Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Amnabe

#1371 Re: Re na Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

2012-11-28 23:36

#1366: Eliška Straková - Re na Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách 

Eliško, je moc dobře, že jste to sem napsala..kdo bude chtít, tak si to přečte, ti méně inteligentní budou mít pořád stejné kecy - jak už jsem ze všech diskuzí  a komentářů pochopila...navíc se mi zdá, že jsou to pořád ti samí lidé, akorát mají fantazii na přezdívky:)

Jinak s Vaším bratrem jsem si v diskuzích taky docela užila ;)

Odpovědi

Vojtěch Straka st.

#1376 Re: Re: Re na Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

2012-11-29 00:09:50

#1371: Amnabe - Re: Re na Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Milá Amnabe,

tento můj příspěvek Vám možná mnohé objasní. Obdivoval jsem vaši snahu o konstruktivní diskusi na petici,kterou vytvořil můj syn. Pokoušel jsem se psát i tam, ale bylo mi sděleno, že pokud tam budou osobní údaje bude to smazáno, tak píšu sem. Jmenuju se Vojtěch Straka a jsem otcem autora Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách. Dík taky p. Mgr. Irrovi, že se Vás zastal. I podle mne je na Gymnaziu v Třeboni vše v pořádku. Argumenty jsem autorovi zmíněné petice poslal včera mailem, dosud mi neodpověděl. Podle mě je ta petice buď fór nebo prostě mezigenerační problém, protože já mám jiný názor než on. Z některých výroků v diskusi na zlínské petici je mi docela smutno. Ale spory a diskuse mezi generacemi byly, jsou a budou. Kdybyste chtěla vědět víc, tady je můj email: vojtech.straka@seznam.cz. tady na fóru by to bylo moc osobní.

A zítra na Piaristickém