Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Volič sociální demokracie, ne komunistů!

2012-12-30 11:03

Volil jsem jako vždy sociální demokraty, navolil jsem ale žádnou komunistku Baborovou. Lži některých zde píšících stoupenců komunistky Baborové jsou jen lži. Studenti protestují proti spojenectví s komunisty, nejde o žádný "útok" na Baborovou. Já jsem také pro dodržení Bohumínského usnesení. Zimola jedná jako Fierlinger! Údajně historik nezná minulost vlastní strany, nezná historii komunistické proradnosti.Komunisti nejsou žádná levicová strana! Ti jsou levicoví stejně jako Dělnická strana. Ano, volil jsem sociální demokracii. Teď se za to musím stydět a omluvit. A podporovat studenty!

Odpovědi

Vojtěch Straka

#1577 Re:

2012-12-30 11:34:14

#1576: Volič sociální demokracie, ne komunistů! -

Tak to by vás měli někde vystavit, protože jste asi jediný.

Nepřihlášený uživatel

#1578 Re:

2012-12-30 11:55:54

Ach bože, bože, zase jeden pomatenec- zbloudilec. Stydět byste se měl, v tom máte pravdu, za ty Vaše ubohé kecy,kterými tady obtěžujete slušné lidi.

demo

#1579 Re:

2012-12-30 12:03:22

Máte to poněkud popletené. V krajských volbách jste mohl volit jen jednu stranu. Vy jste volil ČSSD, někdo jiný zase KSČM.  Protože ČSSD nezískala nadpoloviční většinu, utvořila koalici s druhou nejsilnější stranou, a to KSČM. Na tom přece není nic zvláštního.

Bohumínské usnesení platí jen na vládní úrovni. Podle toho, jak si vede  naše vládní koalice (vzpomeňme v poslední době na "paseku", kterou udělali Peake a Nečas), předvídám, že bude zrušeno.

KSČM je strana levicová, Dělnická strana je krajní pravice.

Pokud podporujete přihlouplé studentíky z Třeboně (rozumným lidem jsou k smíchu), pak byste se měl nad sebou zamyslet.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...