Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Plzeňák

#836 Komunismus a nacismus

2012-12-01 08:21

Divím se, že v Německu si dali takovou práci s denacifikací. Vždyť stačilo počkat 23 let a MUDr. Mengele mohl být ministrem zdravotnictví a Dr. Goebbels ministrem školství. Jako u nás, kdy se členka strany, k jejímuž vládnutí se dodnes vztahuje zákon o protiprávnosti komunistického režimu, stane radní pro školství. Studentům fandím a vytrvejte! Uvědomte si, že kdo byl v KSČ před rokem 1989, toho je možno považovat za člověka, který si příslušností ke zločinecké organizaci chtěl zajistit drobné výhody, počínaje snadnějším přijetím dítěte na školu, lepším postavením v zaměstnání či častějším přidělením odborové rekreace v lukrativnějších Tatrách namísto nelukrativních Krušných Hor. Ti pak odešli a nenáviděnou rudou pracovní knížku zahodili. Dnes jsou v KSČ(M) pouze ideoví lidé, kteří jakoby říkali "...souhlasím s tím, že po válce byli pronásledováni západní vojáci, souhlasím, že lidem byly kradeny majetky a dávány do JZD, souhlasím, že studium bylo přístupné pouze podle třídního původu, souhlasím za vyhazov za poslouchání zahraničního rádia, souhlasím s tím, že lidé byli drženi za ostnatými dráty a nesměli opustit republiku a zase se do ní vrátit bez rizika ukradení veškerého majetku a perzekucí až k vnukům..." a tak bych mohl pokračovat. Nenechte se zmást seniorskou tváří soudružky Baborové, pořád je to osoba, která má v programu zavedení nesvobody a otroctví. I když se zdá, že byla tzv. demokraticky zvolena, je povinností slušných lidí bojovat o změnu.

Odpovědi

pražák

#839 how are you pzeňský přežvýkavče

2012-12-01 08:53:35

#836: Plzeňák - Komunismus a nacismus

kdyby jsi onehdá alespoň trochu boval proti prodeji Plzeňského pivovaru jihoafrickým zmrdečkům. Teď tady fňukáš  jak nedonošený fašounek když mu spadl hákenkrojc do kanálu.

diamond

#841 Re: Komunismus a nacismus

2012-12-01 09:09:33

#836: Plzeňák - Komunismus a nacismus

Bývalí svazáci, straníci, kandidáti vám na nejvyšších politických a ekonomických funkcí nevadí? Dokonce ani členové "koaličních" stran NF vás neiritují ve státních funkcích? Já jen - když už se něco dělá, ať se to dělá pořádně. Nebo vám přijde, že přestupem předsametových straníků do jiné cool strany je vše v pořádku? Co kdyste si stoupnul před Úřad vlády a vyvolával jména těch, kteří tam sedí přes svou spjatost s komunistickou minulostí?

Eddard Stark

#853 Re: Komunismus a nacismus

2012-12-01 11:28:18

#836: Plzeňák - Komunismus a nacismus

Nauč se respektovat svobodné volby a i svobodné rozhodnutí stran utvořit koalici.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...