany utajili veškeré jejich zločinné konání. Ne, že by o to ÁNO ŠtBák Bureš neusiloval také.