Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2012-12-04 14:24

NIKDY v životě jsem na jednom místě neviděla tolik zakomplexovaných ubožáků a primitivů jako v diskuzích a komentářích, které jsou založené proti této petici. To mezi námi opravdu žije tolik závistivců neschopných tolerovat jiný názor, neschopných tolerovat mladé lidi a co je snad nejhorší je, že mezi námi žije tolik lidí, kteří obhajují komunismus a komunisty (dobře se v té době měli akorát primitivové (to jsou pro mne ti,kteří věřili v komunistické principy) a lidé,kterým dělala dobře třeba nově nabytá moc udavače nebo lidé, kteří podlehly z nějakých osobních důvodů).
To, jak tady někdo pořád přidává články z časopisů a novin a používají pro to cizí jména, tak to už je úplná ubohost. Vždycky sem napíšete něco vytrženého z kontextu, o čem nemáte ani páru a připadáte si hrozně důležitě. Zklamu Vás. Je to opravdu trapné.

Kdyby kdokoliv z Vás měl tu snahu se z některými lidmi z těch škol poznat, možná byste se pak styděli tak, jak já se stydím za to, že mezi takovými lidmi žiju. Odsoudit bez poznání umí každá idiot, ale dát si tu snahu a něco si o tom zjistit, to bohužel moc lidí neumí. A kdo to udělal, tak za těmi studenty stojí.

Omlouvám se, že se nepodepíši, ale nestojím o to, aby tady pak můj nick někdo využíval.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1733 Re:

2012-12-05 03:10:50

#1710: -

Vážená, milá, zakomplexovaná a primitivní.

Povím Vám jednu docela zásadní věc o demokracii. Kdyby jste ve škole dávala pozor a neflákala se po hospodách, dozvíte se, že k demokracii, kterou tady jistě urputně bráníte, patří svobodný dialog. Právě proto autor tohoto webu nechává všechny svobodně diskutovat. Demokracie je o svobodném vyjadřování a to jediné se tady děje. Chápu, že se Vás dotýká navážení do studentů, ale pochopte i druhou stranu. Vy (studenti) jste zatím jen takové malé nic, které nic nezažilo, nic nevytvořilo ani nedokázalo. Proto Vám tady lidé kteří už jsou dospělí a mají rozum (i ten komunistický) svobodně nadávají. Mládí se vyznačuje extrémními názory, jednáním a snadnou manipulovatelností. To vše se u Vás odráží. V popředí skupinka  studentů s nudlí u nosu, kteří ani neví o čem mluví a v pozadí manipulátoři (bývalí "disidenti", nevybouření kantoři nebo jen rodiče inklinující/profitující z vlády ODS). K tomu přidejte nevyzrálé a až fanatické projevy a máte Váš obraz.

Vím, že se v tomto věku ještě hledáte a snažíte se tímto realizovat, ale doporučím Vám raději učit se a učit se. Čím lepší vzdělání a poté platy budete mít, tím více odvedete na daních a tím více nám (budoucím důchodcům) valorizují penze. Když z Vás bude jen tlupa řvounů z demonstací, nedostaneme nic.

Dopředu Vám děkuji :))))