Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1212 Re: Re:

2012-04-11 14:53

#1209: proud - Re:

To budete nějakej studovanej člověk co? Co takhle dát nějaké konkrétní příklady? Ze zkušenosti vím, že nejvíce si ztěžují ti, co nejmíň dělají, na těch Vašich defenestracích se to všechno sejde... Víte řídím se tím, kdo chce, hledá způsob, kdo nechce hledá důvod..

Odpovědi

proud

#1214 Re: Re: Re:

2012-04-11 15:38:34

#1212: - Re: Re:  

v jednom povedenym ceskym filmecku,i dneska hodne poucnym,prohlasil pan Polivka:"nectes a nevis",rec byla o slunci,ale jde to pouzit na vsechno:-).Kdybych mel udelat prednasku,bylo by to na moc stranek:-).Ale protoze jsme na internetu,poradim vam co googlovat,kdo ma zajem,dozvi se,kdo ne,zustane jen u kritiky ;-).Vygooglujte si nazvy: Illuminati,Bilderberg group,Trilaterial comission,Bohemian grove a NWO,prectete si o nicch co jen sezenete.Muzete zkusit i nejaky filmecky,pokud vim,jsou i na youtube ,nebo jinde k mani i s titulkama,napriklad: Money as debt,par filmu s nazvem zeitgeist,techhle veci je dost a dost.Poznate ze nase vlada byla je a bude jen sada kasparku,loutek,ktery vodi nekdo uplne jinej,nemuzou si delat co chtej,to jenom doma a s nama,takzvane soukrome,ale hlavni polivcicku musej varit podle navodu kterej dostanou rozkazem.A tim se dostavame k systemu,kterej neni nahodnej,ale dlouhodobe planovanej a presne rizenej,ke hre,kterou s nami hrajou jisty lidi a davaji ji globalne pravidla,ma svuj ucel a cil.Zajimejte se a uvidite spoustu dnes smysl nedavajicich veci v jinym svetle,puzzle se beze zbytku presne poskladaj a spousta veci se stane pcochopitelna a zavnete jim rozumet,ovsem podotykam,ze naladu vam to rozhodne nespravi,to je duvod proc ja delam to co delam a proc chci z nasi zeme udelat bastu,ktera nam misto komplikovani ten zivot zprijemni a vrazi nuz do zad tem kdo nas chteji ovladnout a stane se jak doufam prikladem pro ostatni staty aby udelali totez a dosahli jsme na svobodu a stesti vsichni..........proud