Pro klidnou a bezpečnou Kutnou Horu

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#38 Re:

2012-04-14 01:09

#36: -  

"Je mi zle, kolik lidí připojí podpis na stránky s jasně rasistickým obsahem (rasistické komentáře). Vždyť to může být krásné a příkladné začlenění sociálně slabých hned vedle místní Beverly Hills. Vaše děti si mohou hrát na společném hřišti vedle lesíku."

Vážená dámo, na základě Vašeho příspěvku je patrné, že byste si velmi dobře rozuměla s Thomasem Morem, autorem knihy UTOPIA. Kdybyste nepsala o Tebisu, hádal bych, že jste předsedkyně sociální komise... Autoři a signatáři petice nepřipojili svůj podpis pod žádný rasistický text. Obsah zdejší diskuze s peticí bohužel místy pramálo souvisí. Jako signatář petice rasistické komentáře rovnež odsuzuji. Faktem je, že obavy velké části Kutnohoráků se odvíjejí od historické zkušenosti s podobnými projekty v jiných českých městech. Navíc, vzhledem k nedůvěryhodnosti vedení města prezentované mimo jiné kauzou kolem Tebisu, se občané bojí, že projekt bude sloužit investičním zájmům v lokalitě Neškaredice (firma Carpias, dotace 120 milionů), které sledují odklizení ubohých romských obyvatel jinam - jedno kam, a nikoli zájmům sociálně slabých, jak je městem prezentováno. Myslím, že obě kauzy spolu velmi úzce souvisí. Jste-li jednou ze čtyřech signatářek petice týkající se Tebisu, zklamáváte mě, nejste-li ovšem paní Zubová, ta má dnes v Neškaredicích jediný a poslední politický mandát. Pak bych Vás pochopil. Domnívám se totiž, že oba problémy, Tebis a kasárna, mají společného jmenovatele. Velmi mě mrzí, že ČSSD tento problém zcela ignoruje a nechává tak rozjiždět sociálně destruktivní projekt pro všechny zúčastněné skupiny obyvatel.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52 Re: Re:

2012-04-17 00:08:45

#38: - Re:

Vážená protirasisticky založená dámo,

jestli Vám je zle nad podpisy lidí,kteří mají zájem o klidné žítí ve svém městě,tak mě je zle z toho,co ti cikánští

darmožrouti v naší republice provádějí.Poslední ukázkový případ z Břeclavi,kde mladého slušného chlapce

zmrzačili do konce života,TOTO JE TEN RASISMUS !!!Kdy už se konečně národ probudí a začne něco řešit,když stát a měsští

úředníci jsou na tuto spodinu státu krátcí.Toto asi byla ta společná hra,jak Vy si představujete.Toto chcete dopustit

v Kutné Hoře ??? Neznám člověka,který by si nechal mrzačit své dítě touto lůzou společnosti.Rasistické komentáře jsou

jen vyjádřením slušných občanů nad tím vším svinstvem,co zde cikáni provádějí.