MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#153819 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentovaný projev komunistického nácka Miloše Zemana.....

2019-11-15 20:02

#153797: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentovaný projev komunistického nácka Miloše Zemana..... 

Spousta i v tom je demokracie úžasná. V EU máme pro přijímání nových členů standardy, které považujeme za minimální proto, aby došlo k dobré integraci přijímaného státu a navzájem si stejné standardy uplatňujeme vzájemně na sebe v EU. 

Skvělé na demokracii je, že se vyvíjí v souladu se společností, s technologiemi, které vlastně vyvíjí dnes prakticky jen demokracie. Je to přirozený stav věcí, svobodní lidé svobodně pracují.

Proto je Čína vlastně jen ve fázi kopírování, jak se snadno přesvědčích na čínských obchodních serverech. Věci, které mají nějakou hodnotu, mají standard na který jsme zvyklí prakticky vždy obsahují klíčovou komponentu ze západu. Např. z říše banilit, ale denního používání - čínský komunista není schopen vyrobit rychlou a spolehlivou termo tiskárnu, vyrábějí jich mraky, výrůbců je možná i 20 ale pokud je to výrobek, který má být spolehlivý, má tiskovou hlavu z EU, Japonska nebo USA, dokonce se k tomu výrobci např. pokladen hrdě hlásí, že tiskový stroj je např. z Japonska či USA a není to zdaleka jen toto, platí to třeba o jízdních kolech, která používají ozubený řemen, ani takovou banalitu, aby na kole pracovala dobře neumí vyrobit a hrdě hlásí, že to nakupují z USA.  

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153832 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentovaný projev komunistického nácka Miloše Zemana.....

2019-11-15 23:42:19

#153819: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentovaný projev komunistického nácka Miloše Zemana..... 

 Takže v EU je všelijakých demokracií fůra habadějů. Akorát EU jim všem předepisuje, co mají dělat.