Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2012-04-24 12:41

Trest pro pana Smetanu mi připoměl okamžitě film Vyšší princip,kde byla skupina studentů popravena za naprostou klukovinu.Je to od pana Smetany možná stejná klukovina,čmárání po plakátech nepovažuji za zrovna nejšťastnější vyjadřování svého nesouhlasu,ovšem trest za takovouto klukovinu mi přijde naprosto absurdní,neadekvátní a protiprávní,jde podle mně spíše o pomstu,než trest.Pan Smetana uhradil vzniklou škodu,což je v pořádku a tím by měla celá kauza zkončit.Jsem velmi rád,že se tato akce koná,neboť kauzu pana Smetany považuji za velmi důležitou i jako precedens do budoucna.Nerad bych aby se mé děti za počmárání nějakých fotografií,nebo plakátů ocitli na místě studentů z výše jmenovaného filmu.Velmi rád,jim za to co provedli doma nařežu a nerad zaplatím škodu a nedovolím,aby mi je někdo zastřelil.Takže i z tohoto důvodu jsem jednoznačně pro okamžité osvobození pana Smetany.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1084 Re:

2012-04-24 13:03:26

#1079: -

Naprosto souhlasím.Když to necháme být,tak za čas pomluvíte politika v hospodě a zavřou vás.To už tu jednou bylo a je to tu znovu.Ano,je to msta,mém na to také takový názor.Tito počmáraní politici si nezasluouží od nás jediný hlas.