Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

rotnak

#2196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KSČM není extrémistická strana a tato petice je nede

2012-12-15 15:30

#2194: klamm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KSČM není extrémistická strana a tato petice je nedemokr 

:-) děláme oba to samé....a jelikož je zřejmé, že ani jeden neuhneme...a navíc se mi nelíbí tón naší debaty, nehodlám v ní pokračovat.

Podnět nepodám... komunismus byl zákonem prohlášen za zločinný a zavrženíhodný....je paradoxem, že zde za této situace může existovat strana stejného názvu....já půjdu k volbám a budu doufat:-)

Přeji Vám hezký den 

Odpovědi

klamm

#2197 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KSČM není extrémistická strana a tato petice je

2012-12-15 15:36:23

#2196: rotnak - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KSČM není extrémistická strana a tato petice je nede

No, ani se vám nedivím: správní soud by se vší pravděpodobností rozhodl ve vás neprospěch, protože program KSČM skutečně není v rozporu s Ústavou ČR a slovo "komunistická" není totéž co "nacistická" nebo "fašistická" — což ovšem bylo na delší historicko-filozoficko-politologický rozbor (podle mě zde zbytečný). Pokud tedy není program KSČM v rozporu s ústavou, nelze tvrdit, že nedemokratická apod.

To neznamená, že v jejích řadách není mnoho pitomců, viz Václav Sloup, který by měl být — a s tím souhlasím — ihned odvolán z důvodů neodbornosti. Tímtéž si však nejsem jist u paní Baborové... Ostatně pitomců najdete v každé politické straně na rozdávání. To není specialita KSČM.

Ale dost, nechci dělat advokáta straně, kterou bych nidky nevolil; je to pro mě paradoxní situace v tomto ohledu.

Zdravím.