Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1892 Re: Gympl

2013-01-09 10:10

#1891: Zdena - Gympl

Tak kdo si dneska ráno přečetl váš příspěvek, dozvěděl se, že pokud vám dojdou argumenty, žádného jsem si nevšimnul, jste pouze schopna hledat zástupný problém. Zkuste prosím vypotit něco k tématu.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1893 Re: Re: Gympl

2013-01-09 11:11:31

#1892: - Re: Gympl

Můj názor je, že se mýlíte, že se jedná o zástupný problém. K tématu to sedí. Takže, takové neschopné jelito, které neumí ani pořádně žbleptnout, se cítí na to, aby rozhodovalo, kdo bude zastávat post radní. Tenhle studentík nám chce kázat o tom, s kým měl pan Zimola vytvořit koalici. Nehledě na to, že už jinde předvedl, že má v hlavě místo mozku piliny. Gratuluji Kohoutový k takovým studentům (neučí náhodou právě ona na GT češtinu?), dělají jejímu vzdělávacím ústavu opravdu dobrou reklamu.

Zdena

#1898 Re: Re: Gympl

2013-01-09 12:30:20

#1892: - Re: Gympl 

To je přece k tématu. Na škole by se mělo učit. Studenti jsou zřejmě již tak unavení, že neví co mluví. To Vám nevadí, že jsou tak natvrdlí? Mě taková čeština tahá za uši. Není to zástupný problém, protože se hovořilo o akcích, hladovce a týkalo se to akcí Gymnázia, tedy i této petice. Neomlouvejte chyby v projevu, které jsem slyšela, pro normálního studenta Gymplu je to neomluvitelné.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...