Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

P. Lipovský

#1656 Pane Rosocho, souhlasíte s tím, že co bylo ukradeno, musí být vráceno ? Potom konejte !

2012-12-03 12:38

Vážený pane Rosocho ,

vaše petice mi otevřela oči a pochopil jsem, že je potřeba usilovně bojovat proti všem nepravostem. 
            Je známou skutečností, že ředitelkou vašeho gymnazia je členka ODS.  Je také známo a hovoří o tom například i současný předseda ODS, když mluví o svých předchůdcích například v souvislosti s působením pana Dalíka , případně jiných kmotrů ( viz například jeho vystoupení na posledních sjezdech ODS), že ODS má hlavní podíl na rozkrádaní této republiky v posledních dvacet letech. 
A jelikož  " Co bylo ukradeno musí být vráceno ", žádám vás tímto pane Rosocho, abyste navštívil a to nejlépe hned, svoji ředitelku gymnazia a zeptal se kolik z toho, co bylo ukradeno, vrátí konkrétně ODS v Třeboni a kolik osobně paní ředitelka gymnazia? 
Věřím, pane Rosocho, že vaše odvaha k napravování křivd a nepravostí, nekončí u paní Baborové a že budete v nápravě nepravostí pokračovat a to v místě, kde k tomu máte nejblíže.                                                                                              Pane Rosocho,doufám, že vás v tomto případě vaše odvaha neopustí a že nás v co nejkraší době budete informovat, jaké stanovisko k nápravě křivd způsobených rozkradením majetku občanů a tedy i majetku mého má třeboňská ODS, případně paní ředitelka osobně a kdy, jakým způsobem a v jaké výši, se bude ochotna třeboňská ODS a paní ředitelka osobně na nápravě tohoto rozkrádání podílet.

Odpovědi

baz

#1658 Re: Pane Rosocho, souhlasíte s tím, že co bylo ukradeno, musí být vráceno ? Potom konejte !

2012-12-03 17:17:48

#1656: P. Lipovský - Pane Rosocho, souhlasíte s tím, že co bylo ukradeno, musí být vráceno ? Potom konejte !

Vážený pane Lipovský,

nechci Vám brát iluze a samozřejmě nemám pro to důkaz, protože pana Rosochu osobně neznám, ale vnitřní hlas mi napovídá, že se pan Rosocha paní ředitelky zeptat nepůjde. On je sice velice statečný, ale i jeho statečnost má svoje meze.

Přesčas

#1690 Re: Pane Rosocho, souhlasíte s tím, že co bylo ukradeno, musí být vráceno ? Potom konejte !

2012-12-04 04:00:38

#1656: P. Lipovský - Pane Rosocho, souhlasíte s tím, že co bylo ukradeno, musí být vráceno ? Potom konejte !

Správně, jsem téhož názoru. Jinak se zdá, že byli tyto děti zneužity ODS k politickému boji. Když jsou tak sravedliví, ať začnou dělat pořádek nejdříve ve svém  ústavu.