Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

nepřihlášený uživatel

#968 Re: Re: Re: ODS v Třeboni prodala radnici

2012-12-04 23:41

#966: P.Dvořák - Re: Re: ODS v Třeboni prodala radnici

Pane přihlášený uživateli debile P. Dvořáku. Jak se vám líbí moje oslovení ? Jestli ne, napište mi to prosím. Mohu vyhovět vašemu přání i podle abecedního pořádku Analfabete, blbečku, cáknutej, ču...u,  Debile jsem vás již oslovil, Ďoňo, Eunuchu, flákači atd.. Řekněte teď a říkejte si potichu abecedu až vás někdo zastaví. A pak si řekněte písmenko nahlas. Asi se dostanete nejdále k písmenku K. Tam začíná kretén . Haaa,   pane přihlášený uživatelský debile P. Dvořáku , to se vám bude líbit. Až budete chtít odepsat nezapomeňte že 4+2=6 . Tedy 6 ! To je šestka !!! Tu napište do prázdného políčka vedle 4+2=

Odpovědi

P. Dvořák

#972 Re: Re: Re: Re: ODS v Třeboni prodala radnici

2012-12-05 09:46:00

#968: nepřihlášený uživatel - Re: Re: Re: ODS v Třeboni Nepřihlášený uživateli

Nepřihlášený uživateli ,

že mne oslovujete debile, stejně jako vaše další oslovení, se mi líbí moc.

A líbí se mi o to více, že já mám svůj daňový domicil mimo tuto republiku ( pro debily jako jste vy, Nepřihlášený uživateli, vysvětlím, že to znamená, že já daně v Česku neplatím).  Z toho plyne, že já pani Konětopské na její případné zisky ze svých daní přispívat nebudu, na rozdíl od debilů jako jste vy, Nepřihlášený uživateli .

Debilem tedy budu i nadále rád, protože na rozdíl od vás, nejsem debilem platícím.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...