MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#168100 Je mi z ŠTBáka opět na zvracení

2021-03-12 05:56

Poslanecká sněmovna v úterý držela minutu ticha za zesnulého poslance ODS Jiřího Ventrubu. Šokovaní politici, a to nejen ti, kteří momentálně působí v poslanecké sněmovně, se (nejen) na sociálních sítích k nečekanému úmrtí na covid-19 vyjadřovali. Jeden člověk ale mlčel. Tedy mlčel – plnil veřejný prostor něčím úplně jiným.

Ano, řeč je o Andreji Babišovi. Od chvíle, kdy se Česko smutnou zprávu o zesnulém poslanci dozvědělo, zveřejnil jedno video ministryně financí Aleny Schillerové, tři podivné nesmysly ke zrušení maturit, které prosazuje, a (jen na twitteru) poděkování Chorvatsku za nabídku pomoci pacientům nakaženým covidem. Žádná upřímná soustrast, žádné politování, žádná slušnost. Nic. Prostě Babiš.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#168106 Re: Je mi z ŠTBáka opět na zvracení

2021-03-12 07:33:05

#168100: - Je mi z ŠTBáka opět na zvracení 

Zeman taky žádnou soustrast veřejně neprojevil...  Je mi stydno a smutno z vedení našeho státu. Zkouším si představovat, jací asi občané,  tyto dva volili..

Nepřihlášený uživatel

#168109 Re: Je mi z ŠTBáka opět na zvracení

2021-03-12 07:57:15

#168100: - Je mi z ŠTBáka opět na zvracení 

Ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček rozhodně není stranickým kolegou pana Ventruby, ale na svůj účet na sociálních sítích vyjádření, narozdíl od Babiše,  napsal a rodině vyjádřil soustrast.