Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3786 Re: Re: Re: Gratulace našim MYLÝM studentům......

2013-02-01 16:40

#3785: - Re: Re: Gratulace našim MYLÝM studentům...... 

 :-) pláčete na špatném hrobě...já o paní Baborové nikdy takový výraz nepoužil...a ani jsem tu takový nezaznamenal od nikoho jiného ( pokud jsem se přehlédl, pak nevědomky)

Ano, vadí mi, že má komunista vést školství....a že se ČSSD bratříčkuje s komunisty, ale svůj nesouhlas vyjadřuji slušně....což se zrovna o Vás říct nedá, bohužel, neboť zrovna Vaše výroky na adresu studentů nejsou o moc šetrnější...

Odpovědi

Zuzana

#3787 Re: Re: Re: Re: Gratulace našim MYLÝM studentům......

2013-02-01 19:04:35

#3786: - Re: Re: Re: Gratulace našim MYLÝM studentům...... 

 Tak to jste slepý. Podívejte se na petici na podporu paní Baborové a zvedne se Vám žaludek, z toho hnusu a arogance, co tam píší vaši stoupenci. Ty urážky jsou směrovaný pouze na ni a je to tak hnusné, že to je na podání trestního oznámení. Nevím, jestli se s takovými lidmi dá diskutovat. Přečtěte si to a potom vykládejte o slušnosti. Kromě toho jsou tam takové hrubice, že uvažuji o zdravém rozumu pisatelů. Kromě vašich stoupenců, příznivci paní Baborové se vyjadřují slušně. Ať žijí studenti, Třeboň a Rosocha s Kohoutovou a všichni kolem nich. Přeji jim aby se jim ty urážky a humus co vytvořily vrátily se vším všady.


Nepřihlášený uživatel

#3790 Re: Re: Re: Re: Gratulace našim MYLÝM studentům......

2013-02-01 21:09:38

#3786: - Re: Re: Re: Gratulace našim MYLÝM studentům......

Můžete jmenovat moje výroky na adresu studentů, které Vás tolik bouřily? Např ? :-))))))))))