Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3732 Licoměrnost

2013-01-31 08:25

Jmenoval se, tuším, ten zástupce třeboňských studentů Šimon Heller.
Do české televize pravil, že je mu líto, že je paní Baborová nemocná.
Je mu "líto" - přitom to byl on, spolu s ostatními třeboňskými gymnazisty, který ji uštval!
Zničíme člověka, doženeme ho k nemoci, pokrčíme rameny, řekneme, že nám je "líto" -a jdeme slavit... jsou ostatní gymnazisté v Třeboni také takové bestie?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3733 Re: Licoměrnost

2013-01-31 10:24:18

#3732: - Licoměrnost 

Jsou to bestie a ignoranti, v čele s nějvětšími srabi a bestiemi Rosochou a Kohoutovou. Jsou ostudou školství a demokracie. Přeji jim, aby se jim toto jednání vrátilo jako bumerang. Boží mlýny melou někdy pomalu, ale na každého jednou dojde. Nepřeji jim nic dobrého a přála bych si, aby si jejich rodiny prošly tím, co si zažila paní Baborová, jistě by si to zasloužili. A vám studentíci přeji dobrý vstup do života, hlavně abyste nestáli frontu na pracáku a uživili své rodiny.


Nepřihlášený uživatel

#3746 Re: Licoměrnost

2013-01-31 11:40:12

#3732: - Licoměrnost

Jo, pán Heller, a kdepak nechakl kamíka Hořejšího? Je hrozné, co způsobili a já říkám, že za to nesou odpovědnost, a že jako lidé se svědomí, pokud nějaké mají, by se s tím měli vypořádat. Oni ,chudinky  majinkaté, neprotestovali proti paní Baborové, oni jí tady jen nadávali, ale oni to tak nemysleli, to nebylo proti ní a přitom její jméno skloňovali ve všech pádech atd. Je to humus a hyenismus, ale já pořád věřím, že se jim to všem vrátí. Mohli se by se pob.... a pos... na náměstí u kašny, aby je vidělo co nejvíc lidí.

Třeboň se tak hnusně proslavila, ale nejsme tady všichni Rosochové, Hořejší atd. Asi mi to nebudete věřit, ale i tady žije fůra slušných lidí, kteří podpořili paní Baborovou, a kteří se stydí za to, co se děje na gymplu v Třeboni.