Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Bernie

#2137 2135

2013-01-25 23:20

Pětatřicítko: nehádejte se s nima. Ti nevědí co je vlast, příslušnost k národu, statečnost. Jsou hloupí. Čím ukřičenější, tím hloupější. My na druhý straně musíme také přitvrdit a být razantní. Jsou takové způsoby a nesmíme se jich bát. Sebranka na rozumné argumenty nereaguje.
Hlavně je třeba důslednost.
Tyhle potyčky prezidentskými volbami nekončí. Pouze začínají.
A váleční hrdinové a čestní komunisté, do kterých se 23 let kopalo, byli uráženi, ponižovaní zesměšňovaní, jsou nám příkladem. Každý kdo vydrží proti těmto pravicovým zrůdám, bude muset něco obětovat. Nedá se nic dělat. Nikdo za nás nepotlačí tuhle chátru, lumpenproletariát a lidský odpad i když třeba má šlechtický titul či/a naditou peněženku.

Odpovědi

Alena

#2140 Re: 2135

2013-01-25 23:40:25

#2137: Bernie - 2135

Děkuju za krásný příspěvěk. Takže má cenu dál s touhle lůzou bojovat a   neustupovat? Ale proč si máme  nechat nedávat? Proč oni tady můžou psát, jak nám přejí smrt, posílají na nás vrahy Mašíny, nadávají paní Baborové, kterou zničili a ještě z toho mají legraci? Copak je svět je tak zkažený? Copak se lidé budou dělit jen podle toho, jakou stranu volí? To přece není férové.

Znám i urážení na pracovišti, ale na to mám obranu. S úsměvem se otáčím a říkám : Ano, můj otec je členem KSČM, ano, volím komunisty. A měl byste vidět reakce těch lidí. Pusu mají dokořán, protože čekají, že se začnu omlouvat, ale ani já,ani moje rodiče nikomu omluvu nedlužíme.

Mějte se krásně a přeji nám všem, aby lidé v naší republice dostali rozum, a aby lidí typu Rosocha, Hořejší a MIP bylo kolem nás co nejméně.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...