MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#174628 Tohle je důležitá petice!

2021-10-12 07:54

Vládne ten, kdo vyhrál volby - první etapa zastavení podvodu na voliče

 

Vážení občané České republiky,

Podepište prosím tuto petici, přestože nemusíte být voličem hnutí ANO 2011. Tato petice není pro voliče ANO, ale pro ne voliče koalic. Koalic, které se mohou dostat k moci a rozkrádat naši republiku (divoké devadesátky), zbavit nás suverénnosti a naší koruny. 

ANO je ale v tuto chvíli jediná strana / hnutí, vzhledem k výsledku SPD, PŘÍSAHY, ČSSD, KSČM, TSS apod., která může zabránit tomu, aby se dostali k moci.

Prezident ČR již dříve uvedl, že takto učiní. My níže podepsaní vyzýváme prezidenta republiky, aby pověřil ve středu, předsedu vítězné strany/hnutí, Andreje Babiše sestavením vlády a nezměnil názor, jak se již v minulosti stalo.

 

"My, níže podepsaní občané České republiky prostřednictvím této petice dle zákona č. 85/1990 Sb. o právu petičním vyzýváme prezidenta republiky, aby v souladu s Ústavou České republiky jmenoval sestavením vlády ČR předsedou vítězné strany / hnutí - Andreje Babiše, nebo jiného člena hnutí ANO.

PROTOŽE:

  • hnutí ANO je vítězem voleb - koalice jsou podvod na voliče
  • vláda ANO a ODS by byla stabilní, na rozdíl od pěti koalice SPOLU a PirSTAN
  • je nesmysl, aby byly u moci neúspěšné strany (Piráti a TOP09)
  • hnutí ANO a ODS mají k sobě nejblíže. Nechtějí euro, migranty a zbavit nás suverénnosti, naopak spolu zrušili super hrubou mzdu. Piráti a TOP09 mají zcela opačné názory, které by mohly způsobit vládní krizi.

 

VÍCE ZDE: https://www.zastavme-to.cz/

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#174630 Re: Tohle je důležitá petice!

2021-10-12 08:54:37

#174628: - Tohle je důležitá petice! 

 Tahle původní byla a je důležitá petice. Ale ta nová je  omyl, špatně. A řeknu vám proč.

   Předně menšinová vláda je zlo. To, že vydržela tak dlouho, svědčí o Babišových schopnostech.

   Ale v současnosti má náběh na havárii, která se jmenuje inflace. Tu by měla vláda zastavit, a v tom rozhodně lepší vyhlídky bude mít standardní vláda. S většinou v parlamentu.

   Vláda s většinou v parlamentu  je blíž k optimální pozici a směru. To je výsledek voleb.

   A konečně: Vláda, byť v podobě smlouvy o smlouvě budoucí, tu už je.  Jiná varianta v novém  parlamentu není průchozí. To je důvod, proč presidentská intervence není zapotřebí.  Navíc, v proponované podobě je odsouzena k nezdaru. Zeman se zde podle svého zvyku opět snaží škodit.