ZA ZACHOVÁNÍ LEZECKÉ STĚNY ROŽNOV

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#58 Re: Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci na s

2012-04-11 14:28

#51: David Holiš Meďa - Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci na stěně 

Zdar Méďo, všichni příznivci šplhání,

chápu tvoje argumenty, ale vidím to trochu jinak. Jsem rád, že mě Drobo ve svém příspěvku podpořil a sdílím jeho názor.

Stěna může dobře fungovat buď na komerční bázi, nebo může dobře fungovat pomocí dobrovolníků. Obojí má svoje plusy a minusy, ani jedna možnost nezajistí dobré fungování jednou pro vždy.

Já jsem příznivec té dobrovolnické báze. Vzpomínám na lezení u Zbyni v garáži (před postavením stěny), kde jsme se sice dusili kouřem při topení, ale jinak lezení bylo skvělé, protože tam chodili skvělí lidi a chodili tam rádi. A o takovou atmosféru stojím i teď v tělocvičně. A nemyslím si, že by to peníze dokázaly zajistit.

Dodatečné peníze od města bych se snažil netahat. Konec konců, jsou to jen a jen peníze z našich daní, nikdo je negeneruje. Názory mladšich kolegyň, že město (=někdo) všechno zařídí místo nás, mi připadají naivní.

Jirka.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#59 Re: Re: Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci

2012-04-11 14:34:42

#58: - Re: Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci na s

Mám zkušenosti s tím, že takováto zájmová činnost není nikdy zaplacená. Člověk to buĎ dělá pro radost a rád a nebo ať to nedělá. A pokud se postaví na první místo prachy a pak až to, o co jde, tak to bude vždycky blbě.

Petr Šrámek

#60 Re: Re: Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci

2012-04-11 14:54:37

#58: - Re: Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci na s

nevidím problém, že by město přispívalo na stěnu, stejně jako asi přispívá na jiné zájmové aktivity. Samozřejmě uznávám, že přispívá už tím, že škola poskytuje tělocvičnu, která by šla využít jinak. Jinak s váma souhlasím

frana

David Holiš Meďa

#62 Re: Re: Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci

2012-04-11 15:26:02

Výborně, takže vidím jasné kandidáty na mého nástupce. Mile rád si to s někým z vás prohodím a budu dělat jen službaře. Za tři roky se sejdem a řeknem si své pocity, hm? Koukám se nám to začíná řešit samo, pusťe se do licencí a seznamte doma manželky se snížením rodinného rozpočtu a děti, že vás už nebudou vídat tak často. Nemyslím to ironicky, tak to prostě je. Klidně jsem ochoten pracovní smlouvu přepsat k 1.5.2012. Mně se uleví a Vám se dostane zač je toho loket.

David Holiš Meďa

#63 Re: Re: Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci

2012-04-11 15:43:33

A mimochodem můžete začít tím, že půjdete ekonomce vysvětlit, proč je v lístcích takový bordel. X-krát jsem Vám vysvětloval, že je veledůležité, aby jste je i Vy vypisovali svědomitě, ne jen já. Vůbec se jí nedivím, že se pak bojí kontroly.

Nepřihlášený uživatel

#69 Re: Re: Jiříku, starat se o stěnu není jen mít tam službu. Je to starost o technRe: Odměna za práci

2012-04-11 22:24:08

Zdravím, odpustím si frustrující emoce z této diskuze, obecně jen konstatuji, že zcela podporuji Jirku a Droba v jejich názorech a návrzích. A přejdu rovnou ke konstruktivnímu bodu. Ráda převezmu účetní část povinností správce stěny (když jsem ted ta účetní i v práci :) ). Pokud má paní účetní ze školy úřední hodiny od 7 do 13 jsem ochotná i osobně nosit kasu do školy v úředních hodinách, nevidím v tom problém. Pro nepořádek s účetníma lístečkama mám velké pochopení a věřím, že bychom se s paní účetní dohodly. Vše samozřejmě bez nároku na finanční odměnu! Pokud tomu tedy nebrání nějaké "licence" nebo jiné "nepřekonatelné podmínky", ráda se aktivně do provozu stěny zapojím. Kontakt na mě Méďa má.

Eva Petřvalská