Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#980 Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 20:11

#979: profesor - Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ... 

Nepřihlášená jsem jen proto, že zde bylo zneužívané mé jméno a o to už nestojím.

Představte si, že všechny zůčastněné znám a na rozdíl od Vás s nimi diskutuji a komunikuji. Ani jeden z nich NIKOMU nevyhrožuje a nikdo z nich neříká, že nerespektuje volby. To je Váš výklad a ještě možná pár lidí, který se pořád opakuje. Ani jeden volič si nezvolil paní Baborovou na úřad školství, tak tady prosím nemluvte nesmysly. Do funkce ji navrhl pan Zimola a zvolilo ji krajské zastupitelstvo v rámci koalice. To, že někdo ve volbách skončil na druhém místě neznamená, že se musí koalice účastnit. To také byla volby pana Zimoly. Takže přestaňte mluvit o demokracii, když sám demokracii nerespektujete a neumíte v ní žít. Pokud byste to uměl, nechal byste studenty vyjádřit svůj názor a nechal je v poklidu demonstrovat za to, za co oni sami považují za nutné demonstrovat. A že mají za co! Myslím, že vůbec nevíte, co demokracie znamená a jak v ní žít. Tohle všechno je totiž její součástí.

Odpovědi

Eddard Stark

#981 Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 20:45:55

#980: - Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

Mám dojem, že studenty svůj názor vyjádřily dostatečně a to už by snad stačilo.

profesor

#983 Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 22:32:24

#980: - Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

Vážená paní,

slibuji, že již naposledy reaguji na Vaši hloupou odpověď . Tak tedy ještě jednou, a speciálně pro Vás. Tvrdíte, že : " Ani jeden volič si nezvolil paní Baborovou na úřad školství ". Buďte prosím tak laskavá a nahlédněte na http://www.kraj-jihocesky.cz/index.php?par[id_v]=1721&par[lang]=CS. To je prostě výsledek DEMOKRATICKÝCH VOLEB. A Vaše hodnocení o tom, že někdo, kdo ve volbách skončil na druhém místě ještě neznamená, že se musí koalice účastnit, je přímo exkurzí  do totalitárních systémů !  Domnívám se, že jste záměrně zapomněla dodat to , že se úspěšná strana může také účastnit koalice a dokonce může delegovat svého člověka na " post " jehož obsazení je výsledkem koaličních dohod ! Tak to prostě je ! Nezapomínejte prosím, popisovat věci  jako celek a v souvislostech. Se samozřejmostí mě vlastní jsem pochopil, že jediní, kdo se můžou vyjadřovat ke stavu  české demokracie made in totalita  jste Vy, Rosocha a Kohoutová. Tak to s nimi hezky proberte a seznamte nás tady na diskuzi s výsledky vaší skupinové terapie.  Možná Vám Vaše polopravdy budou papat pubescenti , ale radím Vám, ven s tím raději nechoťe, děláte si jenom ostudu a někteří Vás budou dokoce považovat, no řekněme za  ....

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...