Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Monika

#1195 Re: Re: Re: Re: Komunisté

2012-11-26 12:36

#1191: kantor - Re: Re: Re: Komunisté: Hlavně že komunisté konali samé dobré skutku, které byly v souladu s Ženevskými konvencemi, co. Kolik bylo umlácených lidí v kriminálech, a co páter Toufar, to bylo také správné, že. Obdivuju mašínovce a co dělali, bylo správné, uplatnili třídní boj a bojovali statečně proti obrovské přesile. Jsou to hrdinové! A Wikipedia je dělaná lidmi, ta s objektivitou nemá co společného

Odpovědi

kantor

#1200 Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté

2012-11-26 13:39:33

#1195: Monika - Re: Re: Re: Re: Komunisté

Milá Moniko, máte to poněkud pomotané. Samozřejmě vím, že komunistická strana má na svědomí mnoho zločinů proti lidskosti. Ač nejsem členem této strany a nikdy jsem nebyl, vím, že se za to již několikrát omluvili. Já jsem se ptal konkréně na bratry Mašíny. Víte, oni totiž ještě žijí pamětníci těch jejich "hrdinských činů", např. Stanislav Rošický, syn zavražděného účetního, který zemřel rukou Mašína jen proto, že bránil svěřené peníze, které Mašínové chtěli uloupit a také se jim to podařilo i za cenu lidského života. Myslím, že "obdiv" k Mašínovcům v posledních letech hodně pohasl, po tom, co se lidé o nich dozvěděli skutečnou pravdu. Znovu žádám, jmenujte mi jeden jejich hrdinský čin a neopakujte hloupé fráze.

kantor

#1230 Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté

2012-11-26 20:01:09

#1195: Monika - Re: Re: Re: Re: Komunisté

Moniko, dopoledne jsem Vás žádal, abyste jmenovala alespoň jeden hrdinský čin bratrů Mašínů. Stále čekám.....