Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

proud

#300 Re: svoboda a peníze

2012-02-25 15:44

#299: Rudolf - svoboda a peníze

ok,to mi vcelku staci,takze zase cukr a bic,odmena a trest,ten dole a ten predstavenej,protoze "to jinak nejde",ale ono to jde,a hodne dobre to jde!No nic mene,staci mi co vim a za co bych se mel angazovat,diky za odpoved :-)...........proud

 

ps: .....a uz vite proc je tedy narod takovej "vlaznej" a nechce se mu znova davat vsanc a riskovat? ;-),protoze se vlastne v principu nic nezmeni,zase pani a kmani,tak naco se vzrusovat,ono to zase nejak dopadne,ze? :-))))))))))).Takze nam vlastne vadi jen to,ze nekdo krade a ma a jinej nema tu moznost a nema,jsme u zavisti,rovnostarstvi nam nevoni.Tak to jsem uz trosku dal,nicmene porad zbiram zkusenosti,diky za ne:-)

Odpovědi

Rudolf

#302 Re: Re: svoboda a peníze

2012-02-25 16:26:09

#300: proud

Úplně pomíjíte svobodnou vůli jedince, možná jste špatně četl. Co Vám brání být ten "představenej", jak píšete? Vždyť si to zkuste, aspoň na chvíli se vžijte do té situace... Dost možná, že z toho rychle vycouváte. Každý vedoucí pracovník je fackovací panák, shora i zezdola. Nadřízenost a podřízenost v práci neříká nic o hodnotě lidí, pouze o jejich funkčním zařazení. To je přece úplně něco jiného. Každá práce je hodna úcty, pokud přináší něco pozitivního.

Podle toho, co jste psal předtím, by Vám lidé mohli důvěřovat. Alespoň mne jste přesvědčil. Z toho co píšete nyní, už nemám tak dobrý dojem. A věříte vůbec sám sobě? Tak tedy napište, jak to jde hodně dobře, jestli máte tu představu, teď je na to vhodná chvíle.