Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Veronika

#1619 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:22

#1614: demo - Re: Re: Re: Re: Re:

Nevíte, proč jsou lidé takoví, jako je MIP? Nikdy jsem lidi netřídila podle jejich politického nebo náboženského vyznání. A teď se podívejte,co Rosocha rozpoutal.

MIP je hulvát, možná je starší než moji rodiče, ale nadávat umí, to je samé bestie, zrůda atd.

To je ta demokracie? Demokracie spočívá v tom,že můžu MIPovi napsat, co si o něm myslím, nebrat si servítky, využívat  zvířecí jména a označení částí mužského těla?

Odpovědi

kreja

#1621 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:32:49

#1619: Veronika - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

No, pokud nějaké rozdílné části mužského těla znáte, nebo jste o nich alespoň slyšela, pak, sem s nimi!

demo

#1623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:49:15

Také mě to překvapuje. Pokud se někdo začne zastávat paní Baborové a nesouhlasí s tím, co provádějí studenti a jejich příznivci, pak se ozve určitá skupinka lidí a hned začnou své "výkřiky", nadávky a pod. Mě třeba překvapuje, jak hned z takového člověka udělají komunistu.

Vůbec si neuvědomují, že se ohánějí demokracií a chovají se nedemokraticky. Bohužel, od r. 1989 se  uvolnila morálka (začíná to už v ZŠ), mnozí si demokracii pletou s anarchií.

MIP

#1631 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 19:03:41

Naposled. Slušnost po bolševicku, podle Veroniky, demo a podobných: kdo nemohl kvůli komunistické diskriminaci studovat byl prostě BLBEC studia neschopný (slušná Veronika doslova). Kdo se má dnes dobře je ZLODĚJ - nakradl si (opět podle Veroniky, doslova). Hrdinové, kteří v boji s komunistickými zločinci nasadili své životy a proti neslýchané přesile uspěli, skupina bratří Mašínů, jsou ZLOČINCI (podle demo-demokrata; co jsou ti, kteří umučili jejich matku a popravili ty, kterým se uniknout nepodařilo a zůstali v moci komunistů už demo raději neříká). Každá diskuse s takovýmto komunistickým demokratem (s Veronikou, například) obsahuje narážky na duševní zdraví druhého (když už nejde, jako kdysi, s komunisty nesouhlasícího prostě zavřít do blázince). A různé spekulace (kdo to asi je, student nebo dospělý, vzdělaný nebo nevzdělaný, asi "zbohatlík", asi to či ono - viz "diskuse" Veroniky), které jsou jen projevem práskačské dušičky komouše - tak si moci zjistit, co je zač, kde bydlí, kde je zaměstnán (školní inspekci na něj, je-li učitel), jakého je původu ......

Nedivte se demoVeroniky  a druzí, že v takovéto "demokratické" diskusi, zcela podle v bolševické lebce hluboko zažraného přesvědčení - já komunista jsem něco víc a mohu si dovolit, co druhý ne - padne i nějaké to silnější slůvko na stranu takovýchto "demokratů". Doby, kdy se před vámi každý musel plazit skončily!

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...