Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#1585 Re: Re: Co ti lidé proti těm komunistům mají. Takoví slušní lidé, tihle komunisti

2012-12-30 13:00

#1581: - Re: Co ti lidé proti těm komunistům mají. Takoví slušní lidé, tihle komunisti

Samozřejmě, poslouchali to (ti slušní lidé - pozor, neplést se slušnými lidmi komunisty) od komunistů přes 40 let. O komunistech, výkvětu národa, o nejlepších z nejlepších, předvoji nejuvědomnělejších atd. Ono jde o to, aby nezapomínali. Aby viděli, že jsou stále titíž, stejní komunisté, jenom dneska jsou už jaksi jiní, lepší. Jestli se "polepšil" Štětina nevím, víc mne to zajímá u soudružky Baborové. Jak odškodní polepšená soudružka ty, kteří díky takovým kádrovákům, jako byla/je ona nemohli třeba studovat? O tom mne pouč! Ostatně ty budeš soudruh starý, ještě ne jiný, lepší, demokratický. Jen otevřeš hubu a už to z tebe leze: děti mohou za své rodiče (Nečas...). Tak tohohle názoru byla soudružka Baborová také, a celá léta. Teď že by byla jiná? A to je právě to, čeho mají "lidé dost".

Odpovědi

Veronika

#1586 Re: Re: Re: Co ti lidé proti těm komunistům mají. Takoví slušní lidé, tihle komunisti

2012-12-30 13:14:50

#1585: MIP - Re: Re: Co ti lidé proti těm komunistům mají. Takoví slušní lidé, tihle komunisti

Jéééé, zase jeden,který nemůže komunistům zapomenout, že na školu nebrali blby,co měli na základce špatné známky. Pár jich znám, před rokem 1989 byli rádi,že je vzali na dvouletý učební obor, ale potom otočili a začali říkat, že jim komunisté bránili v postupu. Prosím Vás, co je špatné na tom, že na školy chodili to,co na to měli? Jako myslím, že byli chytří. Teď na gympl v Třeboni vezmou každého blba............a nezlobte se, podle mne to podle toho vypadá.

No a co bude dál? Pokud projde školné,tak kdo asi tak bude studovat? Chytré dítě z rodiny,kde rodiče dělají manuálně v továrně, vlastně my už tady u nás továrny nemáme, ty byly rozkradeny po 1989,ale třeba v nějaké soukromé firmě, to asi nebude. Bude to nějaký trotl  zbohatlíka,který je sice opožděný, ale zazobaný fotřík má na školné.

A jak to dopadne? Na vedoucích místech se budou vyvalovat lidé bez mozku, typu Hořejšího.

A tohle mi opravdu férové nepřijde.

Nepřihlášený uživatel

#1587 Re: Re: Re: Co ti lidé proti těm komunistům mají. Takoví slušní lidé, tihle komunisti

2012-12-30 13:25:13

#1585: MIP - Re: Re: Co ti lidé proti těm komunistům mají. Takoví slušní lidé, tihle komunisti

Milý pane, jsem voličem jiné politické strany, ne KSČM. Ale považuji se za demokrata.  Řečeno polopaticky, všem by se mělo měřit stejným metrem. Nečas narozen 1964, Topolánek 1956. Takže v r. 1989 byli starší než ti z Třeboně. Naráz "prozřeli" a otočili se o 180 stupňů atd. Ty nehodnotíte?

Z takových a dalších důvodů (vulgarity) považuji  Váš příspěvek za trapný a účelový. Stejně tak za trapné a ubohé považuji třeboňské studentíky.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...