Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Pavel Zeman

#1144 Re: Re: Re: Re: divkavmodrem

2012-11-24 23:45

#1142: kantor - Re: Re: Re: divkavmodrem

Ano soudruhu, přestože to nejsi schopen pochopit, tak petiční právo je legitimním nástrojem demokracie. Můžeš mi sdělit jak by dopadl člověk, který by organizoval petici za dob vlády komunistů? Já ti to povím , soudruhu, byl by v lepším případě odvezen na výslech, zmlácen, zavřen na několik let za podvracení republiky a celá jeho rodina perzekuována po zbytek života! V padesátých letech by byl popraven. Tak si ty inteligente neber demokracii do huby, tvůj chorý komunistický mozek není schopen demokracii pochopit, natož s ní žít!

Odpovědi

kantor

#1151 Re: Re: Re: Re: Re: divkavmodrem

2012-11-25 00:12:08

#1144: Pavel Zeman - Re: Re: Re: Re: divkavmodrem

Poslyšte, pane, jste v pořádku? Proč tak zhurta? A tak vulgárně? Tak předně - jsem v jiné politické straně a tam se oslovujeme jinak. A za další - nepřipadá vám ubohé štvát jednu ženskou, která se ničím neprovinila? Tedy - já o ničem nevím. Což takhle si všímat, co se děje na "vyšších místech"? Že např. za státní maturity již bylo vydáno 1,4 miliardy a jak dopadly, víme všichni. Na druhé straně např. výdaje do základního školství klesly asi o 75%. Že vzdělanost žáků upadá... Můžu srovnávat, patřím k dříve narozeným.  Že důležité zákony byly schváleny "silou" jednoho hlasu, a to ještě nepravomocně odsouzeného, atd., atd.

Chocholoušek

#1154 Re: Re: Re: Re: Re: divkavmodrem

2012-11-25 00:24:20

#1144: Pavel Zeman - Re: Re: Re: Re: divkavmodrem 

Zemane, Zemane, zjišťuji, že se brzo shledáme. Musíme změnit diagnozu a léky. Ty poslední jsou zřejmě slabé. Možná, že si Vás tu nějaký čas necháme na podrobnější vyšetření.