Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Honza

#326 STOP KOMUNISTŮM!!!

2012-11-13 21:54

Petici jsem podpořil proto, že si myslím, že by komouši neměli dostat do ruky takový úřad právě odbor školství. Ale to by byla maličkost vůbec jsem znechucen z voleb, které vyhrála ČSSD v závěsu s KSČM. Ono je to totiž jedno obojí jsou stejný bolševici. Komunisty bych hnal sukovicí co nejdál a vůbec celou tu partaj KSČM bych zakázal stejně tak jako jejich kolegy Štěpánovský KSČ, který se rozmáhá na východě naší republiky, to jsou totiž snad ještě větší komouši než ty co máme my tady v jižních Čechách. Zkrátka komunisti jsou xindl.

Jestli si lidi, kteří volilí KSČM nebo ČSSD myslí, že za vlády těchto dvou stran bude blaho jak komunisti rádi slibujou, tak bych je rád vyvedl z omylu. ČSSD utahuje lidi akorát na tom jak sníží daně, jo možná že jo, ale to že budou prohlubovat zadlužení tohohle státu to už celkem nikoho nezajímá.  Když se stávající mezi většinou občanů nepopulární vládě podařilo trochu dluh snížit, chybí už jen to, aby zase přišli k moci ČSSD dali se do holportu s KSČM a bude zase co splácet. Takhle se stát z následků po komunistickém režimu z let 1948-89 nikdy nezbaví.

Odpovědi

madqwert

#328 Re: STOP KOMUNISTŮM!!!

2012-11-13 22:39:13

#326: Honza - STOP KOMUNISTŮM!!!

Tato vláda snížila dluh? V roce 2006 byl 800 miliard, v roce 2010 už 1 300 miliard a nyná je 1 600 miliard - to je snížení? Ty musíš hulit dobrej matroš...

kaku61

#329 Re: STOP KOMUNISTŮM!!!

2012-11-13 22:39:21

#326: Honza - STOP KOMUNISTŮM!!!

Dobrý názor. Víte, ale je v tom trochu problém: pokud naší mládeži nebudou schopni jejich profesoři vysvětlit, o co se vlastně jedná, tak to bude v budoucnu docela problém. Dnešní mládež-studenti-podle mého názoru nemají vlastní názor, zvláště vlivem "masáže" médií. A je na profesorech, hlavně na gymnáziích (která vždy v minulosti byly jakousi "elitou" ve středoškolském vzdělání - jsem také absolventem gymplu 1980-1984), aby studentům sdělili jakousi vizi toho, jak by mohla u nás fungovat společnost. Ale podle zkušeností mého syna, také absolventa gymnázia, jim učitelé jen "odpapouškovali" učební texty. A v tom vidím problém -dnešní absolventi o "naší době" v podstatě nic nevědí. A jak potom mají mít nějaký - svůj - názor? To je však jen výčitka profesorům ... Ale jak jsem jsem již napsal dříve - každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. A to je bohužel strohá pravda...

Stan

#351 Re: STOP KOMUNISTŮM!!!

2012-11-14 00:11:51

Naprosto souhlasím. Po shlédnutí Události komentáře musí být všem jasné o co tady jde. Hloupou Krejsovou vystřídá Baborová, bezzkrupulí soudružka, která má za úkol zlikvidovat soukromé, církevní školy a viceletá gymnázia v Jižních Čechách. Když budeme čekat, co z ní vyleze, tak za 4 roky dojde k nevratné devastaci školství v tomto kraji. To také čišelo z Kučery. Zimola je pouze arogantní pragmatik, který chtěl mít co nejvíc míst v radě kraje za každou cenu. Jemu nešlo vůbec o školství, ale o posty spojene s financema kraje. Těm obětoval školství. Nejhorší na tom všem je, že si nikdo neuvědomuje tu moc rady kraje, která ovládá školy přes jejich ředitele, které jmenuje spolu s radní ( ta přece svoje ředitele zná nejlíp - tak likvidovala nebo podporovala ředitele škol ta piškvorkářka Krejsová). Není nutno měnit nebo zasahovat do učebních pogramů, stačí si došlápnout na ředitele a udělat z nich poslušné loutky, jak tomu bylo za komunistů před 89 rokem.