Petice za zákaz kouření v restauracích

Quoted post

Daniel Homoláč

#65 ;

2012-12-27 12:17

#1: -

kouřím, jsem tolerantní k těm, kteří nekouří a proto nechápu, proč nejsou nekuřáci tolerantní k nám kuřákům a pořád vymejšlí nějaký P.....Y. Když se vám nelíbí, že se někde kouří, tak tam K...A nelezte a N.....E s peticema !!!

 

Každej v tédle republice žgryndá o strašáku komunismu ale tohle je přece úplně normální zásah do osobních práv a svobod ! - příklad : mám svoji hospodu a nemůžu si v ní zapálit ???kde to sme???

Opravdu nechápu smysl... vždyť je přece fajn, že sou kuřácký hospody a bary kde to smrdí a hnusnej smradlavej společnosti nebezpečnej vrah svých spoluobčanů si tam může vklidu zapálit a že sou na druhé straně hospody a bary kde se nekouří, kde to voní s kde se slušní a voňaví "lepší lidé" nemusí míchat s kuřáckou lůzou...co vám, nekuřákům, na tomhle modelu pro boha vadí? CO?

 

Odpovědi

xy

#69 Re: ;

2012-12-28 16:07:13

#65: Daniel Homoláč - ;

CO? Žádná zákonná ochrana před pasivním kouřením.


Nepřihlášený uživatel

#270 Re: ;

2016-12-09 20:33:21

#65: Daniel Homoláč - ; 

 Souhlasím je to hnus, kolik zákazů a blbostí je nařízeno pro nás OVCE naší vládou a EU, nejsem mladá ani stará, ale v době komunismu jsem se měla velice dobře jako dítě a dospívající,dnes a věřím že nejsem sama je to mnohem horší.Byla práce, kdo nepracoval, šel do kriminálu, chtěl jste půjčku, jedině novanželská s několika ručiteli,teď banky, nebankovní sektory Vám je vyloženě vnucuji a kdo žije z ruky do huby se lehce naláká, protože si říká to zvládnu, ale polepšim si, koupím to co jsem nemohla atd.Pak sebevraždy, herny,rozvody a dluh za dluhem. Před vánocemi reklama za reklamou výhodné půjčky.

Prostě jak to bylo ve filmu p.Trošky.... ZLATÝ KOMUNISTI.