Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Alena

#2147 Re: Odpověď zaslepené agitátorce

2013-01-26 13:54

#2146: MIP - Odpověď zaslepené agitátorce

Od pravičáka bych slušné oslovení nečekala :-))))), takže se  hoďte do klidu, pamětníku :-)))). Pro paní Baborovou máte jen urážky. Ano, urážky je to jediné na co se zmůžete, jste slaboch a zbabělec, silný v kranflecích jste jen u klávesnice počítače.  ODS jde od koryt a začíná útočit na strany, které ve volbách uspěly. Je to směšně, hoooodně směšné. Působíte jako dítě, kterému na pískovišti rozšlapali ostatní bábovičku. A moc mě baví plakáty " komunisté nepatří ke korytům". Já osobně k tomu dodávám ... ano, nechme koryta ODS a spol, protože si ještě nenakradli dost. :-))))))).

Pokud jste inteligent, za kterého se považujete, tak se musíte zapsat : Proč volby dopadly tak, jak dopadly? Co voliče vedlo k tomu, že volili levici??? Nebo hodláte " zlikvidovat" všechny, kteří volili jinak než bůh MIP? Jste fakt šašek a tím, co tady píšete se sám zesměšňujete.

Žiju v demokratické zemi, tak i bez Vaše dovolení, budu volit stranu a politiky, která je uznám za vhodné. S Vámi opravdu svoje volbu konzultovat nebudu. :-)))))))

Odpovědi

MIP

#2148 Re: Re: Odpověď zaslepené agitátorce

2013-01-26 14:38:00

#2147: Alena - Re: Odpověď zaslepené agitátorce

Já ti konzultace ani dávat nehodlám, soudružko. Když tu ale chceš se mnou "diskutovat", tak odpovídej na mé argumenty nebo zalez. Já na tvé "argumenty" odpověděl. Ale tvoji poslední větu vysoce oceňuji: "Žiju v demokratické zemi, tak i bez Vaše dovolení..." Ano, i ty, volička komunistů, MUSÍŠ uznat, že po komunistickém svinstvu tu byla nastolena demokracie. Děkuji za tato pravdivá slova. Strana, bojující proti dnešnímu režimu, všichni ti povykující křiklouni "Stop vládě",  tě za to ovšem asi nepochválí. Ani tvoji spolubojovníci zde, kteří tu neustále, v souvislosti s komunistickou babou Baborovou, skučí o nedostatku demokracie.....

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...