Prosím neprodávat
Quoted post
občanka |
#43 Re:2012-10-20 10:55#14: Odpůrce nesmyslného odporu. - Tak, tak, podepisujte si co chcete. Akorát nechápu, proč se pod petici podepisují lidé z Mostu, Prahy, atd. Jim je to vcelku jedno, když si sem (na chalupy apod.) přivezou velký nákup ze supermarketů od nich. Jak může být petice podepsána dětmi? Pouze další hlasy? Vždyť je to směšné. Lidi, přemýšlejte! Všichni nadáváte, jak je tady draho a pak zavrhnete to, co Vám má pomoci? V tom případě buďte zticha. A souhlasím s názorem - když zkrachují malí obchodníci, kdo bude živit paní Balšánkovou, že? Dojet si nemůžu, když nemám auto a kolik z Vás je ochotno a časově schopno nakupovat a KDYKOLIV dojet starším spoluobčanům do 15-ti km vzdáleného města? Alibismus. Proberte se. Najednou se každý ohání rázem krajiny a podobnými nářky. Jak směšné. |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#44 Re: Re:2012-10-21 21:21:14Proč KDYKOLIV dojet do vzdáleného města? Je třeba chvíli přemýšlet, co doma není, co budu vařit a pak stačí větší nákup 1x týdně. Dále: kdyby tu byl market, prodejny v okolních vesnicích pravděpodobně zaniknou. Na těchto vesnicích bydlí celkem kolem 4 tisíc lidí. A ti už by byli opravdu nuceni si i pro ten sebemenší nákup dojet jinam. Alibismus? Sama to nechcete, ale 4 tisícům lidí takový "osud" s klidným (?) svědomím zajistíte? A myslet na to, jak vypadá prostředí, ve kterém vychováváme své děti, ve kterém žijeme, to že je SMĚŠNÉ!? Hlavně aby se levně nakoupilo!? Svatá prostoto... |
Nepřihlášený uživatel |
#45 Re: Re:2012-10-21 23:19:48Po přečtení reakcí zákazníků Penny (nalezeno na internetu) říkám: děkuji, nechci: V NÁMĚŠTI NAD OSLAVOU JE Z PLUSU PENNY MARKET.TAK JAK ČTU I OD OSTATNÁCH ZÁKAZNÍKU JE TO VŠUDE STEJNÉ.TAKY ZDE MĚL BÝT CUKR ZA 9,90KČ.A CO BYLO.JEDNA JEDINÁ PALETA,KTERÁ BYLA OD 7H DO 8H,TEDY ZA 1H PRÁZDNÁ,A DO KONCE AKCE JIŽ NEDOSTALI.SMĚŠNÉ,ŽE?A TO JE I S OSTATNÍM ZBOŽÍM,KÁVOU JIHLAVANKA,PITÍM,MALÝ VÝBĚR TOALETNÍHO PAPÍRU,JEDNORÁZOVÝCH KAPESNÍČKŮ,NEMAJÍ ANI POŘÁDNÝ VÝBĚR LUŠTĚNIN V PLECHOVKÁCH A NEBO CHYBÍ CENY.KOLIKRÁT MUSÍM JÍT DO JINÉHO OBCHODU,TŘEBA PRO FAZOLOVÉ LUSKY,NEMAJÍ ANI V PLECHOVCE ANI MRAŽENÉ,BÍDA.ZŮSTÁVÁ PRAVIDLO CO NEKOUPÍM TADY MUSÍM JINAM.OSOBNĚ JSEM SPOKOJENÁ V KUAUFLANDU NEMUSÍM JEŠTĚ PROJÍŽDĚT BENZÍN DO JINÝCH SUPERMARKETU.KDO TOHLE ŘÍDÍ, TENHLE ŘETĚZEC PRODEJEN,BY MĚL DOSTAT PADÁKA A NE VÝPLATU.MYSLÍM,ŽE JDE O SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKŮ A NE JE ODRADIT. ZÁKAZNICE ROMČA Z NÁMĚŠTĚ a to jste nebyl v Penny v Železném Brodu.Velmi stísněný prostor, uličky neustále zastavené, nedoplněné zboží, a největší problém? něco jiného deklarují a něco jiného prodávají.Upoutávka na dané zboží- akční- již vyprodané a pod stávající cedulí stejný druh druh zboží, ale jiná značka a nebo jiná gramáž. Uvádí spotřebitele v omyl. Domnívám se, že úmyslně. Leckdo si u kasy ani nevšimne, že mu účtují jinou cenu a nebo mu je trapné se dohadovat.Při stornu si dovolí pan vedoucí otázku.. vy neumíte číst?? Dnes začala v Penny další akce. Už odpoledne o půl druhé neměli v obchodě velkou kávu Jihlavanka. Na dotaz, zda ji ještě obědnají, mi bylo řečeno, že není na objednávku a už do konce akce nebude. Jak je to možné. I když jsme malé město, tak bychom určitě měly mít ná rok si koupit akční zboží po dobu celé akce. Toto není první případ, kdy je něčeho málo, nebo vůbec není.Nemáme takové možnosti výběru prodejny jako ve velkých městech, proto by jste nás měli zásobovat lépe. Zákaznice Penny marketu v KrálíkáchPokladní v Penny začíná markovat, než se však odsunou důchodci přede mnou, tak si to prodavačka propípá a na druhé straně mi začíná padat nákup na zem. Ještě že ne alespoň jídlo. Na mou připomínku, že příště si to půjde sebrat sama mi drze odpoví, že tam není od nějakého sbírání, ale od rychlosti, kterou odbaví co nejvíce zákazníků. Moji následnou reakci přeštěkne: kolik housek? Ani mě nenechá domluvit. Takové rychloslužby s proprsky, děkuji, nechci. Nemám náladu se tam 3x týdně plazit po zemi a sbírat si cosi a připadat si jako de...l s odpuštěním. musím říct jedno, a to, že jsem taky pracovala v Panny marketu, a každý den tam všem pokladmín měří rychlost a jakmile není taková, jakou určilo vedení, tak jdete na kobereček. Nikoho nezajímá, že starší lidi loví peníze z peněženky třeba minutu - a mají na to nárok, přišli si nakoupit. Chtěl bych vědět,proč celou akci nebyly k dostání/prodejna J.Hradec/ granule Whiskas 1.5 kg..Když jsem šel do marketu v pátek po práci tak už nebyly.Chodil jsem tam každý den až do dneška,kdy akce končí,a ani jednou už nepřišly.
Prodejny Penny Market jsou specifické především tím, že si zboží v podstatě sami vybalujete z krabic nebo fólií. Sortiment je velmi omezený. Do Penny chodím hlavně v Červeném Kostelci, protože zde žádný jiný supermarket není, takže co mi zbyde. Výběr zboží je pro mě nedostačující, jsem zvyklá na větší sortiment, ceny mi přijdou vyšší než jinde, minimálně za zboží, které důvěrně znám z jiných obchodů. Občas narazím na pěkně kousky ovoce a zeleniny, ale většinou je zde už vše přebrané a zůstávají tu je nahnilé zbytky. Nevadí mi zde nakoupit jídlo na víkend, ale kdybych tu měla nakupovat pořád, asi bych byla velmi nespokojená. Penny Market je jedním z obchodů, které nemám příliš ráda, a to zejména proto, že zde nenakoupím najednou vše, co potřebuji. Za hlavní nedostatky vidím velmi omezený sortiment všeho (kromě např. sušenek a jiných sladkostí, kterých je tu přehršle). Chybí mi zde pořádné maso, výběr ovozelu, pečiva či mléčných výrobků. Ostatní věci tu sice lze spolehlivě nakoupit, ale pro to ostatní člověk nechodí tak často. Obchod na mě navíc působí spíš jako nějaký sklad než upravená prodejna, kde bych chtěla nakupovat. Sem tam se zde dá něco koupit, ale to mě rozhodně nepřiměje sem chodit častěji. Pokud by byla nabídka širší, uvažovala bych o tom i díky obecně nízkým cenám, takhle Penny Market řadím k obchodům, kde se stavím, když po ruce není něco lepšího. Zdejší pečivo nestojí za řeč, "vlastní pekárna" je trouba, ve které se rozpékají mražené polotovary. |
Petice vládě za zrušení všech smluv s Vatikánem a neuzavírání nových
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Voda pro zubry a divoké koně
18641 Vytvořeno: 2023-06-06
Břehy bez omezení!
1565 Vytvořeno: 2024-01-24
Zachraňme Jelení louky!
1251 Vytvořeno: 2024-11-26
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2218 Vytvořeno: 2024-12-16
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43161 Vytvořeno: 2022-12-27
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
124 Vytvořeno: 2024-12-20
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
796 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice za zákaz používání veškeré pyrotechniky ve městě Luby ( s výjimkou Silvestra)
50 Vytvořeno: 2024-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
275 Vytvořeno: 2024-12-12
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1673 Vytvořeno: 2024-11-29
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1716 Vytvořeno: 2024-11-12
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
697 Vytvořeno: 2024-12-07
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17784 Vytvořeno: 2023-10-23
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2038 Vytvořeno: 2024-07-23
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
112 Vytvořeno: 2024-12-20
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5059 Vytvořeno: 2024-11-14
Městská autobusová doprava ve městě Karviná
22 Vytvořeno: 2024-12-25
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1691 Vytvořeno: 2024-12-08
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23036 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
147 Vytvořeno: 2024-12-09